{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vaata, kumba looma sina esimesena näed ja loe, mida see sinu kohta räägib

Sellel pildil on esindatud kaks tugevat ja võimsat kiskjat. Kumba sina esimesena nägid: lõvi või tiigrit? Kui sa nägid esimesena ... ...


Sellel pildil on esindatud kaks tugevat ja võimsat kiskjat. Kumba sina esimesena nägid: lõvi või tiigrit?

Kui sa nägid esimesena ...



Tiigrit





Sind peetakse väga otsekoheseks inimeseks, kes alati oma arvamuse välja ütleb. Sa ei karda oma õiguse eest seista ja kaitsed alati oma positsiooni. Sinu lähedaste jaoks ei muuda see nende elu lihtsamaks, vastupidi, nad ei tea kunagi, kuidas sinuga suhelda kõige paremini nii, et olukord pingeliseks ei läheks.



Tegelikult on asjad aga nii, et sa ei talu ebaõiglust ega valet. Sul on tunne, et inimesed usuvad liiga kergekäeliselt kõike, mida nad kuulevad ja võtavad tõepähe asju, mida ei ole olemas. Sa oled väsinud neile selgitamast ja see ärritabki sind. Sul on head kavatsused, isegi, kui teised sinust tihti aru ei saa ja sind valesti mõistavad.

Sind peetakse tugeva ja kange iseloomuga inimeseks, kes teiste arvamusest ei hooli. Sulle endale aga tundub, et sa näed paremini kui teised ja globaalsemalt.

Sa oled alati abivalmis ja tahaksid teha kõik, et maailm oleks parem ja turvalisem paik.



Lõvi




Sinu jaoks kõige tähtsam elus on saavutada iseseisvus. Sulle meeldib ise vastutada oma elu eest, sul on piisavalt jõudu, et ise oma probleemidega hakkama saada. Kõik inimesed ei mõista sind ega sinu motivatsiooni, mõnikord peetakse sind teistega mittearvestavaks ja isetuks inimeseks. Sina ise mõistad aga ennast suurepäraselt ja teiste arvamused ei puuduta sind.

Sulle meeldib oma elu ise juhtida ja käia seda rada pidi, mille sa oled endale valinud. Sa tead, mida sa tahad oma elust. Sa oled arvestanud teiste kriitikaga aga sa tead, et see on ainult sellepärast, et nemad ei oska elada muidu, kui järgides ühiskonnas ettekirjutatud reegleid.

Sa oled keskendunud omaenda õnne saavutamisele ja ei taha väsitada end teistele muljet avaldamisega. Maailm oleks ilusam paik, kui kõik inimesed oleksid sellised nagu sina. Sa võid enda üle uhke olla, sest sa oled hea inimene.

Kommentaare ei ole