{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 4 kõige enesekesksemat tähemärki

Enesekeskne inimene on kõigepealt iseendast väga heal arvamusel, ta ei mõtle palju teiste peale ja ta vajab pidevalt tähelepanu. Sageli k...

Enesekeskne inimene on kõigepealt iseendast väga heal arvamusel, ta ei mõtle palju teiste peale ja ta vajab pidevalt tähelepanu. Sageli kirjeldatakse neid, kui ülbeid, egoistlikke, manipulaatoreid ja eriti nõudlikke inimesi. Hoolimata oma pealtnäha kõvast kestast, jääb neil tegelikult enesekindlusest puudu. Sellepärast on kõik nende tegemised seoses teistega, kelle abil nad saavad jälle mõneks ajaks oma enesekindlust tõsta.

Millised on horoskoobi järgi 4 kõige enesekesksemat tähemärki?

Sõnn

Selle tähtkuju all sündinud inimestel on kalduvus uskuda, et nad on teistest paremad ja seega väärivad rohkem, kui teised. Nad on veendunud, et kõiki nende tegusid peabki esile tooma, sest nad teevad kõike teistest paremini ja on seda väärt. Empaatiatunne ei ole neile omane, nad ei oska kaastunnet välja näidata. Nad on üsna aukartustäratavad ja saavad selle läbi alati oma tahtmise. Nad ei kõhkle teisi oma teelt eemale lükkamast, ka kõige lähedasemaid inimesi, kui need peaksid neile takistusi ette tooma. Nad võivad manipuleerida teistega, on pealiskaudsed ja materialistlikud. Nad suudavad panna teisi inimesi enda tahtmist täitma ja lõigata kogu kasu ainult iseendale. Parem on olla ettevaatlik, enne, kui temaga mingit lepingut sõlmida.




Neitsi

Neitsi on ennast täis ja veendunud, et ainult tema on kõige intelligentsem, andekam ja parem kõikidest teistest. Ta on haritud inimene, kes ei kõhkle kasutamast oma tarkusi selleks, et näidata teistele nende koht kätte ja tõestada, et nemad on kõige parimad. Nad on manipulaatorid ja valetajad, kes võivad teisi koorida ilma südametunnistuspiinadeta, kui nad näevad, et olukord neile kasulik on. Nad otsivad täiuslikkust: ideaalset kaaslast, ideaalset maja, ideaalset töökohta... Mitte miski pole piisavalt hea tema jaoks. Ta on ülbe ja endast heal arvamusel, ta vaatab teistele ülevalt alla ja on sügavalt veendunud, et mitte keegi ei küüni talle ligilähedalegi oma tarkuste ja teadmiste poolest.

Lõvi

Lõvi on veendunud, et peale teda tulgu kasvõi veeuputus. Ta on ennast täis ja raske on teda mitte pidada egoistlikuks. Ta usub kaljukindlalt, et maailm keerleb ainult ümber tema isiku ja ta teeb kõik, mis võimalik, et kõikide tähelepanu oleks kogu aeg tema peal. Pealtnäha on ta enesekindel aga tegelikult ei tunne ta end sugugi nii kindlalt. Kui talle keegi meeldima peaks, laseb ta käiku kirjad, lilled, kuumad sõnumid ja pisarad. Kui see keegi peaks tema tunnetele vastama, siis kaob tal huvi ja ta otsib endale uue saagi. See, et ta teistele haiget teeb, ei lähe talle korda. Kui keegi vastu peaks julgema talle hakata, pöörab ta olukorra oma kasuks ja hakkab ohvrit mängima.








Kaljukits

Nii nagu päris kaljukitsed, armastab ka horoskoobi Kaljukits kõrgusi ja põlgab neid, kes on madalamal. Tegelikult jääb tal aga enesekindlusest palju puudu ja sellepärast ta ongi nii enesekeskne. Ta rügab tööd teha, tema elu eesmärk on saavutada edu igas valdkonnas. Ta kasutab teisi ära oma teel ja lõikab neist kasu selleks, et oma tahtmist saada. 






Kommentaare ei ole