{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida mees naiselt ootab?

Tõenäoliselt oled sa juba lugenud hästi palju artikleid sellel teemal, mida naised tahavad ja vajavad meestelt. Palju vähem räägitakse s...

Tõenäoliselt oled sa juba lugenud hästi palju artikleid sellel teemal, mida naised tahavad ja vajavad meestelt. Palju vähem räägitakse sellest, mida mehed tahaksid ja ootaksid naistelt. Mida nad siis naistelt ootavad?



Suhtlemist


Mehed kaebavad tihti selle üle, et naine temaga ei räägi. Et ta on kinnine, raske on temast aru saada ja teada, mida ta tegelikult tahab. Ometi hea suhtlemine lahendaks kõik. Aga selle asemel tunnevad ühed pettumust ja teised ärrituvad. Aitab küll pimesiku mängimisest, see ei too enesega midagi head kaasa.

Ära unusta oma isiklikku elu


Armunud olemine ei tähenda seda, et sa pead oma kallimale pidevalt helistama või sõnumeid saatma. See ei tähenda, et te peate koguaeg ninapidi koos olema ja kõike teineteisest teadma. Mees ei taha, et sa oma elu täiesti sinnapaika jätad ja ainuüksi temale pühendud. Ta tahab aidata sul unistusi täita ja tahab, et sa ka iseenda peale mõtleksid.
 
 
 
Austust

Vastastikkune austus on iga suhte alus. Mehed tahavad, et kõike seda, mida nad naiste jaoks teevad, ka märgataks ja seda tähele pandaks. Et naine kodus ainult ei näägutaks vaid näeks ka seda, mida mehes head on.

Oskust näha ka seda, mis hästi on

Paljud mehed kaebavad selle üle, et naised ei ütle neile kunagi seda, mis neis head on. Kallid naised, ärge unustage, et teie meestel on ego, mis on neile kallis ja seda tuleb aeg-ajalt natuke upitada. Öelge talle, et on tark ja tubli ja hea. Mehele meeldib, kui teda kiidetakse.

Siirust

Mitte kellelegi ei meeldi, kui temaga mängitakse. Mida rohkem sa oma meest austad, seda ausam sa tema vastu oled. Manipuleerimine ja valetamine lõhuvad suhet.

Hingamisruumi

Mees vajab kohta, kus ta saab tunda end hästi. Ole tema vastu tähelepanelik ja katsu mõista, mida ta tahab. Tee nii, et kodu oleks koht, kus ta tahaks olla ja tulla.

Toetust

Mees ei hakka üldiselt oma probleemidest kodus rääkima, sest ta ei taha, et naine sellepärast kannatama peaks või ei taha ta end nõrgana näidata ja tahab ise oma asju lahendada. Aga mees tahab, et naine aitaks tal sellest kõigest üle saada, teda toetades, aidates tal rahu leida ja unustada igapäevased probleemid. Anna mehele oma tuge ja jõudu, et ta saaks edasi võidelda.

Kommentaare ei ole