{ads}

HIDE

Viimased

latest

Trimmis ja lame kõht ning tugevad kõhulihased ainult 6-minutiga päevas!

Kõik unistavad ilusast ja lamedast kõhust ning tugevatest kõhulihastest. Sageli aga jääb puudu just ajast pere, laste, töö ja poe ...


Kõik unistavad ilusast ja lamedast kõhust ning tugevatest kõhulihastest. Sageli aga jääb puudu just ajast pere, laste, töö ja poe vahel. Lihtsalt ei leidu vajalikku aega, et minna jõusaali.

Õnneks on aga ka kodus võimalik häid tulemusi saada ja üsna lühikese ajaga.

Allolevate harjutustega, mille sooritamiseks läheb kõigest 6-minutit päevas, saab järjekindlal treeningul korralikke tulemusi. Iga harjutuse seeria vahel aga tuleb kindlasti teha 15-sekundiline paus.




 


1. Kõhulihaste harjutus



Heida selili põrandale. Ülakeha maast lahti, käed kukla taga, soorita põlvetõsteid 90° nurga alt viies parema jala põlv kokku vasaku käe küünarnukiga.



2. Ülakeha tõsted



Algasend selili maas, jalad ja käed sirgelt välja sirutatud. Pingutades kõhulihaseid tõsta ülakeha ja jalad maast lahti nii, et moodustuks V-täht. Vaata, et jalad oleksid sirged. Lasku algasendisse tagasi, tee 15 sekundit pausi ja soorita uus harjutus.

3. Käärid


Lihtne ent tõhus harjutus, mis aitab vormida taljet. Heida selili maha, jalad välja sirutatud. Kergita jalad maast lahti 45° nurga alt. Käed külgede vastas, peopesad vastu maad. Soorita jalgade ülestõsteid ükshaaval, jälgides, et alumine jalg alati õhus oleks.



4.  Plank-asendi variant




Plankasend sirgete käte peale toetudes, käed õlgade laiuselt. Tõsta üles samaaegselt üks jalg sirgelt ja vastaskäsi samuti sirgelt. Hoia paari sekundi jooksul ja tule algasendisse tagasi, seejärel soorita harjutus teise jala ja käega.

5. Plank-asendi variant


Plankasend sirgete kätega, käed õlgade laiuselt, jalad puusade laiuselt. Pingutades kõhulihaseid soorita väike hüpe jalgadega nii, et nad oleksid laiemalt, seejärel kokku tagasi. Tee harjutust nii ruttu , kui saad.

6. Kõhulihaste harjutused



Väga tõhus harjutus, mis annab korrapärasel treenimisel häid tulemusi. Heida selili maha, jalad sirgelt ees, käed kukla taga. Kõhulihaseid pingutades tõsta ülakeha ja jalad põlvedest kõverdatud. Tule algasendisse tagasi ja soorita uus harjutus.




7. Tasakaalu nõudvad harjutused


Istudes maas, jalad sirgelt ees, too jalad põlvedest kõverdatuna enda ette. Kallutades selga tahapoole siruta sirged käed ja jalad ettepoole välja.

8. Plankasendi variant




Algasend on plank-asend, toetu sirgetele kätele, jalad koos. Liigu ettepoole ja siruta kogu keha välja nii palju, kui võimalik. Hoia asendit paari sekundi jooksul ja tule algasendisse tagasi.

9. Plankasend käesirutustega


See on üks raskematest harjustest, mis tagavad ka ilusad käevarred. Plankasend, käed õlgade laiuselt, jalad puusade laiuselt. Siruta üks käsi ette, hoides tasakaalu, ning seejärel too sama käsi vastasjala põlveni. Tule algasendisse tagasi ja soorita harjutus teise käega.

10. Käte ja jalgade tõstmine







See harjutus trimmib ilusti taljet ja tagab kena figuuri. Samuti töötavad seljalihased. Heida kõhuli, pinguta tuharalihaseid ja tõsta jalad ja käed maast lahti, hoides neid sirgetena. Soorita ühe jala ja vastaskäe tõsteid vaheldustega.




Kommentaare ei ole