{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vaata, mitu koera sa pildil näed? See näitab sinu psühholoogilist vanust!

Analüüsi pilti ja vaata, mitut koera sina pildil näed? Sinu vastus võib anda infot selle kohta, kui küps sa vaimselt oled! Kõik ini...


Analüüsi pilti ja vaata, mitut koera sina pildil näed?

Sinu vastus võib anda infot selle kohta, kui küps sa vaimselt oled!

Kõik inimesed tunnevad oma vanust. Vähesed inimesed aga katsuvad analüüsida oma psühholoogilist vanust, mis on rohkem seotud vaimse küpsusega ja sellega, mida nad oma elu jooksul õppinud on.

Mõningatel kordadel on need kaks vanust aga väga erinevad.



Iga inimene on ainulaadne. Iseenda parem mõistmine võib aidata näha paremaid võimalusi elus, mis aitavad saavutada paremat elu.

Vaata allolevat pilti, mitu koera sina pildil kokku loed?

Ära unusta ka, et testi eesmärk on meelelahutuslik, kindlasti ei anna testi tulemused infot mitte mingisuguse diagnoosi panemiseks ega asenda spetsialisti nõuandeid.




Tulemused




4 KOERA



Sinu vaimne küpsusetase jääb 20 - 25 aasta vahele


Sa oled väga loominguline inimene, kellele meeldib avastada kõiki võimalusi, mida elul sulle pakkuda on, kellele meeldib palju lugeda ja olla kursis kõikide uudistega. Sa oled otsustanud elada nii, et elu pakuks sulle rahulolu ja rõõmu.

Mõnikord ei tunne sa end hästi ühiskonnas lasuva pinge ja pideva stressi pärast, sinu kõige suurem soov on elada rahus ja koos nendega, kes sulle olulised on.



5 KOERA



Sinu vaimne küpsusetase sarnaneb 25-30 aastase inimese omale


Sa oled pidanud läbi elama mitmeid keerulisi ja konfliktseid olukordi. Kõik see, mida sa praegu tahad, on rahu ja suhted, mis on lihtsad ja mõlemapoolsed.

Sa ei taha enam oma ellu midagi keerulist ja põgened kõige eest, mis võib sulle haiget teha. Sa eelistad lahendusi ja ei hakka riski võtma uute kogemustega, sulle meeldib kontrollida situatsiooni selle asemel, et sõltuda ootamatustest.





6 KOERA


30 - 40 aastat on sinu psühholoogiline iga.


Sa oled alati hinnanud kõrgelt traditsioone ja vanasid väärtuseid, mida paljud teised tänapäeva ühiskonnas elavad inimesed ei mõista. Sa pead lugu aususest ja lojaalsusest igas olukorras. Sulle meeldib teisi aidata.

Vaimne küpsus ja stabiilsus on sinu peamised iseloomujooned. Sa oled rahumeelne inimene, kellele meeldib minna oma teed mööda ilma, et sul sellepärast teistega lahkhelisid tekiks. Kahtlemata inspireerid sa paljusid inimesi enda ümber.



7 KOERA



Sinu psühholoogiline vanus vastab 10 - 20 aastaste inimeste omale.


Isegi, kui sa oled juba täiskasvanu, siis sinu puhas hing on väga sarnane laste ja noorte omale. Sinus on veel nii palju lootust ja sa oled otsustanud teha kõik, et elada oma elu õnnelikult.

Raskused ei kohuta sind, sa annad alati endast parima kõigile, kellega sa kohtud. Maailm vajab selliseid inimesi nagu sina - lapse südamega täiskasvanuid.







Kommentaare ei ole