{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjused, miks su elus korduvad alati samad probleemid

T undub sulle vahest, nagu korduksid su elus koguaeg samad probleemid? Kui võtta arvesse, et külgetõmbejõud valitseb meie elu, mõte...




Tundub sulle vahest, nagu korduksid su elus koguaeg samad probleemid? Kui võtta arvesse, et külgetõmbejõud valitseb meie elu, mõtete ja tunnete üle luues sellest reaalsuse, tuues sealt kaasa probleemid. Tihti keskendume me negatiivsele niivõrd tugevalt, et tõmbame oma ellu ikka ja jälle samu probleeme.

Miks see nii on? On olemas kolm harjumust, mille tõttu sa oma ellu taas samu probleeme tõmbad.


1. Probleemidest rääkimine või probleemide üle kaebamine.

Enamiku jaost meist on see peamine põhjus, miks me korduvalt oma ellu probleeme tõmbame. Enamik meist räägib palju ja meil on kalduvus jutustada ühte ja sama lugu mitu korda. Kaevata seljavalu üle, halva suhte pärast või rahapuuduse, see omakorda tekitab magnetismi, mis toob su ellu lisaks negatiivseid olukordi.

Hea uudis on aga see, et tegelikult on päris lihtne seda lõpetada. Hammusta näiteks keelde, alguses võib see olla ebamugav aga harjutamine teeb meistriks. Ja niimoodi suudad sa vähendada probleeme oma elus.

2. Pidev probleemidele mõtlemine.

Enamik inimesi usub, et muretsemine on hädavajalik meie ellu jäämiseks ühiskonnas ei ole see tegelikult nii. Kui sa muretsed oma probleemide pärast, lood sa keskkonna, mis sind eemaldab veelgi rohkem lahendustest, mida sa otsid.

Isegi, kui paljud meie seast usuvad, et negatiivsed mõtted tekitavad probleeme ei ole mõtete muutmine tihti nii lihtne, kui see paistab. Mõtted muudavad suunda väga kiiresti ja ilma suurte pingutusteta, sellepärast ei ole mõtete kontrollimine väga lihtne.

Tähtis on meeles pidada, et isegi kui sa oled võimeline muutma teadvuslikke mõtteid, jäävad sulle alati alateadvuslikud mõtted. Mõned negatiivsed mõtted ei suuda su elu hävitada.

Järgmine kord, kui sa leiad end muretsemast mõne probleemi pärast, kinnita endale lihtsalt, et sa suudad seda probleemi hiljem lahendada aga praegu pead sa keskenduma millelegi, mis sind rahustab. Ja leia endale mõni tegevus.

Sa võid vaadata mõnda komöödiat, helistada heale sõbrale või teha midagi, mis su mõtteid muudab. Samuti võid sa kuulata head muusikat või teha trenni.

Selline tegevus on hea harjumus, mida arendada, sest ta juhatab su niiöelda rööbastele tagasi.

Tähtis on iga kord, kui sa tunned end halvasti, teadvusikult saata välja häid vibratsioonilaineid ja see aitab sul ka negatiivsest situatsioonist kiiremini välja tulla.

3. Hirmu ajendil tegutsemine.

Meie tegudel on mõju meie uskumuste üle. Meie teod peegeldavad meie vibratsiooni ja viisi, kuidas me end tunneme aga neil on ka võime vibratsiooni ja sisemisi tundeid muuta.

Näiteks võib-olla oled sa kuulnud, et kui sa tunned end halvasti, piisab naeratamisest, et end tunda paremini. Isegi, kui see pole päris naeratus, see tegevus ise peegeldub sisemuses emotsionaalse impulsiooniga.

Ja see toimib sellepärast, et meie tujud ja teod töötavad käsikäes. Tuju muutmine muudab hoiakut ja hoiaku muutmine muudab samuti tuju. Järelikult muutes hoiakut probleemi suhtes, muudad sa viisi, kuidas sa end probleemi suhtes tunned ja probleem ilmutab end teisel moel reaalsuses.

Just sellel põhjusel on tegudel suur mõju olukordade suhtes, mida me kasutame. Kui me võitleme mitmeid kordi sama probleemiga võime me leida hoiaku, mis viitavad probleemi hirmule. Alandades ja eemaldades need hirmu tegevad hoiakud võime me muuta suurel määral oma uskumusi ja vibratsioone selle probleemi suhtes.

Me saame seda, millele me oleme keskendunud, on see siis see mida sa tahad või ei. Kui sa mõtled hirmuga haiguse vältimisele, usub universum, et sa tahad haigeks jääda. Seega, isegi, kui need meetmed on sul kasutusel selleks, et haigust alandada, on tõenäoline, et sellise tegevusega sa tõstad haiguse protsessi.

Hea on õppida hindama oma valikuid, eriti juhtudel, kui asjad ei kulge nii, nagu vaja. Kui me korduvalt tõmbame ligi sündmusi, mida me ei soovi, oleks hea endalt küsida, kas sa oled teel sellepoole, mida sa tahad või põgened sa selle eest, mida sa ei taha.

See ei tähenda seda, et sellest hetkest saadik ei maksa sul enam käsi pesta, turvavööd peale panna ja vitamiine võtta. Kui see paneb sind end paremini tundma olukorra suhtes, siis tee seda, mida sa pead tegema. Turvatunne on tugev vibratsioon, sellepärast tee seda, mis paneb sind end paremini tundma.

Ära unusta, et kui sa saadad välja kõrge vibratsiooni, siis saad sa vastu olukordi ja situatsioone, mida sa otsid. Kui sa tahad leiad, et oled oma probleemide lõksus, siis muuda oma hoiakut. Ära räägi probleemist, keera endast ära pähetulevad mõtted ja ära reageeri hirmu ajendil.

Kommentaare ei ole