{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Mida sina näed pildil esimesena? Sinu vastus võib anda aimu sinu hetkeseisundist

Mida sina kõige esimesena sellel pildil näed? Sinu vastus võib viidata sellele, milline sinu praegune ...


Mida sina kõige esimesena sellel pildil näed? Sinu vastus võib viidata sellele, milline sinu praegune emotsionaalne seisund.

Isiksuseteste, mis aitavad meil rohkem iseenda kohta teada saada, on väga palju. Tänane test aitab sul aru saada, mis sinu hinges toimub. Isegi, kui seda pole teaduslikult tõestatud, võib see test aidata sul paremini mõista, mida sa tegema pead selleks, et oma elu paremaks muuta.

Vaata allolevat pilti ja pane tähele, mida sa kõige esimesena pildil näed.




Katkine plaat

Sinu valik näitab, et sa oled viimasel ajal emotsionaalselt endast väljas olnud. Mitu tugevat ja kurnavat tüli on viimasesse perioodi jäänud ja sul on hingepõhjas tunne, et sa isegi ei jaksa enam naeratada. Suhted teiste inimestega ja eriti nendega, kes on sulle kõige lähedasemad, on viimasel ajal väga pingelised.

Kõige parem, mida sa praegu teha võid, on vältida probleemidele mõtlemist, sest nii tekitad sa ainult endale stressi juurde ja muudad oma probleeme veelgi hullemaks. Katsu veeta rohkem aega üksi ja omaette, loe eneseabi raamatuid, katsu tegeleda meditatsiooniga, vaata mõnda head filmi või tegele ükskõik millega, mis sind õnnelikuks võib teha ja aitab sul enesetunnet parandada. Kõik vastused, mida sa vajad, tulevad ise, ilma, et sa peaksid muretsema aga ainult siis, kui sa õpid kõigepealt iseennast väärtustama ja armastama.


>





Kaks vihast nägu

Nii nagu pildil olevad näod, tunned sina oma sisemuses pettumust, viha ja väsimust. See võib olla sellest, et sa oled liiga palju tegelenud asjadega, mis on sind pannud unustama iseennast.

Loomulikult on oluline hoolitseda teiste heaolu eest aga kindlasti ei tohi seda teha oma õnne ja hingerahu hinnaga. Sa pead leidma kuldse kesktee - ole teiste vastu ka edaspidi hea aga ära unusta iseennast, sest sa ei saa anda seda, mida sul endal ei ole.


Punane ring

Tõenäoliselt on sul kalduvus veeta palju aega üksi, eemal kogu ülejäänud maailmast ja see on sind ajapikku muutnud natuke egoistlikuks. Loomulikult on hea mõtelda ka iseenda heaolu peale aga seda peab tegema õieti. Sest, kui sa kaotad oma olukorra üle kontrolli, siis leiad sa end ühel hetkel üksi aga mitte positiivses mõttes.

Sul on õigus olla üksi aga see ei tähenda, et sa peaksid kõik sidemed teiste inimestega katkestama. Suhtlemine teiste inimestega on kõigile vajalik, sest see aitab meil avastada teisi reaalsusi. Hinda neid, kes sinust hoolivad ja tahavad sinuga läbi käia, ära pane ust teiste ees kinni ja ära sulge end oma maailma liiga kauaks.

Kommentaare ei ole