{ads}

HIDE

Viimased

latest

ISIKSUSETEST: See, mida sa kõige esimesena näed, võib paljastada nii mõndagi sinu ja su elu kohta!

Psühholoogilised testid aitavad meil iseendast paremini aru saada. Need testid käsitlevad erinevaid isiksusevorme, analüüsides ja tugine...


Psühholoogilised testid aitavad meil iseendast paremini aru saada. Need testid käsitlevad erinevaid isiksusevorme, analüüsides ja tuginedes inimese isiklikele eelistustele. Nende testide seas leidub ka optiliste illusioonidega teste, mille eesmärk on lasta alateadvusel valida.

Optiline illusioon on pilt on eksitav pilt, mis saadab vastuolulist infot ajule. Tavaliselt on sellistel piltidel kõik eksitav, alates värvides, kujudest, vormidest, suurustest ja liigutustest.

Vaata allolevat pilti. Mida näed sina kõige esimesena pildil? 




Kui sa nägid esimesena küla koos lindude, palmipuude ja hüttidega

See pilt on seotud tihedalt vabadusega. Kui sa nägid esimesena küla koos lindudega, siis oled sa eelkõige vaba inimene, unikaalne ja väga andekas. Oma lähedaste ja tuttavate silmis oled sa huvitav inimene, kellega kõigil meeldib aega veeta. Sul on imetlusväärne oskus tunnetada teiste inimeste emotsioone ja kuulata neid ära. Sa oled ka tugev inimene, kes teab, mida ta oma elus tahab ja kes on valmis üle saama kõikidest takistustest ainuüksi uskudes iseendasse.

Ent sinu isiksus ei koosne ainult headest külgedest. Tänu oma soovile olla vaba, võid sa mõnikord kõik muu unustada ja kaotada piirid selle vahel, mis on lubatud ja mis mitte. Selline hoiak võib sind panna sageli konfliktsetesse olukordadesse, mis võivad lõppeda lahku minemisega või suure tüliga. Sest mitte kõik inimesed ei suuda mõista vabade inimeste soove ja igatsusi ja selle tõttu tunnevad viimased end sageli liiga üksi oma elus.


Kui sa nägid esimesena elevanti 

Kui sa nägid elevanti kohe, siis vajad sa turvatunnet ja kaitset oma elus. Sa vajad kedagi, kes sinu eest hoolitseks ja sind kataks nagu elevant katab terve küla. Su elus on praegu raske periood, mille tõttu su hinges on rahutus ja mure.

Ometi oled sa hea inimene, aus, lahke teiste vastu ja ei suru end teistele peale. Kahjuks aga oled sa praegu läbimas rasket hetke ja väike hääl sinu hinges ei suuda sind enam julgustada. Sa pead end vabastama oma emotsionaalsest koormast, uskuma rohkem iseendasse, lõpetama need mustad mõtted ja leidma taas üles hingerahu. Naerata, räägi oma sõpradega, õpi iseennast ja teisi armastama ja andesta. Iga kord, kui sa tunned muret põue pugemas, kui sa tunned, et sa ei suuda enam edasi minna - mõtle sellele elevandile. See aitab sul leida rahu tagasi ja annab julgust, et saada oma hirmudest üle.



Kommentaare ei ole