{ads}

HIDE

Viimased

latest

6 märki, mis viitavad sellele, et sa oled ingel maa peal

Inglid on heatahtlikud ja soojad, kes ümbritsevad inimesi valvates nende heaolu üle. Nad ei talu viha ja vägivalda, nende eesmärk on ta...


Inglid on heatahtlikud ja soojad, kes ümbritsevad inimesi valvates nende heaolu üle. Nad ei talu viha ja vägivalda, nende eesmärk on tagada, et inimesed elaksid harmoonias ja leiaksid hingerahu. Nad täidavad teisi positiivse ja hea energiaga ning puhta armastusega. Nad on väga tundlikud ebaõigluse ja maailmas valitsevate hädade suhtes, mille all inimesed kannatavad.

Millised on 6 märki, mis viitavad sellele, et sa oled ingel maa peal?

1. Sulle meeldib veeta aega üksi

Sinu jaoks üksi olemine ei võrdu üksindusega. Vastupidi, ainult üksi olles leiad sa tagasi oma hingerahu ja suudad aidata paremini teisi inimesi. See võimaldab sul paremini keskenduda ja tegutseda. Sa oled teadlik, et teiste aitamiseks pead sa kõigepealt olema ise tugev.


2. Sa oled äärmiselt tundlik

Kõik, mis maailmas toimub, puudutab sind valusalt. Nähes teiste kannatusi, elad sa neid sama valusasti üle, nagu oleksid need sinuga juhtunud. Sa tahaksid aidata aga ei tea, kuidas seda teha. Sageli tunned sa end abituna ja sooviksid, et sa suudaksid midagi ära teha, et seda kõike peatada. Teiste kannatuste nägemine võib sind mitmeks päevaks haigeks teha.

3. Sa oled väga kaastundlik

Kaastunne on sulle kõige omasem, sest sa suudad alati näha ja tunda asju läbi teiste silmade. Sa oled tundlik teiste inimeste tunnete suhtes, sa teed kõik, mis sinu võimuses, et leevendada valu. Sa oled ise pidanud palju läbi elama ja selletõttu mõistad hästi teisi.

4. Sa tunned, et sul on mingi suurem eesmärk elus

Karjääri tegemine ja rikkaks saamine pole kunagi sinu eesmärkide hulka kuulunud. Sind tõmbab töö inimestega, sinu soov on teisi aidata. Tavaline elu ei rahulda sind, sest sa oled otsustanud muuta maailma paremaks paigaks. Kõik sinu tööd ja tegemised on seotud sooviga aidata. Sa ei taha teha nii, nagu teevad teised, sa järgned omaenda soovidele ja tahad juhatada oma saatust ise.



5. Sa lased end juhatada kuuendast meelest

Sa kuulad oma intuitsiooni, mitte loogikat. Sa usaldad oma vaimseid juhte. Sa kasutad meditatsiooni ja kunsti enda aitamiseks.

6. Tänapäeva maailm ja elu ei sobi sulle

Sa ei tunne end hästi tänapäeva ühiskonnas. Sa ei saa aru inimestest, kes töötavad hommikust õhtuni, kannatavad stressi ja pingete käes ja tarbivad mõtlematult. Sinu jaoks on palju tähtsamad kõrgemad väärtused, mis paljude inimeste jaoks on kaduma läinud ja mille mõistestki teised aru ei saa. Sellepärast eelistad sa veeta aega looduses, sest see võimaldab sul eemalduda sellest maailmast, kus valitseb tehnoloogia ja mitte hing.

Kommentaare ei ole