{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks uks neljast ja vaata, millise kirjelduse see sinu kohta annab!

Värvid on osa elust, muutes elu ilusamaks. Värvide valik ja eelistus oleneb alati inimesest endast, olles alateadlikult mõjutatud tema...


Värvid on osa elust, muutes elu ilusamaks. Värvide valik ja eelistus oleneb alati inimesest endast, olles alateadlikult mõjutatud tema uskumustest, veendumustest, kultuurist ja ajastust. Värvidel on oma mõte ja nad peegeldavad emotsioone, tundeid ja iga inimese isiklikku reaktsiooni.

Max Lüscher'i värvitest

Šveitsi psühholoog ja filosoofiadoktor Max Lüscher koostas värvide baasil isiksusetest, et kindlaks määrata inimese emotsionaalset seisundit. Tema uuringutööd tuginesid värvide sümbolismil ja iga inimese isiklikul värvieelistusel, mis tema sõnul võib anda väärtuslikku infot inimese isiksuse ja eelistuste kohta.

Vali üks uks neljast ja vaata, mida see sinu kohta räägib




Oranži värvi uks

Oranž on nende värv, kellele meeldib riskeerida ja kes elavad täiel rinnal. Üldiselt on need inimesed sportliku eluviisiga, emotsionaalsed, kes tahavad muuta oma elu põnevamaks ja teevad kõike kogu hingega. Tegemist on energiliste inimestega, kes parema meelega tegelevad millegagi, kui vedelevad päev otsa diivani peal telekat vaadates. Nad on positiivselt häälestatud ja otsusekindlad, nad teavad täpselt, mida nad tahavad ja nad on varustatud piisava emotsionaalse tugevusega, mis võimaldab neil suuri asju ellu viia.


Roheline uks

Inimesi, kes valivad selle ukse, iseloomustab lojaalsus, ustavus, truudus, kaastunne, armastus - kõik inimlikud voorused. Neid inimesi hingestab eksistentsiaalne filosoofia, nad tunnevad end hästi ainult siis, kui neile jäetakse võimalus mõtelda ja analüüsida. Nad vajavad intellektuaalset stimulatsiooni ja neile sobivad teaduslikud valdkonnad. See vastab ideaalselt nende suurele teadmistejanule. Need inimesed ei ole omakasupüüdmatud, nad hoolivad tõesti teiste inimeste heaolust ja eriti oma lähedaste. Omaenda vajadused ja soovid tulevad alles peale teiste omi, nad on loodud, et muuta maailma paremaks paigaks.

Kullast uks

Inimestel, kes valivad kullast ukse, on särav isiksus. Nad on võluvad ja sümpaatsed. Nad teavad, kuidas panna teisi end hästi tundma, tegemist on heade suhtlejatega. Nad on hinnatud inimesed teiste poolt. Neid iseloomustavad austus, hingesoojus ja südamlikkus. Nende positiivne nägemus edust, nende armastus elu vastu on see, mille tõttu nende elu vastab nende energiale. Neil inimestel läheb tavaliselt kõik korda, ükskõik, millega nad ka ei tegele.



Sinine uks

Sinine on rahu armastavate inimeste lemmikvärv, kes on rahuliku iseloomuga ja kaugel impulsiivsusest. Nad on rahutegijad ja lepitajad oma loomult, kes tahavad rahu seal, kus nad on. Nad ei talu lahkhelisid ja konflikte, nad kaaluvad kaua oma sõnu, sest on teadlikud nende tagajärgedest. Tegemist on autentsete inimestega, kellel on kõrged väärtushinnangud ja kes võtavad oma kohustusi tõsiselt.





Kommentaare ei ole