{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida kurbus sinuga teeb?

Kurbus on emotsionaalne seisund, mis on seotud negatiivsete ja kurbade tunnetega. Kurbust peetakse inimese fundamentaalsemaks tundeks ja ...

Kurbus on emotsionaalne seisund, mis on seotud negatiivsete ja kurbade tunnetega. Kurbust peetakse inimese fundamentaalsemaks tundeks ja see on inimese loomulik reageering valusate psühholoogiliste, emotsionaalsete või füüsiliste olukordade puhul. Sellest hoolimata on inimesel kalduvus vältida instinktiivselt kurbust. Ometi on kurbus elu osa. Vastupidiselt depressioonile on kurbus tunne, mis tuletab meelde seda, mis tegelikult elus tähtis on. Kogu oma elu jooksul tuleb meil mitmeid kordi ette valusaid läbielamisi isiklike suhete baasil, läbikukkumisi, lähedase kaotust, südamevalu... Kui me õpima oma tundeid paremini tundma, isegi kõige negatiivsemaid, võivad nad meile midagi õpetada.


1. KALJUKITS

Kaljukits on tavaliselt energiline ja pakatab ideedest ning uutest projektidest. Kui ta aga on kurb, siis haletseb ta iseennast ja oma saatust. Ta kaotab kogu motivatsiooni ja elurõõmu. Sellisel puhul on vaja aeg maha võtta ja prioriteedid paika panna.

2. VEEVALAJA

Kurbus ise ajab Veevalajale hirmu nahka ja ta tahab ainult põgeneda selle eest. Seega, kui ta on kurb, siis kaob ta jälgi jätmata, sest ta kardab iseenda tundeid. Ta peaks sellisel juhul keskenduma rohkem positiivsemale poolele oma elus.

3. KALAD

Kui Kalade tähtkujus sündinu on kurb, siis hakkab ta minevikku meelde tuletama ja selles elama. Teda on raske lohutada. Ta tunneb end süüdi ja hakkab valesid valikuid tegema. Parem oleks mõtelda sellele, kuidas taas õnnelik olla.

4. JÄÄR

Kui Jäära valdab kurbus, siis teab seda kogu maailm. Ta vihastab siis pööraselt ja tahab kõik enda ümber põrmuks teha. Ta on impulsiivne ja kirglik, sellepärast ei mõtle ta enne tegutsemist ja muudab asja veelgi hullemaks. Taltsuta oma viha.

5. SÕNN

Sõnni muudab kurbus süngeks. Ta sulgub iseendasse ja hakkab söömisega oma kurbust ravima. Kasuta parem seda aega, et leida oma kurbuse põhjus.

6. KAKSIKUD

Kaksik ei tea, kuidas oma kurbusega toime tulla. Ta on harjunud olema rõõmus ja alati naeratav, ta ei leiab, et kurbus ei lähe temaga kokku. Ta ei näita kunagi teistele oma kurbust välja aga seda võib aimata, kui ta on tavalisest rahulikum. Leia aega, et asjade üle järele mõtelda ja ära peida oma tundeid.

7. VÄHK

Kui Vähk on kurb, siis on ta meeleheitel ja ei katsugi seda varjata. Kurbus muudab ta haigeks ja ta nutab oma silmad peast. Kasuta oma tundlikku loomust ja headust, et muuta seda maailma paremaks.

8. LÕVI

Pole teatraalsemat tähemärki, kui Lõvi! Kui Lõvi on kurb, siis upub ta oma kurbuseni kuni nõrkemiseni. Ja kui sa temalt küsid, mis juhtus, siis räägib ta sulle haarava ülidramaatilise loo, millest ta ise kangelasena välja tuli. Tegelikult peaks ta aga oma kurbust paremini mõistma selleks, et minna oma eluga edasi.

9. NEITSI

Kui Neitsit kurbus haarab, siis hakkab ta situatsiooni analüüsima üleanalüüsides seda. Ta on enese vastu liiga karm ja ei leia alati õigeid sõnu, et teistele olukorda selgitada. Tee paus ja ole enda vastu parem.

10. KAALUD

Kurbus lööb ta tasakaalust välja nii, et ta kaotab täiesti pea. Ta unustab kõik, mis talle enne elus rõõmu tegi. Usalda oma võimeid, sa saad negatiivsetest emotsioonidest lahti ja pärast läheb kõik jälle hästi.

11. SKORPION

Kurbuseperioodil on Skorpioni tunded nagu tuulelipp tormi käes. See on aeg, mida ta kasutab teistega manipuleerimiseks oma äranägemise järgi enamasti selleks, et olla tähelepanu keskmes ja saada oma tahtmist. Sul on hea süda, kasuta parem oma energiat selleks, et aidata neid, kes seda vajavad.

12. AMBUR

Ambur on elurõõmus ja optimistlik, talle kurbus ei sobi ja ta üritab selle oma elust välja saada mattes ennast töö alla. Selle asemel aga, et end tööga tappa, peaksid nad maha rahunema, järele mõtlema ja hingama rahulikult sisse. 

Kommentaare ei ole