{ads}

HIDE

Viimased

latest

Su südamesse jääb igavesti see üks inimene, keda sa mitte kunagi ei unusta.

A lati on su südames see üks inimene, kes muutis kõik nii eriliseks. See inimene, kes jääb alatiseks su südamesse kuni su viimase hinge...

Alati on su südames see üks inimene, kes muutis kõik nii eriliseks. See inimene, kes jääb alatiseks su südamesse kuni su viimase hingetõmbeni. See inimene, kellele kuulub osa su südamest.

Ja mida sa ka ette ei võta ja kui palju aega teie viimasest kohtumisest ka ei ole, see inimene paneb alati su südame tuksuma ja jääb sinu mõtetesse. Sa ei saa temast iialgi lahti. Tema vari saadab sind kogu elu.

Teisi võib su ellu tulla ent mitte kunagi ei koge sa seda, mida sa tundsid temaga.

Ent sa ei tohi oma südamesse lasta kibestumust, elu võib olla ilus ja armastust saab tunda ka teisel tasandil. Sul oli palju õnne, kui sa oled saanud tunda oma elus seda, millest paljud unistavad. Tõelist armastust, mis kunagi ei unune.



Sellepärast, ära keera elule selga. Ära sulge oma ust nende eest, kes tahavad sind armastada.

Ühel päeval avastad sa end elamas pereelu, sul on lapsed. Kõik on ilus, sul on hea kaaslane, toredad lapsed, te olete juba pikka aega koos. Ja sa tabad end mõtlemast temale. Kuidas see võimalik on? Miks sa teda oma südamest välja ei saa?

Sest ta on sinna sisse graveeritud. 

Igaveseks.

Sellist armastust tuntakse vaid kord elus.

Kommentaare ei ole