{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Milline negatiivne joon sul takistab praegu õnnelik olla? Tee test ja vaata järgi!

Oled sa teadlik sellest, millised sinu negatiivsed iseloomujooned rikuvad sinu elu kõige rohkem ja ei lase sul õnnelik olla? Meil kõig...


Oled sa teadlik sellest, millised sinu negatiivsed iseloomujooned rikuvad sinu elu kõige rohkem ja ei lase sul õnnelik olla?

Meil kõigil on häid ja halbu külgi, mitte keegi meist pole täiuslik. Kõik need positiivsed ja negatiivsed käitumisharjumused moodustavadki meie isiksuse. Mingil määral on see normaalne, sest me ei ole loodud üksnes vooruslikeks, meil on ka puudusi, mille pärast me olemegi inimesed.

Puudusi on aga erinevaid. On selliseid, mis ei riku elu ära, mida on lihtne kontrollida ja mis ei muuda elu väga suurel määral. Teisest küljest, on aga ka neid, mis muudavad elu keerulisemaks, nad muutuvad harjumusteks, mis hakkavad mõjutama meie igapäevast käitumist ja mõningatel puhkudel takistavad elamast täisväärtuslikku ja õnnelikku elu.

Kas sina tead, millised halvad omadused takistavad sul õnne leidmast? Kui sa ei tea, siis tee alljärgnev test. Vali üks lind, mis sulle kõige esimesena silma hakkab. Ja seejärel loe vastuseid.


Kui sa valisid...



Lind nr. 1


Võib-olla on enesekesksus sinu kõige negatiivsem joon. Sa võid olla arvamusel, et maailm peabki ümber sinu keerlema ja teised peavadki sinu tahtmisi täitma. Selle tõttu aga võid sa leida end üksiku ja rahulolematuna.

Selles pole midagi halba, kui sa mõtled iseendale kõigepealt ja rahuldad enda vajadused esmalt aga sa pead ka aru saama, et teistel inimestel on ka oma elu ja omad soovid ning et universum ei funktsioneeri alati vastavalt sinule. Mida alandlikuma ja targemana sa sündmustele vastad, seda kiiremini leiad sa õnne oma eluteelt.




Lind nr. 2


Sa oled äärmiselt uhke inimene ja väljendad seda kõige sagedamini läbi ükskõiksuse. Hirm haiget saamise või teiste läbi reetmise ees, ei luba sul avada oma südant ega hinge kõigile ega suhelda avatult teiste inimestega. Isegi, kui sa ise oled veendunud, et see sind aitab, enamikel kordadel takistab see sul siiski olla õnnelik.

Oma hinge avamine ja nõrkuste näitamine ei ole ole alati halb ega negatiivne. See, kui sa suudad tõesti oma tundeid väljendada teistele nendega suheldes, võib aidata sul aga saavutada paremaid suhteid. See on riskantne aga üksi olla on ka kurb. Parem on alati riskida ja saada kasvõi haiget, kui jääda alatiseks oma mugavusstsooni ja mõtelda, mis siis nüüd jälle juhtuda võib.


Lind nr. 3


Su turvatunde puudumine on takistanud sul nii mitmeid kordi õnnelik olla. Sul on raske uskuda seda, mida inimesed sinu ümber sulle räägivad, sul on raske leppida heade sõnadega, mida sulle öeldakse. Sa arvad, et see on haletsusest või millegist muust, millel pole aga mingit pistmist reaalsusega.

Mõned minevikus asetleidnud sündmused on sind muutnud vähem enesekindlaks. Sa oled mõtelnud sageli, et sa ei vääri õnne ega tõelist sõprust. Ainult siis, kui sa õpid neid müüre - mida sa oled ise enda teele ehitanud - lõhkuma, lood sa aluse uuele elule, mida sa väärid. Su elus on väga väärtuslikke inimesi, kes sind armastavad ja imetlevad. Sa oled tõesti suurepärane inimene, kelles on nii palju head, ära mitte kellelgi panna end uskuma vastupidist. Sinu õnn saab alguse siis, kui sa lepid selle teadmisega, et sa oled kõike väärt, millest sa aga unistad ja mida sa soovid.




Lind nr. 4


Sinu kõige negatiivsem joon on kahtlemata pessimism. Sa ei ole rahul mitte millegagi oma elus ja sinu negatiivse pilgu eest ei pääse mitte ükski inimene sinu ümber ega üldse kogu maailmas. See aga takistab sul endal õnnelikuks saada.

Sinu oskamatus näha või loota ja uskuda head, on sind sulgenud mingisugusesse nõiaringi ja ei aita sul näha häid võimalusi. Mida rohkem sa hädaldad ja kaebad oma elu üle, seda kaugemale läheb sinust õnn. Sa pead muutma oma mõtteid, sa pead olema positiivsem, optimistlikum ja õnnelikum ja kõik su soovid muutuvad reaalsuseks. Ja sa leiad õnnelikuma ja rahuldust pakkuvama elu, kui sa seda kunagi elanud oled.


Lind nr. 5


Sinu hirm tuleviku ees on see, mis mõjutab kõige rohkem sinu õnne. Sinu jaoks ei ole elus mitte midagi kindlat ja haiget tegevaid hetki leidub igal sammul. Sellepärast meeldibki sulle rohkem olla seal, kus sa tunned end hästi. Selle tõttu eemaldud sa aga ka oma õnnest.

Tulevik jääb alati ebakindlaks. See aga ei tähenda, et me ei tohiks elu nautida nii nagu me seda soovime ja teha seda, mida me tahame. Ära lase hirmul teadmatuse ees takistada end õnnelikuks saada.

Tegutsemine on alati parem, kui tegevusetus ja oma elu mööda laskmine ilma, et sa oleksid õieti elanud. Proovi oma õnne ja elu saadab sulle rohkem võimalusi, et sa õnnelikuks saaksid.



Kommentaare ei ole