{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop: 3 kõige suurema intuitsiooniga tähemärki

Mõned inimesed lasevad end juhtida intuitsioonist, mis võimaldab neil asju ja olukordi tunda. See intuitsioon jätab neid ettevaatlikuk...


Mõned inimesed lasevad end juhtida intuitsioonist, mis võimaldab neil asju ja olukordi tunda. See intuitsioon jätab neid ettevaatlikuks mõningates olukordades ja aitab ennetada ohtlikke olukordi või siis teistel puhkudel tormata edasi ilma tagasi vaatamata. Intuitsioon on intelligentsivorm.

Intuitiivne intelligents, mida kutsutakse ka kuuendaks meeleks, on vaistlik tunnetus, mis põhineb läbielatud kogemustel.

Millised on 3 kõige suurema intuitsiooniga tähemärki?


1. Skorpion


Usutakse, et veemärgid, keda mõjutab Pluuto, on kõige intuitsiivsemad. Skorpion lihtsalt mõistab otsekohe kõiki olukordi ja talle pole vaja midagi seletada. Skorpionit juhib lisaks tema enese suur tahtejõud ja otsusekindlus. Ta saab teistest inimestest aru, ta oskab lugeda teiste mõtteid ja südamesoove. Ära katsugi talle valetada, ta ei kannata valet ega petmist. Kui ta loob uusi tutvusi saab ta kohe esmapilgul aru, millise inimesega on tal tegu ja kas neil inimestel on head või halvad kavatsused. Ta eemaldub ruttu kõikidest kahtlastest isikutest. Tema sõbrad pöörduvad tihti tema poole selleks, et ta aitaks neil parimat otsust vastu võtta või kui nad lihtsalt ei tea, mida edasi teha.

2. Ambur

Ambur on tulemärk, mida valitseb Jupiter. Amburi intuitiivne tunnetus on eriti teravalt välja arenenud ja tänu sellele suudab ta ruttu analüüsida kõiki situatsioone. Talle ei meeldi otsuseid liiga kiiresti vastu võtta ja tihti teeb ta seda hommikuti peale seda, kui on välja puhanud. Ambur kasutab oma intuitsiooni loomulikul moel sõltuvalt olukordadest ja inimestest.

3. Kalad

Nii nagu kalad veed (muuseas ta ongi veemärk), kohaneb ta ruttu vastavalt olukorraga ja kohtumistega, mida elu talle ette toob. Ta on emotsionaalne, tundlik ja suure kujutlusvõimega, mis paneb teda tundma kõike eriti tugevalt. Ta võib liiga palju enese südamele võtta teiste muresid ja tundeid. Kalad on salapärased, kättesaamatud, kütkestavad, nad võtavad oma südamesse kõik, mis maailmas toimub. Kui ta aga loob uusi kohtumisi, siis loob ta inimeste vahel vaimse sideme, mis võimaldab tal rohkem teiste kohta teada saada. Ta katsub alati teisi inimesi mõista. Ta laseb end juhatada oma südamest. 

Kommentaare ei ole