{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Edetabel sodiaagi kõige seksikamatest tähemärkidest

  1. SKORPION Mitte keegi ei tunne armastuse keelt paremini ühest Skorpionist. Skorpion on sodiaagi kõige kirglikum tähemärk. Üks Skor...

 
1. SKORPION

Mitte keegi ei tunne armastuse keelt paremini ühest Skorpionist. Skorpion on sodiaagi kõige kirglikum tähemärk. Üks Skorpion on võimeline viima sind seitsmendasse taevasse ja sul jääb üle ainult loota, et see niipea ei lõppe ja et see nii jääkski. Skorpion teeb vahet erootikal ja vulgaarsusel, ta ei muutu kunagi labaseks. Ta on armastus ise, ta võtab ohjas ja viib oma kallima keelatud paikadesse.

2. KALAD


Öeldakse, et kõige paremaks juhiks on kogemused ja mis puutub Kaladesse, siis ilmselt on nad selle väitega nõus. Kalade tähemärgi all sündinu on kirglik kõiges. Lisaks on ta romantiliselt häälestatud, piisavalt sensuaalne ja hea kaaslane. Talle meeldib kõik, olla domineeritud ja domineerida. Kuidas ka ei ole, ta on avatud ja teda huvitab ka see, mida tema kaaslane tahab. Ta oskab vastata kõikidele soovidele.


3. JÄÄR


Jääral on kirg veres. Ta on küll edetabelis kolmandal kohal aga sellel põhjusel, et ta tahab hirmsasti domineerida ja ei kuula piisavalt oma kaaslast tehes kõike oma äranägemise järgi. Talle meeldib vallutada. samuti lähtub ta mõttest: kiiresti tehtud, hästi tehtud. Aga samas armastab ta armastust, ta on alati valmis hüppama naudingute ookeani. Ta on tuline ja tahab ainult oma kirge näidata.

4. LÕVI


Lõvi on metsik ja domineeriv. Talle meeldib särada ja silma paista. Ka voodis. Üldiselt ajab ta oma kallimal pea sassi ja teeb seda iga päev. Aga nii nagu Jäära puhul, on ka Lõvi keeruline natuur. Ta lihtsalt pöörab rohkem tähelepanu iseendale, kui oma kallimale.

5. VÄHK

Vähk on samaaegselt tundlik ja kirglik. Neid mõlemaid omadusi demonstreerib ta oma pereelus iga päev. Temaga on kõik alati must või valge. Vahepealset ei ole. Ta on üsna sentimentaalne ja armastab kallistusi ja aeglast lähenemist. Samuti on ta romantiline aga tagasihoidlikkus takistab teda liiga kaugele minemast. Aga temaga vähemalt tead sa, mida tähendab armastuse jagamine voodis.

6. AMBUR

Me kõik teame, et Amburile meeldib kõik mis on uus ja ilus. Nii elus, kui voodis. Kui sa elad koos Amburiga, siis võib ta sind viia seitsmendasse taevasse ja panna sind tundma nagu ei kunagi varem. Ta on hea armastaja ja julge, kes ei karda teha asju, mida paljud kardavad.Aga ta võib olla natuke liiga palju egoist mõnikord. Talle meeldivad seiklused ja spontaansus.

7. KAKSIKUD

Kaksik on kirglik aga teda stimuleerida polegi nii kerge nagu see paistab. Ta ei sobi kõigiga ja selleks, et talle meeldida, peab oskama tema hinge nägema. Aga kui ta on sinuga leidnud hingesuguluse, siis on ta parim partner. Samas talle meeldib flirtida ja fantaseerida.

8. KAALUD

Kaalud ei ole kõige loomingulisemad tähemärgid ega ka kõige kirglikumad. Aga tõenäoliselt nad on liiga armukadedad. Lühidalt: neil on raske end vabaks lasta ja elu nautida. Ja ega polegi nii lihtne temas kirge äratada aga kui sul peaks see õnnestuma, siis oskab ta sind vääriliselt tänada. Kuidas ka ei ole, ta ei ole loodud üheöö suhteks.

9. NEITSI

Neitsi on natuke kinni oma kasvatuses. Ta on perfektsionist ja tahab, et kõik oleks täiuslik, kehaline nauding ei ole tema elus esimesel kohal. Aga ta võib olla seksikas ja kirglik, kui ta ainult tahab. Voodis on ta klassikaline, ei rohkem ega vähem.
10. SÕNN

Sõnni armastamine on üks parim otsus ja võib-olla ka hullem, mida sa teha võid: sest ta on nagu tuleleek, võib su ära põletada ja tuhaks teha. Ta on lojaalne aga samas hirmus kangekaelne ja hakkab igast sõnast kinni. Temaga tuleb sul palju tülisid ja arusaamatusi ette, mis pikapeale hakkavad väsitama. Aga voodis teab ta, kuidas panna sind end hästi tundma, isegi kui ta just kõige osavam ei ole.

11. KALJUKITS

Kaljukits ei ole raske partner aga temaga suhe võib olla keeruline. Sest ta on hästi nõudlik ja raske iseloomuga. Tema kaaslane võib tunda ruttu alaväärsuskompleksi ja see ei aita kaasa just kire tekkimisele nende vahel. Ja Kaljukits armastab klassikalisi asju voodis. Ta ei lase ka kunagi päris lõdvaks ja temaga peab palju kannatlikkust olema.

12. VEEVALAJA

Veevalajaga on see probleem, et ta on üksik hing. Ta ei oska oma hinge teistele avada ja ei usalda mitte kedagi. Ta on äärmiselt reserveeritud ja sellepärast ta ongi nimekirja lõpus. Ent kui Veevalaja peaks end sinuga hästi tundma, siis ta on hea partner.

Ärge unustage, et astroloogia näol pole tegu täppisteadusega ja iga sõna ei maksa liiga tõsiselt võtta! 

Kommentaare ei ole