{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: See, mida sa esimesena pildil näed, võib näidata, milles peitub sinu sisemine jõud

Nobeli preemia laureaat ja neuropsühholoog Roger W. Serry järgi funktsioneerivad mõlemad ajupoolkerad (nii parem ja vasak) erineval mo...



Nobeli preemia laureaat ja neuropsühholoog Roger W. Serry järgi funktsioneerivad mõlemad ajupoolkerad (nii parem ja vasak) erineval moel. Lisaks sellele sõltub meie mõtteviis sellest ajupoolkerast, mis on domineerivam. Paljud erinevad isiksusetestid on välja töötatud selleks, et välja selgitada seda, kumb ajupoolkera on inimese juures aktiivsem ehkt domineerivam ja selle läbi kirjeldada inimese isiksust.

Vaata pilti, mida sina näed esimesena pildil?




1. Tiigri pea




Kui sa nägid tiigri pead esimesena, siis on üsna tõenäoline, et sinu juures on aktiivsem vasak ajupoolkera. Sa oled analüütilise mõtlemisega, orienteerunud edu saavutamisele ja oma eesmärkide elluviimisele. Loomulikult on sul hästi organiseeritud elu.

Kui sul peaks probleeme tekkima, siis kasutad sa nende lahendamiseks loogikat, matemaatikat ja objektiivsust.

Sellest hoolimata kaalud sa sageli liiga kaua oma otsuste vastuvõtmisel, sest sa tahad kindel olla, et su otsused on õiged ja korrektsed, selle tõttu võid sa jätta üsna kangekaelse ja paindumatu inimese mulje. Ära unusta seda, et natuke rohkem alandlikkust aitab sul jõuda kaugemale.




Sinu kõige silmapaistvamad iseloomujooned on:

organiseeritus: sa teed kõike hästi planeeritult - kogu su elu on korralikult seatud ja kirja pandud nagu ostunimekiri

täpsus: sul on omad kindlad eesmärgid ja sa tead täpselt, kuidas neid ellu viia

peensus: emotsioonid ja muud tunded ei takista sind oma eesmärke ellu viimast

loogika: sa oled matemaatikas väga tugev

realism: sinu maailm tugineb päris elul ja reaalsusel. Muinasjuttudel ja ulmel pole seal kohta. Kuidas ka ei ole, isegi, kui su unistused tunduvad liiga suured mõnede inimeste jaoks, sina tead, et sa võid nad ellu viia.


2. Rippuv ahv


Kui sa nägid esimesena ahvi, siis on sinu juures parem ajupoolkera aktiivsem ja domineerivam. Sa oled loomingulisuse kalduvusega inimene, kelle pea on alati täis uusi uuenduslikke ideid. Kui sa peaksid vastu astuma mõne keerulise olukorraga, siis usaldad sa oma intuitsiooni (ja sul on õigus!) selle asemel, et lubada endale kriitilist mõtlemist.

Sa tead kindlalt, et iga samm, mida sa oma elus teed, on sulle õppetunniks ja isegi, kui sa peaksid kaotama, aitab see sind edasi su eesmärkida suunas. Sinu jaoks on osalemine võidust tähtsam. Sa oled unistaja ja sageli kaotad sa iseennast oma unistuste paradiisis.

Sinu jaoks on väga oluline hoida aeg-ajalt jalgu maa peal, saada aru reaalsusest ja märgata natuke rohkem ümbritsevat maailma.

Sinu silmapaistvamad iseloomujooned on:

Impulsiivsus: sa teed kõike spontaanselt. Sul on oskus näha kõike teistest inimestest teisiti.

Tundlikkus: sa muretsed liiga palju kõige pärast, sa tegutsed ja mõtled sageli oma tunnetest lähtuvalt.

Loomingulisus: sul on muusikalist kuulmist, sa tunned kunsti ja oled loominguline inimene.

Intuitiivne: sul ei ole nimekirja asjadest, mida sa pead tegema ja sa ei suuda kinni pidada ettekirjutatud reeglitest. Oma probleeme lahendad sa intuitiivsel moel.

Unistaja: eesmärkide asemel on sul unistused ja sa annad endast parima, et neid ellu viia. Tavaliselt saadab sind edu. 


Ära unusta, et ajupoolkerad ei toimi üksi, nad teevad koostööd ja täiendavad üksteist.

2 kommentaari

  1. Nägin esimesena ahvi rippumas ja nõustun testi tulemusega. Sellina ma olen.

    VastaKustuta
  2. Sama siin, praegu on maalimisaeg ,kui sellest tüdinen,siis võtan sündi välja ja proovin mängida. Kunagi noorena kirjutasin ka luuletusi ja laulusõnu ,aga need on kadunud.

    VastaKustuta