{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks kristallkivi ja vaata, mida sinu valik räägib su praeguse olukorra kohta

Vääriskive ja kristalle kutsutakse ka maa DNA testiks. Need kivid väljendavad maakera evolutsiooni ajalugu. Tänu oma tugevale sisemisel...


Vääriskive ja kristalle kutsutakse ka maa DNA testiks. Need kivid väljendavad maakera evolutsiooni ajalugu. Tänu oma tugevale sisemisele jõule, kiirgavad need kivid maa sisemuse energiat, mis on ainult neile ainuomane. Seega võimaldab nende värv ja kuju analüüsida meie tuju, energeetilist pinget, hirme ja kartusi või siis hoopis lootusi tuleviku suhtes.

Kui sa valisid ...

1. OPALIIT

Kui sa valisid selle kristalli, siis januned sa vabaduse järele. Valides kristalli, mis ei ole läbipaistev, näitab see, et sa ei näha selgelt ja su meeles valitseb segadus. Selle on põhjustanud võib-olla rutiin su elus või siis stress, mida sa juba mõnda aega tunned. Sa peaksid minema mõnda rahulikku kohta, kus sa saaksid oma mõtetes ja peas korra teha, kuulama oma sisemist häält ja leidma taas üles hingerahu.

2. ROHELINE MALAHHIIT

Kui sa valisid selle kristalli, siis näitab see, et su ellu on saabumas mitmed erinevad muutused. Need muutused vabastavad sind minevikus aset leidnud halbadest kogemustest, mis on takistanud sul nii kaua aega õnnelikult elada. Su ellu on saabumas õnn ja armastus. Selle kivi valik viitab ka jõukusele, küllusele ja heale edule. Õnn on sind ootamas, ole ainult kannatlik.

3. PÄIKESEKIVI

Selle kivi valik näitab, et oma tuleviku suhtes oled sa suhteliselt optimistlik. See kivi toob päikese jõudu su ellu, mis omakorda annab energiat, toob tugevamat ja paremat tervist sulle ja viib minema stressi ja mured. Lisaks sellele tuleb ka hea õnn su õuele. Sa oled õnnelik inimene, kellel on lähedaste armastus ja tugi. Ime on sind ootamas, seega ole valmis positiivseteks muutusteks oma elus ja soovi kohe praegu midagi!

4. MAHAGON-OBSIDIAAN

See kivi sümboliseerib tasakaalu ja kaitset negatiivse energia ja emotsionaalse blokeeringu eest. Lisaks sellele, valides selle kivi, näitad sa, et oled valmis vabanema negatiivsetest harjumustest ja avama end positiivsemale elule. Sa unustad meelekibeduse, kadeduse ja teised emotsioonid, mis toovad sulle ainult halba ja sulevad su eest ukse õnnele, küllusele ja armastusele. Sa saad teada, et igal inimesel on oma raskused ja et sa ei ole üksi nii õnnetu. Samuti õpid sa hindama seda, mis sul juba on ja tänama elu selle eest, mida ta sulle on andnud.

5. HAULIIT

See kristall tõotab sulle sõnumeid teiseltpoolt. Kui sa valisid selle kivi, siis saad sa varsti sõnumi, võib-olla näed sa midagi tähtsat unes, võib-olla näed sa mõne nägemuse või siis hakkad nägema korduvalt samu tähendusrikkaid sõnu. Sa oled intuitiivne inimene ja selle kristalli valik võib viidata sellele, et su ellu on ilmumas uus vaimne juht, keda sa pead usaldama ja kelle sõna sa pead kuulama.

6. DALMAATSIA JASPIS

See kristall seostub rõõmu, naudingu ja hea huumoriga. Valides selle kivi näitad sa, et sa vajad oma ellu natuke rohkem lõbu ja rõõmu. Praeguse hetkeni on seal olnud natuke liiga palju muret, rahutust ja pettumusi. Elu ei vääri ju elamist, kui sa ei saa õnnelik olla ja seda nautida. Kogu aeg oma probleemidele ja muredele mõtlemine muudab su elu ainult hullemaks. Naer ja lõbutsemine aga toovad kaasa head enesetunnet ja muudavad elu ilusamaks. 


Kommentaare ei ole