{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks elevant ja vaata, mis sind rahutuks teeb?

Vali üks pildil olevatest elevantidest ja vaata, milline on sinu praegune hingeseisund. 1. Elevant / Hirm tuleviku ees Oled s...

Vali üks pildil olevatest elevantidest ja vaata, milline on sinu praegune hingeseisund.


1. Elevant / Hirm tuleviku ees


Oled sa juba märganud, et iga kord, kui sa saad raha juurde, tuleb sul kusagilt mingi ootamatu väljaminek ja kõik su soovid säästa ja kõrvale panna luhtuvad?

Sa oled sellega harjunud juba ja rahamure on sind päris rahutuks teinud. Sa ei usu ise ka enam, et asjad paremaks lähevad.

Et sellest nõiaringist välja saada, pead sa lõpetama raha pärast muretsemise.

Ja küsima endalt, kas su rahaprobleemid pole alguse saanud sellest, et sa oled kasvanud sellises teadmises, nagu raha ei tee õnnelikuks ja rikaste seas leidub vähe ausaid inimesi.

Sa pead muutma oma mõtteviisi, sest alateadvuslikult juhid sa ise oma elu ja võtad kogu aeg vastu valesid otsuseid. Võib-olla oled sa kasvanud rasketes tingimustes ja näinud pealt oma vanemate rahamuresid. Võib-olla on kõik see kujundanud sinu alateadvusliku maailma?




Kui sa tahad sellest olukorrast välja saada, pead sa muutma oma mõtlemist ja nägema raha, kui vahendit, mis ei ole nii paha ja ei tee halba. See kõik võtab aega, sest mõtteviisi muutmine ei olegi nii lihtne, lisaks sellele tuleb ka valida hoolega seda, millest sa räägid.

Ära unusta kõige tähtsamat - oma mõtetega lood sa oma maailma! Sest kõik valikud saavad alati alguse alateadvusest!

2. Elevant / Madal enesehinnang



Tunned sa end halvasti, kui kõikide pilgud on sinu poole pöördunud ja sa tead ise ka, et sinult midagi oodatakse?

Kas sa tõttad alati täitma teiste soove, jättes iseenda vajadused teisele kohale?

Kas on võimalik, et sa teed seda alateadvuslikult, sest sinu enesekindlus sõltub suurel määral teistest inimestest?

Sa pead õppima ennast paremini tundma. Aru saama, et sina oled ka inimene ja jagama oma oskusi ja teadmisi kogu maailmaga.

Jah, teiste inimeste aitamine on hea ja isegi vajalik, aga, kui kogu aeg teiste inimeste vajadused on tähtsamad sinu enda omadest, siis on midagi valesti.

Tunnista ausalt, et sa oled võimeline andma kahe käega ja suure südamega teistele inimestele kõike, ilma, et neil oleks vaja sinult midagi küsida. Ja need samad inimesed, kui sinul peaks abi vaja minema, on lihtsalt kadunud silmapiirilt. Sa eksisteerid ainult läbi teiste inimeste.



Mingis mõttes teed sa ise kõik, et olla õnnetu ja tõmbad oma elu ligi inimesi, kes sind ära kasutavad.

Tänasest päevast peale alusta oma alateadvuse ümber programmeerimisega. Kinnita endale iga päev, et sa oled väärt olla õnnelik ja et sul on piisavalt enesekindlust, et mitte vajada teiste heakskiitu. Õpi ennast armastama ja hindama vääriliselt.

Vaata üle, millised on sinu oskused ja teadmised. Ela iseendaga rohkem kooskõlas, tee nii, et sinu enda vajadused ja eesmärgid vääriksid ka ellu viimist ja ei oleks alati teisel kohal.

Ära hoolitse emalikult kõikide inimeste eest, ära katsu neid toita, juhi armastust iseenda südamesse kõige esimesena.

3. Elevant / Hirm üksinduse ees

Kas sa suhtled edasi ka selliste inimestega, kes sind ei vääri?

Kas sa satud sageli halbadesse suhetesse nii tööl, kui eraelus?

Võib-olla on sul alateadvuslik hirm üksi jäämise ees?

Probleem ei seisnegi selles, nagu sa ei teadvustaks endale, et mõni suhe on halb või et mõni olukord ei too sulle midagi head kaasa. Lihtsalt sa kardad muutusi, sa ei võta midagi ette, et seda muuta, sul on tugevalt sisse juurdunud harjumused ja sa oled nõus parem läbi käia halbade inimestega, kui olla üksi.

Ainuke nõuanne siin, on leida tee omaenda hinge sisse ja avastada põhjus, kust kõik alguse on saanud.

Kui sa piilud oma hinge sisse, siis leiad sa sealt kõik, mida sa vajad, sa avastad, et sa oled tegelikult väga tore inimene, kes väärib paremat.

Kasuta ära oma tarkust selleks, et õppida end paremini hindama ja väärtustama.

Uuri välja, kus su hingehaavad alguse on saanud ja miks sa kardad üksi jääda?

Praegu on just õige hetk, et seda haava ravida ja õppida elama enesekindlamalt ja teha endale head.

Kommentaare ei ole