{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lapse hing valib ise endale vanemad

  M õned religioonid või traditsioonid kinnitavad, et see on lapse hing, mis valib oma vanemad hinge reinkarnatsiooni ehk ümbersünni prot...

 Mõned religioonid või traditsioonid kinnitavad, et see on lapse hing, mis valib oma vanemad hinge reinkarnatsiooni ehk ümbersünni protsessi ajal. See valik ei tugine mõistusele, lapse hing juhib end sinna, kus ta usub, et ta saab parema kasvatuse (me elame ideaalses maailmas). Me räägime siin elektro-magneetilisest tõmbest, energeetilisest tõmbest, karma seostest.

Hing valib omale pere

Lapse hing juhib end vanemate poole, sest ta arvab, et just selles kodus, nende inimestega on tal kõige rohkem võimalusi stimuleerida ja arendada oma häid külgi. Hing, mis tuleb maa peale tagasi, soovib arendada või läbi elada teatud kogemusi või midagi ellu viia. Näiteks ravida hülgamise valu või muutuda tolerantsemaks - igal pereliikmel on oma roll selle uue hinge ees. Lapse hinge jaoks on see pere uueks võimaluseks, et ravida tema sügavaid haavu.

Lapse hing ei vali alati ideaalset perekonda armastavate vanematega. Ta peab õppima läbi elama oma haavade ravimiseks ka kõige mustemaid hetki. Sellepärast valib lapse hing oma vanemad nende halbade ja heade külgede pärast, kus ta võiks areneda.


Hinge tagasitulek maale

Kui hing on otsustanud maale tagasi tulla, kohtub ta kõigepealt oma spirituaalsete juhtidega, kellega ta teeb ümbersünni valiku. Ta peab valima, millise panuse ta maa peale kaasa toob, milliseid häid külgi ja andeid ta soovib väljendada ja kaasa tuua, et inimkonda paremaks muuta. Näiteks võib selleks olla looduse kaitsmine, arstiks saamine, et inimesi ravida, õpetaja või professori ameti valik, kunstivald, mis võimaldab ilu enda ümber luua jne.

Tänu oma juhtidele valib lapse hing keskkonna, mis on sobiv selleks, et stimuleerida tema häid külgi ja aitaks tal viia ellu eesmärki, mis talle kaasa antud on.

Kokkuvõttes, enne sündimist valime me mida me soovime maa peal ellu viia; õppetunnid, mida õppida ja parima viisi selle saavutamiseks. Me valime olukorrad, oma vanemad, sünnikoha jne.
Seejärel laskub hing ema kõhtu, et valmistuda füüsiliseks sünniks maa peal.



Enne sündi valib hing millised õppetunde ta soovib õppida elus ehk milliseid kogemusi ta soovib läbi elada, mis aitaksid tal edasi areneda. Kui ta eelmises elus on läbi kogenud negatiivset kogemust, siis valib ta uuesti seda läbi elada, et seda hingehaava ravida.

Hing valib ise oma vanemad, sest ainult need võivad luua ideaalsed tingimused, mis aitavad lapse hingel õppida ja eesmärke ellu viia, mis ta enesele määranud on.

See on laps, kes valib oma vanemad, mitte vanemad, kes valivad lapse.  Laps kaitseb oma ema raseduse ajal kuni sünnituseni, seejärel on ema see, kes kaitseb last andes talle kogu armastuse, mis aitab lapsel kasvada. Sellest sünnib pere aura, kus tunnevad end hästi nii vanemad kui laps.












Kommentaare ei ole