{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Mis takistab sul armastust leida?

Kõik inimesed vajavad ja otsivad armastust. Ent kuna iga inimene on erinev, siis otsib ta ka armastust vastavalt oma soovidele, igatsu...



Kõik inimesed vajavad ja otsivad armastust. Ent kuna iga inimene on erinev, siis otsib ta ka armastust vastavalt oma soovidele, igatsustele ja ettekujutusele. Et aga teada saada, mis takistab sul leida õiget armastust, tee läbi see test.

Mida sina kõige esimesena pildil näed?

1. Maski kandvat naist



Lapsepõlves või varases nooruses läbi elatud halvad kogemused nende inimestega, keda sa pidasid lähedasteks ja keda sa usaldasid, jätsid sulle oma jälje ja sa kaotasid usalduse inimestesse. See haav sinu südames pole kuhugi kadunud ja kerkib iga kord esile, kui sa taas kellegagi tuttavaks saad.

Sa pead hakkama oma südant ravima ja vabastama end oma koormast, mida sa oma hingel nii kaua kannad. Ainult siis võid sa leida tõelise armastuse ja olla õnnelik. Sama kehtib ka sinu suhetesse teiste inimestega, mis sulle nii sageli pettumust valmistavad. Kõik inimesed ei ole halvad ja ei taha sulle halba, sina aga väärid seda, et olla õnnelik ja elada lõpuks ometi ilma selle valukoormata oma hingel.


2. Mees ja naine



Emotsionaalselt ei ole sa valmis end siduma. Isegi, kui sa kellegagi juba koos elad, on sul tunne mõnikord, et sa parema meelega oleksid üksi. Sa tahad välja paista võimalikult ükskõikne ja kinnitad endale, et sul pole kedagi vaja. Tegelikult aga ei jõua sa nii kaugele. Sa kardad lähedust ja oled ise ehitanud endale müürid ümber, et kaitsta oma tundeid. Võib-olla leidub põhjust sellele sinu lapsepõlves või mõnes kunagi aset leidnud halvas läbielamises? Ükski suhe ei ole kerge ja probleeme tuleb kõikidel ette. Armastus aga võidab kõik ja kahekesi on alati parem olla, kui üksi. Kui sa leiad kellegi või su elus on juba keegi, usalda teda rohkem ja anna endast parim, sest nii palju imelisi asju võib hakata alles siis juhtuma.



3. Tühi paat




Hirm tundmatuse ees võtab võimust su hinges alati, kui sa kellegagi kohtud. Sa kardad kõike, mis on uus ja tundmatu, sulle valmistab see hirmu. Sellepärast teed sa aeglaseid ja kõhklevaid samme teie suhtes, et mitte liiga palju kiirustada ja mitte haiget saada. Ettevaatlikus on alati tarkuse ema olnud aga see võib sul takistada ka õnnelikuks saada. Usalda rohkem iseennast ja teisi inimesi.

Kommentaare ei ole