{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks maastikupilt ja vaata, mida see sinu kohta räägib!

Emotsioonid on osa meie jõust, mis valitseb meie eludes. Kõik meie mõtted, käitumishoiakud ja isegi meie tulevik on sõltuv suurel mää...


Emotsioonid on osa meie jõust, mis valitseb meie eludes.

Kõik meie mõtted, käitumishoiakud ja isegi meie tulevik on sõltuv suurel määral sellest, kuidas me suudame kontrollida oma tundeid.

Test, mida me täna pakume, annab mõningat aimu inimeste psühholoogiast ja aitab sul paremini mõista, kuidas oma emotsioonidega toime tulla. Testi tegemine on väga lihtne, sul on valida nelja maastikupildi vahel, valida see, mis sulle kõige rohkem meeldib ja seejärel lugeda vastuste seast seda, mida see sinu kohta kirjutab.




Kui sa valisid ...

Maastikupilt nr.1 : positiivne ja energiline





Sa oled ambitsioonikas, kohusetundlik, teed asju kogu hingega, sul on kindlad eesmärgid oma elu jaoks. See, et sa oled alati positiivne, aitab sul näha elu hea külje pealt. Seal, kus paljud näevad põhjust alla andmiseks, näed sina hoopis häid võimalusi, et oma unistustele läheneda. Sa ise usud, et see on su otsusekindlus ja visadus, mis aitavad sul elus edasi jõuda.

Sa pead aga natuke tööd tegema oma kannatlikkusega, sest väga tihti kaotad sa kannatuse, kui kõik ei lähe sinu ootuste kohaselt. Sul on potentsiaali ja kõik olemas, et jõuda kaugele. Ära ainult unusta, et elu läheb alati oma rada pidi ja vastavalt oma rütmile, ainus, mida meie teha saame, on õppida koos elama, olla osa sellest maailmast ja lasta asjadel juhtuda õigel hetkel. Oma elu muudad sa sellega ainult õnnelikumaks ja rikkamaks.



Maastikupilt nr. 2: loominguline ja ambitsioonikas





Sa oled väga loominguline inimene ja sa ise tead ka, et tänu sellele võid sa suuri asju korda saata. Isegi, kui sa usud oma võimetesse ja oskustesse, otsid sa pidevalt võimalusi, mille abil olla kõige parem ja eristada end neist, kes sind ümbritsevad. Sa ei kannata, kui keegi ähvardab sinu kohta endale võtta.

Tõenäoliselt paistsid sa juba varases lapsepõlves silma oma oskuste ja tegudega. Tänaseks oled sa teadlik, et sinus on midagi erilist aga sa pead ka aru saama, et maailmas on tuhandeid silmapaistvaid inimesi ja nemad väärivad samuti kõiki võimalusi. Ära katsu iga hinna eest võistelda teistega ja arenda natuke rohkem kaastunnet nende vastu, kes tahavad teha sama asja, mida sinagi. Ära unusta, et võitmiseks ei pea kõik teised kaotama: häid võimalusi jagub kõigile!




Maastikupilt nr. 3: uuenduslik ja tundlik





Sa oled ratsionaalse mõtlemisega inimene, iseseisev ja tundlik, kes on huvitatud sellest, kuidas maailm toimib. Sa oled pidevalt uute teadmiste otsingul, sind huvitavad need teemad, mis sind köidavad. Sa ei suuda suhelda pikalt (vähemalt pole see sinu jaoks lihtne) pealiskaudsete inimestega, kes ei oska rääkida sügavatel teemadel.

Isegi, kui sa oled proovinud erinevaid valdkondi elus, ei oska sa väga hästi omaenda emotsioonidega toime tulla. Sa leiad, et tunnete näitamine muudab sind nõrgemaks ja sa tahad seda vältida.

Sinu kõige suurem väljakutse on mõista oma tunnete väärtust ja olulist rolli, mida nad su elus mängivad. Oma tunnete varjamine rikub ainult mitmeid võimalusi olla õnnelik. Varjatud ja peidetud tunded aga tekitavad kahetsusi kindlustunde puudumist ja nukrust. Ära lase neil sind niimoodi märkida.


Maastikupilt nr. 4: entusiastlik ja elurõõmus





Sa oled entusiastlik ja tegus inimene, kes vajab elus tegevust ja aega, et tegeleda uute projektide kallal ning nautida vabadust. Sa oled ambitsioonikas inimene, kellele ei meeldi olla tegevusetult.

Sinu impulsiivsus takistab sul aga elada täiel määral ja vastavalt oma võimetele, sest sa tegeled sageli mitme asjaga korraga aga ei suuda kõike alustatut lõpule viia, sest sa lihtsalt kaotad mingil hetkel huvi. Sa pead õppima oma aega paremini planeerima ja enda elus paremini organiseerima, et teha kõike seda korralikult, mis sinu jaoks oluline on. Pane oma prioriteedid paika ja tegele ainult nende asjadega, mida sa tõesti saad lõpule viia, nii muudad sa oma elu.




Kommentaare ei ole