{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Tema Kõrgeausus Sõnn!

Märk: Maa Stiil: Kindel Värv: Sinine, Roosa, Roheline Päev: Reede, esmaspäev Valitsev planeet: Veenus Hea sobivus: Neitsi, Kaljukit...

Märk: Maa

Stiil: Kindel
Värv: Sinine, Roosa, Roheline
Päev: Reede, esmaspäev
Valitsev planeet: Veenus
Hea sobivus: Neitsi, Kaljukits
Parim kaaslane suhteks ja abieluks:  Skorpion
Õnnenumbrid: 4, 8 ,13, 17, 22, 26

Tugevad küljed: Usaldusväärne, kannatlik, konkreetne, pühendunud, vastutustundlik, stabiilne
Nõrgad küljed: Jonnakas, suure omanikuinstinktiga, muutmatu
Armastab: Aiatöid, muusikat, romantismi, hea kvaliteediga riideid, käsitööd
Ei armasta: Äkilisi muutusi, komplikatsioone, ebaturvalisust, sünteetilisi rõivaid

Sõnn on võimas ja kindel ja armastab esimesena oma töö vilju lõigata. Nad armastavad kõike head ja ilusat, ning ümbritsevad ennast materiaalsete hüvedega. Sõnni tähemärgi all sündinud inimesed on väga sensuaalsed ja taktiilsed. Puudutused on nende jaoks olulised, puutub see siis armastuse või tööasjadesse. Nad on stabiilsed ja konservatiivid, Sõnn on üks kõige usaldusväärsematest tähemärkidest. Jonnakus ja kangekaelsus on üks iseloomujoontest, mis ajab teda asju kuni lõpuni viima, et kõik oleks normis. Maamärgina kaldub Sõnn liialt hoidma neid, keda ta armastab. Nad on leidlikud, et raha teenida ja viivad alati alustatu lõpuni. Sõnnid on kuulsad oma kangekaelsuse poolest aga seda võib ka võtta sooviga korralikult alustatu lõpuni viia. Ja see muudab nad väga headeks töötajateks ja headeks sõprades, sest nad on alati olemas, ükskõik, millised ei ole ka situatsioonid. Neid valitsev planeet on Veenus, mis esindab armastust, ilus ja loovust. Sõnn võib olla hea kokk või kunstnik. Ta on ustav ja ei armasta viimase hetke muutusi.
Armastus ja voodielu

Olge kannatlik Sõnniga. Nad on väga sensuaalsed ja puudutused on nende jaks olulised. Mis puutub kaaslasesse, siis leiavad Sõnnid endale kaaslase samast sotsiaalsest miljööst, kui nad isegi pärit on, sobivad nendega intellektuaalsest küljest ja kellel on samad huvid. Nad näitavad oma kiindumust välja kingituste ja materiaalsete asjadega.

Sõbrad ja pere

Pere ja kodu on Sõnni jaoks väga olulised. Sõnn on väga tark ja omab head huumorimeelt, mis muudab ta meeldivaks inimeseks, kellega teised suhelda soovivad. Sõnnid on ustavad ja alati valmis sõbrakätt ulatama. Enamik nende sõprussuhetest saab alguse lapsepõlves. Sõnn armastab lapsi ja hindab perega veedetud aega, ta ei puudu üheltki pereürituselt ega peolt. Sõnn armastab pidusid organiseerida ja lähedasi kokku kutsuda.

Karjäär ja raha

Stabiilsus sümboliseerib seda tähemärki. Sõnn armastab raha ja töötab raskelt, et rohkem teenida. Töö juures on Sõnn usaldusväärne. Ta töötab palju, on kannatlik ja hoolikas. Kui ta on mõne projektiga hõivatud hoiab ta sellest kindlalt kinni. Tema enda väärtushinnangud on motivatsiooni allikaks Sõnnile, niisamuti kui soov tasu saada. Nad armatavad materiaalseid naudinguid, head toitu ja luksust, sellepärast on nende töö neile tähtis. See on üks võimalustest eesmärki saavutada ja nad on sellest teadlikud. Nad haldavalt suurepäraselt raha, nende arved on alati õigeaegselt makstud ja nad suudavad ka säästa, et raha kõrvale panna. Neile sobivad ametid on põllumees, pankur, arst, õpetaja ja ehitaja.

Kuidas võrgutada Sõnnist meest? 

Kui te armastate tugevaid, usaldusväärseid ja lahkeid mehi siis armastate te Sõnni tähemärgi esindajaid. Sõnnid väärivad usaldust, on iseseisvad, kannatlikud ja ustavad. Üks nende halvimatest iseloomujoontest on nende äärmuslik kangekaelsus.
Kui te arvate, et olete talle märguandeid jätnud ja heitnud talle tähendusrikkaid pilke lootusega, et ta mõistab sõnadetagi siis mõtelge enne kaks korda. Sõnnist mees on aeglase taibuga, sellepärast on ilmselt parem, kui teie talle teete ettepaneku koos käima hakata. Sõnnist mehele ei meeldi kõik, mis on võlts, sellepärast, kui te talle komplimenti teete, hoolitsege, et teie sõnad vastavad teie mõtetele ja ärge minge liialdustesse. Olge valmis veetma natuke aega temaga koos, enne, kui ta teile oma usalduse kingib. Ta on pigem vaikiv ja temaga on alati oht, et te teda tegelikult ei huvitagi.
Sõnnist mees armastab süüa teha ja te võiksite kutsuda teda heale õhtusöögile või kuskile, kus ta ennast vabalt tunda võib. Sõnnist mehele meeldib voodielu, mis tema jaoks on loomulik ja lõbustav. Ta on väga ustav ja ei reeda teid iialgi. Sellegipoolest, kui teie peaksite teda petma ei andesta ta teile iialgi. Näidake talle, et te olete talle truu ja te olete heal teel, et tema tähelepanu võita.

Kuidas võrgutada Sõnnist naist? 

Et Sõnnist naist võrgutada, peab appi kutsuma romantika. Sõnnist naised tahavad olla võrgutatud ja mitte võrgutada, sellepärast ei lähe nad niisama lihtsalt igaühega kaasa.
Sõnni isiksus on väga lihtne ära tunda. Tema positiivsete külgede hulka kuulub usaldusväärsus, praktiline meel, ambitsioon, sensuaalsus ja iseseisvus. Sellest hoolimata on neil ka halbu iseloomujooni - nad võivad olla laisad, jonnakad, materialistid ja liiga suure omanikutundega.
Sõnnist naine otsib tõelist armastust ja turvatunnet. Sellepärast on vähe tõenäoline, et ta esimesele kirehoole järele annab. Kui te tõesti tahate temaga olla, peate te talle aega ja energiat pühendama, et ta ennast teie seltsis hästi tunneks. Kui ta kord armunud on, on ta väga armunud. Ta jääb oma kaaslase kõrvale niikaua, kuni see talle truuks jääb.
Sõnnist naine oskab hinnata ilus ja ta hindab kõiki ilusaid asju elus, sellepärast, kui te soovite teda võrgutada, võite te ta viia heasse restorani. Nad armastavad ilusaid asju, seega kinkige neile kalleid ehteid ja esemeid.
Ärge unustage, et Sõnnist naisele ei meeldi, kui teda tagant kiirustatakse, kui ta kellegagi käib, andke talle kogu aeg, mida ta vajab. Kui ta end teiega hästi tunneb, laseb ta teid enda ligi.

Kommentaare ei ole