{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ära jäta teda maha, kui sa ei suuda vastata nendele viiele küsimusele

On kõik teie vahel tõesti läbi? Mõtle natuke järgi, tänapäeva maailmas minnakse liiga kergekäeliselt lahku. Mitte miski ega keegi ...

On kõik teie vahel tõesti läbi?



Mõtle natuke järgi, tänapäeva maailmas minnakse liiga kergekäeliselt lahku. Mitte miski ega keegi ei vääri enam, et me pingutaksime. Milleks see kõik?

Mõtle selle peale, et iga päev lähevad tuhanded paarid lahku, tuhanded südamed on purustatud niisama lihtsalt nagu midagi poleks olnudki. Kui sa oled kaalunud lahku minekut, siis esita endale järgmised küsimused.

1. Kas ta on sind petnud. Üks kord või mitu korda? 


Enamik inimesi on nõus sellega, et truudus on suhte alus, seal kus pole truudust, pole ka usaldust. Kahjuks aga statistika näitab midagi muud - peamine lahku mineku põhjus on ikkagi truudusetus. Ja kahjuks tuleb seda ette iga päev. Kui teiega on seda juhtunud, siis mõtle, kas sa suudad sellest üle saada (sest kõik ei suuda) ja seejärel, anna oma kaaslasele üks võimalus, et sa võiks sulle tõestada oma armastust ja seda, et ta enam sind ei peta.

Kui ta on sind aga juba korduvalt petnud, siis ole väga ettevaatlik, sest tõenäosus, et ta sind taas petab, on väga suur. Kui ta on korduvalt truudust murdnud on sul võimalus leppida suhtega, kus kõik elavad vabameelselt või siis lahkuda.



2. Kas ta on sind alandanud või sulle haiget teinud? 

Ükskõik, milline pole ka põhjus - vägivallale (verbaalsele ja füüsilisele) ei ole vabandust. Kui inimene sinuga sellist käitumist lubab, ei austa ega armasta ta sind piisavalt ja sa võid kindel olla, et tema käitumine ajaga mitte ei parane vaid muutub ainult halvemaks. Sa ei tohi taluda, et sind alandatakse, ähvardatakse, sõimatakse, vägivaldselt koheldakse või sinuga manipuleeritakse. Ükskõik, mis selle põhjuseks siis ka ei ole.



3. Kas see suhe muudab sind õnnetuks viimasel ajal ja on stressi allikaks? 

Kui te olete koos juba mõnda aega aga viimasel ajal tunned sa seletamatut kurbust ja arvad, et sellel on seos teie suhtega, siis peaksid sa natuke järele mõtlema. Paljud inimesed ei mõtle lahku minemise peale eelistades jääda teise inimese kõrvale ka siis, kui see suhe neid ei rahulda, kui see neid õnnetuks teeb, kui see neis stressi tekitab.

4. Kas sa unistad kellegi teisega kohtumisest? 

Kahjuks loodavad paljud suhtes olevad inimesed, et ühel ilusal päeval kohtuvad nad kellegi parema, ilusama ja toredama inimesega.

Kujutad sa ette meest, kes baaris käies teisi naisi vaatab? Või naist, kes oma mehega söömas käies vaatab, kas restoranis kedagi huvitavamat pole.

Normaalses suhtes ei teki vajadust, et keegi teine tuleks uksele koputama. Kui sul on aga ikka veel sellised mõtted ja sa usud, et rohi on mujal rohelisem, siis ei saa sa kunagi õnnelikuks.

Mõtle parem, kas kuue aasta pärast sa võiksid olla õnnelik oma praeguse kaaslasega?

5. Kas su elukaaslane saab hästi läbi su pere ja sõpradega?

Loomulikult ei pea sa leidma endale kallimat, kes meeldiks 100% su lähedastele aga ideaalne oleks, et ta  ikkagi sobiks su tuttavate ja perega.

Sest, kui see ei toimi, hakkab see teie vahel pingeid ja probleeme tekitama. Sa ei saa elada kellegagi, kes pidevalt kritiseerib su tuttavaid või kellega su lähedased läbi ei saa. Milline tulevik teid ootaks?

Kommentaare ei ole