{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Sodiaagipaarid, kes ei sobi üldse kokku

Armastuses on kõik võimalik, sest on vastandeid, mis tõmbuvad aga mitte iga kord. Astroloogia järgi on osad sodiaagipaarid, kes omavahel ...

Armastuses on kõik võimalik, sest on vastandeid, mis tõmbuvad aga mitte iga kord. Astroloogia järgi on osad sodiaagipaarid, kes omavahel kohe üldse ei sobi. Nende iseloomud on liiga erinevad ja nende suhe ei pea ajale vastu.



JÄÄR peab vältima Vähi tähtkujus sündinud inimesi


Vähk on väga tundlik, Jääral pole aga piisavalt kannatlikkust. Jäärale ei meeldi liiga kodune elu, ta tahab ringi kihutada ja oma elu põnevaks muuta. Vähk aga eelistab rohkem kodus aega veeta ja olla rahulikult.

SÕNN ei tohi käia Veevalajaga


Sõnni tähtkujus sündinud inimene elab oma reeglite järgi ja tahab, et kõik läheks tema tahtmist mööda. Veevalaja aga reeglitest aga kinni ei pea, ta tahab teistest erineda ja on oma loomult mässumeelne. Selline käitumine ajaks Sõnni närvi lihtsalt.

KAKSIKUD peavad vältima Kaljukitse

Sest Kaljukits on nende jaoks liiga igav. Isegi siis, kui tegemist on hea inimesega. Aga ta lihtsalt pole piisavalt lõbus ja tore. Lisaks sellele ei meeldi Kaksikule Kaljukitse otsekohesus ja siirus. Kaljukits tahab asju pikalt ette planeerida, Kaksikule meeldib aga spontaansus ja ta langetab tihti otsuseid viimasel minutil.


VÄHK ei tohi käia Neitsiga


Vähk on liiga emotsionaalne ja vajab enese kõrvale mõistvat ja toetavat inimest. Neitsi aga armastab kritiseerida liiga palju ning oma tundeid hoiab ta pigem vaos. Nad on liiga erinevad selleks, et midagi nende suhtest välja tulla võiks.

LÕVI ei sobi Skorpioniga

Lõvile meeldib olla imetletud ja tähelepanu keskmes, selline asi aga tekitaks arusaamatusi Skorpioniga, sest viimane on oma loomult üsna armukade. Skorpionile ei meeldi jälle komplimente teha, Lõvil on aga vaja, et teda kiidetakse.

NEITSI ei sobi Amburiga

Amburile meeldib tormiline ja kirglik suhe, Neitsile see aga ei meeldi. Ambur on liiga muretu ja vabameelne Neitsi jaoks.

KAALUD ei tohiks käia Skorpioniga

Skorpion on kirgliku loomusega, alati valmis võitlema oma armastuse ja soovide pärast. Sellepärast ei sobi nad omavahel ja nende suhtes on liiga palju pingeid. Kaalud vajavad harmooniat ja rahu, Skorpion seda pakkuda ei suuda.

SKORPION ei sobi Jääraga


Nad mõlemad on liiga iseseisvad ja armastavad väljakutseid, nad mõlemad tahavad olukorda kontrolli all hoida ja ise juhtida. Nad sobivad üheks õhtuks, sest nende vahel on erakordne seksuaalne tõmme aga see suhe ei jää kestma, sest neil on liiga palju pingeid ja arusaamatusi omavahel.

AMBUR ei sobi Sõnniga

Amburile meeldib uusi tutvusi teha. Talle meeldib otsekohesus, spontaansus. Sõnnile see aga ei meeldi. Sõnn on liiga realist ja kahe jalaga maa peal vastupidiselt Amburile.

KALJUKITS ei sobi Amburiga

Amburile meeldib pidutseda, ta on hästi aktiivne ja ei jää kauaks ühele kohale. Kaljukits vajab aga püsivust ja stabiilsust. Amburi liiga muretu loomus hakkab Kaljukitsele närvidele. Nende suhe on määratud hukule.

VEEVALAJA ei sobi Kaladega


Veevalaja sobib sellise inimesega nagu ta ise seda on: iseseisev ja originaalne. Kalad aga on liiga nõudlikud tema maitse jaoks. Kalad vajavad pidevalt tähelepanu ja hoolitsust samal ajal.

KALAD ei sobi Kaksikutega

Kaladel on pea tihti küll pilvedes aga oma südames vajavad nad kedagi, kes neist tõesti hooliks ja neid armastaks. Kaksikud aga vajavad vabadust ja ei taha end nii kergelt kellegagi siduda.

1 kommentaar

  1. Erandid kinnitavad reegleid. 50 aastat koos- nendest 48 abielus, nagistamisi ikka on olnud, aga elu on korras, kõik mis vaja on tehtud ka seksuaalne vastastikune tõmme pole kuhugi kadunud

    VastaKustuta