{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lühikesed või pikad juuksed? Hea nipp, mille abil lõpuks teada saada, mis sulle paremini sobib

Juuksed on osa naise ilust. Paljud naised on aga dilemma ees ja ei suuda kuidagi otsusele jõuda, kumb soeng nei...




Juuksed on osa naise ilust. Paljud naised on aga dilemma ees ja ei suuda kuidagi otsusele jõuda, kumb soeng neile paremini sobiks: kas lühikesed või pikad juuksed?


Selleks, et seda teada saada, on olemas lihtne nipp.





Seda kutsutakse 5.71 nipiks. Tegemist on ühe maailmakuulsa juukseeksperdi Gilles' Robinsoni leiutisega, mille järgi selleks, et teada, kas sulle sobivad rohkem lühikesed või pikad juuksed, tuleb ära mõõta kõrvanibu ja lõuaotsa vaheline osa.





Joonlaua abil saad ruttu teada, kas sulle sobivad rohkem lühikesed või pikad juuksed. Võta joonlaud ja mõõda ära, kui mitu cm on sinu kõrvanibu ja lõuaotsa vaheline osa pikk. Kui see jääb alla 5.71 cm, siis sobivad sulle rohkem lühikesed juuksed, kui see on aga rohkem, kui 5.71 cm pikk, siis vali pikemad juuksed.









Kui sul on ümar näokuju ja sa ei tea, millist lõikust valida, siis vali soeng, mis ei ole väga kohev ja aitab muuta nägu piklikumaks, tukk aitab hästi muuta nägu pikemaks. Näo ümber sobivad pigem siledad või lainelised juuksed. Samuti võib soeng aidata toonitada kaela, muutes seda näiliselt pikemaks. Hästi sobib siin juukselahk. Üldiselt eelistavad ümmarguse näokujuga naised pikemaid juukseid.




Ovaalne näokuju on kõige sümmeetrilisem ja sobib igasuguste soengutega. Kõige paremini sobivad muidugi need soengud, mis toovad kauni näokuju eriti esile.




Kandilist näokuju iseloomustab lai otsaesine ja lõuaosa, eelistada tuleks lõikust, mis annaks näole pehmust juurde. Ideaalselt sobivad pikad juuksed, mis raamivad nägu. Pehmust võib lisada ka tukk.




Kolmnurkse näokujuga naistel on kitsas lõug ja lai otsaesine. Hea oleks valida selline soeng, mis annab rohkem mahtu näokujule ja muudab selle ovaalsemaks. Hästi sobib järk-järguline lõikus. Pigem sobivad pikemad, kui lühemad juuksed.




Kommentaare ei ole