{ads}

HIDE

Viimased

latest

ISIKSUSETEST: See sulg, mis kõige rohkem su tähelepanu köidab, võib näidata, milline on sinu sisemine jõud

Kas sina oled teadlik sellest, milles seisneb sinu eriline iseloomujoo...





Kas sina oled teadlik sellest, milles seisneb sinu eriline iseloomujoon, sisemine jõud või siis isiksuse eripära, mis muudabki sind nii ainulaadseks kogu maailmas? Ilmselt palju on neid inimesi, kes ei tunne oma sisemist jõudu. Selle testi abil võid sa aga seda teada saada. Vali üks sulg, mis kõige rohkem sinu tähelepanu köidab ja vaata järele, milline on sinu sisemine jõud.

Vaata tähelepanelikult allolevat pilti ja vali üks sulg, mis sind kõige rohkem inspireerib.



Kui sa valisid...


Sulg nr. 1


Sinu sisemine jõud on su intuitsioonitunne. Sul on mingi sisemine kuues meel, mis sind elus edasi aitab ja mis sind juhatab. Sa usaldad oma intuitsiooni, sest ta ei eksi peaaegu mitte kunagi. Mõnikord lased sa ka mõistusel ja teiste arvamustel end juhatada aga sageli ei lõppe see hästi. Ära kahtle iseenda tarkuses ja oma vaistus, usalda oma südame häält ja kõik läheb hästi. Selles seisneb sinu jõud.




Sulg nr. 2


Sinu jõud seisneb sinu headuses ja lahkuses. Sa oled alati teiste jaoks olemas, sul on suur süda. Sa ei oota vastu mitte midagi, peale teiste sõpruse. Sinu omakasupüüdmatus on lihtsalt imetlusväärne, sest seda kohtab nii harva. Sinul aitab ta aga elada õnnelikult ja saada teistega alati hästi läbi. Sa ei pööra tähelepanu materiaalsetele asjadele, suhted teiste inimestega on sinu jaoks palju olulisemad.
 
 
 
 
 
 


Sulg nr. 3


Sinu jõud seisneb oskuses teistele inimestele kaasa tunda. Sa suudad end panna teiste asemele ja tunnetad nende valu nagu oleks see sinu enda oma. Sa tunned maailmas valitsevat ebaõiglust ja teiste kannatusi. Sa teed kõik, et muuta maailma ja teiste elu paremaks paigaks.


Sulg nr. 4

Sinu jõud seisneb loomingulisuses. Oskus luua on sinu sisemine jõud aga see ei väljendu ainult läbi kunsti, vaid ka oskuses leida loomingulisi lahendusi oma probleemidele ning samuti luua inimestevahelisi suhteid seal, kus neid ei ole. Sa elad ilma eelarvamusteta ja vabalt, järgides omaenda reegleid. Sa mõjud motiveerivalt ja inspireerivalt ka teistele inimestele.


Sulg nr. 5


Vastupidavus on sinu suurim jõud. Sul on oskus näha elu pigem positiivse külje pealt ja leida kasulikke õppetunde ka kõige raskematest olukordades. Sa aitad ka oma lähedasi näha elu hoopis teise külje pealt, andes neile edasi oma tugevust ja jõudu.

Kommentaare ei ole