{ads}

HIDE

Viimased

latest

10 head põhjust, miks armastada Skorpioni tähtkujus sündinud inimest

S korpion on kaheksas astroloogia tähemärk. Skorpionid on sündinud 23. oktoobri ja 21. novembri vahel. Nad on vähem tuntud tähemärgid, ...

Skorpion on kaheksas astroloogia tähemärk. Skorpionid on sündinud 23. oktoobri ja 21. novembri vahel. Nad on vähem tuntud tähemärgid, sest neid ümbritseb suur salapära.

Skorpion võib jääda tükk aega vallaliseks, sest talle meeldib flirtida.

Aga kui ta on leidnud ideaalse partneri, tahab ta kohe temaga ühist elu alustada. Skorpion võib olla õrn armastaja aga ka paista silma liigse armukadedusega, eriti juhul, kui ta tunneb, et sa tal käest libised. Samuti aitab armukadedus proovile panna sinu tundeid tema vastu ja panna su armastust proovile.

Skorpionid on tulised ja kirglikud, sellepärast juhtub nii, et ühel päeval sa teda armastad ja teisel päeval vihkad.

Kümme põhjust, miks armastada Skorpioni.




1. Ta on müstiline

Pealtnäha võib tunduda, et tegemist on üsna avatud inimesega, kes armastab suhelda ent ei maksa imestada, kui järgmisel hetkel ta eemale tõmbub ja vaikust eelistab.

Ta on hea psühholoog, ta oskab väga hästi teada saada seda, mida ta tahab ent endast räägib ta vähe.

Talle meeldib elu salapärane külg, ta otsib sealt vastuseid oma küsimustele. Kõik, mis on üleloomulik, paelub teda.

2. Ta on äärmiselt leidlik

Pole temast leidlikumat tähemärki. Ta on tänapäeva MacGyver, kes kasutab kõiki võimalusi, et lahendada ükskõik millist probleemi. Ta ei anna iialgi alla.

3. Tal on tugevad vaimsed võimed

Vaimsel plaanil on ta kõige tundlikum tähemärk. Ta on väga hea vaatleja. Ja äärmiselt andekas, et ära aimata teise inimese mõtteid ja tundeid. Ta armastab analüüsida inimloomust ja ta teab täpselt, kui keegi on talle valetamas.




4. Ta on palju sügavama hingeeluga, kui ükskõik milline teine tähemärk

Skorpion armastab suhelda aga mitte selleks, et ilmast rääkida. Kui ta kohtab kedagi õhtu jooksul võib ta olla samaaegselt kinnine ja avatud, olenevalt jututeemast.

Kui ta end teistega hästi tunneb, siis näitab ta välja oma head huumorimeelt ja võib muutuda õhtu täheks.

5. Ta armastab kirglikult

Skorpion ei armasta pealiskaudselt, vaid kirglikult ja sügavalt. Nad valivad endale väga hoolikalt kaaslase, nad ei kingi oma südant igale ühele. Üks nende suuremaid kartusi on olla reedetud oma armsama poolt.

Sellepärast katsetavad nad oma kaaslast ikka ja jälle, et veenduda, et too nende armastust väärib. Kui ta on endale kellegi valinud, siis on see igaveseks.

6. Sa võid teda usaldada, sest ta oskab saladusi hoida

Oma loomult on Skorpionid salapärased, kes ei näita mitte kunagi oma sügavamaid tundeid välja. Nad ei uhkusta oma eraeluga. Nad võidavad teiste usalduse.

Skorpionile ei meeldi, kui tema eraelus uuritakse. Aga neil on väga hea vaist, et teada saada, kas sina tema saladust hoidnud oled või mitte. Nad on ülihead detektiivid ja uurijad.




7. Skorpion tahab kõike kontrollida

Ta on sündinud juht, kes tahab kontrolli enda käes hoida ja teha asju oma äranägemise järgi. Vastasel korral võib ta liigset stressi tunda. Imelikul kombel on nende vajadus kontrolli oma käes hoida nende nõrkus ja jõud samaaegselt.

Ühelt poolt võimaldab see tal palju asju korda saata. Teiselt poolt võib see tekitada palju probleeme ta suhtes. Kui vaja ei kõhkle ta manipulatsiooni kasutamast. Isegi kui ta võib sulle jätta mulje, et sina olukorda kontrollid, ei ole see tegelikult nii.

8. Ta on keevalise iseloomuga

Skorpion väga kergelt ei vihastu. Aga kui ta vihastab, siis võid sa valmistuda maavärinaks. Ta võib paista ühel hetkel vana rahu ise aga kui keegi tema enesearmastust puudutab, reedab ta usaldust, siis plahvatab ta nagu vulkaan ja näitab sulle vihahoogu, mille sarnast sa veel kunagi oma elus näinud pole.

Kui Skorpion vihastab, siis näitab ta välja kõik oma tunded, mis ta senimaani varjul hoidis. Tema keel on siis surmav ja teine inimene saab ta mürgist astjat tundma. Kui keegi teda petab, võib Skoprion talle andestada aga ta ei unusta mitte iialgi. Mis puutub kättemaksu, siis on ta kuulus oma oskuse poolest õiget hetke oodata ja siis salvata. Ära peta tema usaldust.

9. Ta on lõbusa loomusega


Skorpionil on hea huumorimeel. Mõnede jaoks võivad ta naljad olla solvavad, teiste jaoks aga naljakad. Kui sa oled liiga tundliku loomusega, siis võid sa ühel hetkel piinlikkusest punastada. Aga ära unusta, et Skorpioni huumoris on alati terake tõtt.

Skorpionil on must huumor, sarkastiline. Tema intelligents ja huumorimeel annab talle oskuse näha irooniat igal pool. Ta võib alati teisi šokeerida oma kohatute kommentaaridega.

10. Talle meeldib voodielu

Skorpion on üks kirglikematest tähemärkidest. Ta jumaldab seda. Ta leiab, et see on kõige vajalikum punkt suhte juures. Ta ei armasta igavaid suhteid. Ta võib sind voodis hirmutada oma algatusvõimega.

Kui ta sind endale kaaslaseks valis, siis on see kogu eluks. 

Kommentaare ei ole