{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige ohtlikumad astroloogilised tähemärgid

FBI tegi läbi uuringu kõige ohtlikemate inimeste kohta, tuginedes nende sünni järgsele astroloogilisele tähemärgile. Alljärgnevalt...

FBI tegi läbi uuringu kõige ohtlikemate inimeste kohta, tuginedes nende sünni järgsele astroloogilisele tähemärgile.

Alljärgnevalt on ära toodud nimekiri kõige ohtlikemate isikute astroloogilisest tähemärgist.

JÄÄR (21. märts - 19. aprill)

Jäär vajab adrenaliini oma ellu ja uusi väljakutseid. Risk ja oht ei hirmuta teda sugugi. Ta on impulsiivne ja järsu ütlemisega, kes usub kaljukindlalt, et kõiki reegleid on võimalik muuta. Ta katsetab alati oma piire, et teada, kui kaugele ta minna võib ilma, et keegi ta jälile saaks.


SÕNN (20. aprill - 20. mai)

Sõnn võib tunduda kohmakas, keda on lihtne kätte saada ent see ei muuda teda vähem ohtlikuks. Kui Sõnn midagi tahab, siis ei suuda keegi teda takistada. Ta on suure omanikutunnetusega ja ahne. Kui keegi peaks talle probleeme tekitama, võib ta kättemaks olla väga tõsine.

VÄHK (21. juuni - 22. juuli)

Vähk on tähemärkidest kõige ohtlikum, sest ta on palju salakavalam, kui sa seda arvatagi oskad. Ära alahinda teda, see muudab ta vaid veelgi ohtlikumaks ja vihasemaks. Ta on tuntud oma oskuse poolest valetada ja teisi petta aga samuti selle poolest, et ta alati oma instinktidele järgneb. Isegi, kui ta instinkt tal valetada või varastada soovitab.

NEITSI (23. august - 22. september)

Neitsi muudab ohtlikuks see, et teda võib seostada kõikide kaua ja hästi ettevalmistatud plaanidega. Neitsi tegevusplaanis ei ole midagi spontaanset, kõik on ette väiksemagi detailini välja arvutatud ja tihti võib see olla väga ohtlik. Miks sa teda kartma peaksid? Sest Neitsi on väga sihikindel ja on võimeline peaaegu kõigeks.

AMBUR (22. november - 19. detsember)

Amburil on selles nimekirjas oma koht. Sest hoolimata tema vabadusearmastusest, ei pea ta suurt ühiskonnas ülesseatud reeglitest kinni. Täpsemalt öeldes ei talu ta kontrolli teiste poolt ja hakkab teiste poolt seatud reegleid rikkuma. Kui ta peaks midagi tahtma, mille jaoks tal vahendid puuduvad, siis leiab ta selleks võimaluse (ükskõik, mis hinnaga) ja ei muretse tagajärgede pärast.

KALJUKITS (20. detsember - 19. jaanuar)

Võiks arvata, et keegi nii keerulise isiksusega nagu seda on Kaljukits, peaks olema nimekirjas esimesel kohal ent see ei ole nii. Sellest hoolimata on Kaljukits ohtlike nimekirjas. Ta vajab pidevalt teiste heakskiitu. Ta võib muutuda ülbeks ja külvata segadust, kui temaga halvasti ümber käiakse.

Kommentaare ei ole