{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas Anne Cameron ravis end vähist terveks porgandimahla juues

Ann Cameron on kuulus lastekirjanik, kes oli aastal 2012. kirjutanud juba üle 15 raamatu, kui tal diagnoositi jämesoolevähk. Peale mit...



Ann Cameron on kuulus lastekirjanik, kes oli aastal 2012. kirjutanud juba üle 15 raamatu, kui tal diagnoositi jämesoolevähk. Peale mitmeid kirurgilisi sekkumisi pöördus Ann looduslike vahendite poole.

Ann'i elu ei olnud kerge olnud - 2005. aastal diagnoositi ta abikaasal kopsuvähk. Hoolimata kuudepikkusest keemiaravist suri mees.

Seejärel sai Ann teada omaenda haigusest, teda opereeriti kohe. Operatsiooni tulemused ei olnud head ning Ann'ile soovitati keemiateraapiat.

Arvestades seda, mida ta abikaasa oli läbi elanud, keeldus Ann keemiaravist. Ta otsustas proovida teisi alternatiivseid vahendeid, lugedes Ralph Cole', kes oli suutnud end nahavähist terveks ravida süües 2,5 kg porgandeid päevas.



Ann alustas seega porgandiravi. Ta jõi igapäevaselt porgandimahla. 8 nädala pärast näitasid meditsiinilised analüüsid, et vähirakud ei paljunenud enam. Lisaks sellele olid lümfisõlmed ja kasvajad hakanud kahanema.

Arvesse võttes, et ta analüüsitulemused olid märkimisväärselt paranenud, jätkas Ann porgandimahla ravi. 8 kuu pärast näitas kompuutertomograafia uuring, et Ann'i kehas polnud märkigi vähist.

See on teaduslikult tõestatud, et porgandite söömine on tõhus vähivastane ravi.

Teadus tunnistab, et porgand sisaldab vähivastaseid toimeaineid, tänu ühele antioksüdandile falkarinoolile, mida porgandid sisaldavad. Taanis ja Suur-Britannias hiirte peal läbiviidud uuring näitas, et porgand vähendab jämesoolevähki loomade juures.


Kommentaare ei ole