{ads}

HIDE

Viimased

latest

SUHTEHOROSKOOP: Millise tähemärgiga sobid sa kõige vähem?

giphy Millised tähemärgid pole loodud koos elama?    Jäär ja ... Sõnn Millist tulemust sa tahad saada, pannes kokku need kaks sar...

giphy
Millised tähemärgid pole loodud koos elama? 

 
Jäär ja ... Sõnn

Millist tulemust sa tahad saada, pannes kokku need kaks sarvedega tähemärki? Lisaks sellele, et nad on mõlemad varustatud väga uhke loomusega, armastavad nad mõlemad võimu ja sellega kaasnevat kuulsuse aupaistet; nad mõlemad tahavad, et ohjad oleks just nende käes ega paista nad just silma truuduse poolest - nad on ka liiga kangekaelsed selleks, et osata koos elada. Nende igapäevane elu oleks üks suur võimuvõitlus, täis pidevaid vaidlusi ja lahkhelisid, mida nad veel päevi või siis aastaid hiljem teineteisele ette heidavad. Nad peavad veel kaua teineteise peale viha ja ei unusta mitte ühtegi osaks langenud solvangut. Kuni selle hetkeni, kui kogu nende ühine elu kokku variseb nagu unistuste õhuloss. Alguses võib nende suhe isegi toimida ja paista ilus ja tore, aga varem või hiljem hakkavad nende omavahelised nääklemised peale ja see on ainult lõpu algus.



Sõnn ja ... Ambur

Neil kahel on sama palju ühiseid jooni, kui neid, mis neid eristavad. Nad mõlemad on väga iseseisvad ja peavad elus kõige tähtsamaks oma tööd. Aga see, mille pärast nad omavahel ei sobi on soov väljas käia.. või siis mitte käia. Sõnnile meeldivad tema väikesed mugavused, teda ei huvita igaõhtused kokteilipeod. Diivan, telekas ja midagi head näksimiseks on kõik, millest ta unistab.

Kaksikud ja ... Vähk

Võta nüüd kaks tähemärki, millest üks on sodiaagi kõige tundlikum ja teine kõige teravama keelega varustatud ning sa võid kutsuda nende suhet lõputuks draamaks. Kaksikud on tuntud oma impulsiivsuse, sagedaste tujumuutuste ja sarkastilise loomuse poolest. Ta suudab vaese Vähi täiesti ära traumeerida - Vähi, kes on harjunud, et teda hellitatakse, mitte ei raputataks nagu kartulikotti.

Vähk ja ... Veevalaja

Vähk vajab oma elus kõige rohkem turvatunnet ja stabiilsust, Veevalaja aga tegeleb kõige muuga, selle asemel, et kodus istuda. Tal ei ole aega oma kodu jaoks. Esimesel pilgul võib tunduda, et neil on palju ühist: soov maailma avastada, lõbutseda ja jagada oma salajasemaid mõtteid ning suhelda lähedastega. Neist võiksid saada head sõbrad aga see on ka kõik.



Lõvi ja ... Kaljukits

Lõvi võtab palju ruumi, see on üks asi, mis on kindel. Ta on hästi atraktiivne ja armastab kuulsuse aupaistet - Kaljukits lihtsalt ei leia tema kõrval oma kohta. Lõvi on üsna terava ütlemisega ja leiab alati, millega mitte rahul olla. Kaljukitse hakkab see ajapikku väsitama. Sest isegi, kui Kaljukits on tugeva isiksusega ja vapper nagu tinasõdur, siis ei suuda ta kaua vastu pidada keskkonnas, kus märkusi sajab nagu oavarrest.

Neitsi ja ... Veevalaja

Nii sõpruses, kui armastuses on nende kooslus täiesti võimatu, kui mitte imelik. Neitsi ei saa absoluutselt Veevalajast aru ja sama kehtib ka Veevalaja kohta. Nad mõlemad on sellised omaette isiksused, hästi suure sisemise maailmaga, kes pole harjunud oma tunnetest ja mõtetest rääkima. Seal, kus nende suhe kõige rohkem haiget saab, on aga Neitsi oskus naeratada ka siis, kui ta rahul ei ole ja alles nelja silma all õiendada arved. Veevalaja ei hakka aga parajat silmapilku ootama ja ütleb kohe välja nii nagu asjad on ja mida ta sellest kõigest arvab (isegi, kui Neitsi on töölt lahti lastud ja nutab silmad peast).

Kaalud ja ... Kaljukits

See on juba vana tuntud tõde, et Kaalude ja Kaljukitse suhtest head asja ei saa. Sest Kaljukitsele ei meeldi Kaalude liiga pehme loomus. Kaalude tähemärgi esindaja ei viitsi end liigse stressiga koormata, ta on täielik vastand selles suhtes Kaljukitsele, kes muretseb ka tühiste asjade pärast ja elabki suure osa oma elust masenduses. Kaljukitse kõrval elades hakkab Kaalude esindaja lihtsalt surmavat igavust tundma ja haigutab lõualuud paigast.



Skorpion ja ... Jäär

Skorpion tundub pealtnäha nii külm ja tundetu, et keegi ei usukski, kui tundliku loomusega ta tegelikult on. Väga raske on ette kujutada endale tema suhet Jääraga. Jäär tormab mõtlematult ringi ja ei kõhkle oma sarvedega vastu seina jooksmast. Skorpion solvub lõpuks Jäära ütlemiste peale. Ja kui Skorpion on solvunud ja haiget saanud, siis on parem olla kusagil mujal, mitte tema tee peal. Algul on ta vait, siis aga ründab vaest Jäära. Ja see on kõigest lõpu algus.

Ambur ja ... Sõnn

Kumbki neist ei oska pingutada selleks, et teisele meeldida. Ambur hindab selleks liiga kõrgelt oma iseseisvust ja poole ööni kestvaid peoõhtuid, Sõnn aga tahab kodus istuda ja telekat vaadata. Kui Sõnnil on puhkus, siis läheb ta kohalikku spaa'sse ja mitte kuskile Lõuna-Ameerika metsade vahele erinevalt Amburist. Teistega suhtlemine on samuti neil erinev: Sõnnile meeldib oma paari sõbraga lobiseda ja meeldivat aega veeta - tal ei pea olema sotsiaalvõrkude sõprade nimekirjas 1000 sõpra nagu Amburil, kes lõi teise Facebooki konto, sest kõik ta sõbrad ei mahtunud ära.

Kaljukits ja ... Veevalaja

Kaljukits ja Veevalaja võivad täiesti vabalt armuda teineteisesse. Nad on diskreetse loomusega ja tundlikud, neil on palju ühist aga nende suhe ei ole tugev. Sest Kaljukits on ja jääb Veevalaja jaoks liiga konservatiivseks ja traditsionaalseks. Veevalaja tahab elada omade reeglite järgi ja mõnikord teha seda üksi. Teinekord jälle tahab ta, et keegi tema eest hoolitseks nagu lapse eest, kes on öösel koledat und näinud. Kaljukitse jaoks on selline ellu suhtumine täiesti välistatud, ta tahab tasakaalukat elu, mitte draamasid.

Veevalaja ja ... Skorpion

Oi, oi, oi! Kui neil üldse midagi ühist on, siis on see oskus öelda seda, mida nad mõtlevad ja täpselt sekundipealt. Probleem, mis sellega seondub, on see, et nad mõlemad võtavad kõike väga isiklikult ja tunnevad, et keegi neid ei mõista. Saad sa aru? Nad ei mõtle, mida nad suust välja lasevad, nad on äärmiselt tundlikud ja samal ajal täiesti ükskõiksed teise tunnete vastu ning kokkuvõte ongi katastroofiline. Veevalaja tahaks hea meelega Skorpioni täiesti põrmu paisata aga tal jääb osavusest ja vaprusest puudu.



Kalad ja ... Neitsi

Kalad ja Neitsi on mõlemad liiga tundlikud, et koos elada ja nende suhet märgivad eelkõige lõputud pisarad. Nad hoiavad oma tundeid iseendale, väiksemgi märkus võib mõjuda nagu nõelapuudutus õhupallile. Ometi ei ole nende tülid plahvatuslikku laadi, nad on pigem dramaatilised ja vaiksed nagu mõnes igavas filmis. Nad mõlemad vajavad kedagi tugevat ja enesekindlat enda kõrvale, kes neid toetaks ja mõistaks.


















Kommentaare ei ole