{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Sodiaagi edetabel, milline on kõige hullema ja milline kõige parema iseloomuga tähemärk?

Astroloogilised sodiaagimärgid võivad rääkida palju iga inimese isiksuse kohta, tõstes esile tema häid ja halbu külgi, eelistusi ja käit...


Astroloogilised sodiaagimärgid võivad rääkida palju iga inimese isiksuse kohta, tõstes esile tema häid ja halbu külgi, eelistusi ja käitumisharjumusi.

Millised on aga kõige parema ja kõige halvema iseloomuga tähemärgid?

1. Veevalaja ( 20. jaanuar - 19. veebruar )

Veevalajad on vastuvaidlematult horoskoobi kõige parema iseloomustuse saanud tähemärgid. Nad ei ole sellised, kes hakkavad teistes inimestes vigu otsima, nad ei taha oma ellu probleeme ja teevad kõik, et vältida mõttetuid vaidlusi. Nad on alati valmis teisi ära kuulama ja on mõistva loomusega. Veevalaja ei ole ainult hea, ta on ka huvitava isiksusega, kellega ei hakka kunagi igav. Väga hea sõber, kelle jaoks tema sõbrad on sama tähtsal kohal, kui lähedased pereliikmed, ta on usaldusväärne ja lojaalne. Tema juures hinnatakse tema uuenduslikku mõtteviisi ja originaalsust.



2. Neitsi ( 23. august - 22. september )

Ta on hea ja armastusväärse iseloomuga, kes on alati valmis teisi aitama. Isegi, kui tal ei ole harjumuseks oma tundeid demonstreerida, austab ta teisi inimesi ja on helde südamega. Kui keegi aga peaks oma nina toppima tema asjadesse, võib ta seda üsna halvasti võtta - tema eraelu kuulub ainult talle. Tema juures hinnatakse tema intellektuaalseid võimeid ja sihikindlust.

3. Kaalud ( 23. september - 22. oktoober )

Ta on rahumeelne ja sõbralik, ta on võimeline ärrituma ainult siis, kui keegi tõesti temaga tüli norib. Ta on paradoksaalse iseloomuga: mõnikord rahutegija, teinekord kaitsepositsioonil. Mis puutub sõprusesse, siis paremat temast ei ole. Tema juures hinnatakse kõige rohkem tema õiglusetunnet, head välimust ja diplomaatiat.

4. Ambur ( 23. november - 21. detsember )

Ambur on alati täis energiat, alati positiivne ja otsimas oma ellu põnevust. Kõige rohkem meeldib talle kõik, mis on uus. Ta ei pea pikka viha ja unustab halva ruttu. Tema juures hinnatakse kõige rohkem tema optimismi ja osavust. 



5. Sõnn ( 20. aprill - 21. mai )

Ta on hea ja sooja iseloomuga, kõige rahulikum kõikidest tähemärkidest. Armastuses peitub tema elu mõte, ta otsib kindlat ja turvalist suhet. Tema juures hinnatakse kõige rohkem tema otsekohesust, siirust, tasakaalukat iseloomu ja lojaalsust.

6. Jäär ( 21. märts - 19 aprill ) 

Kui Jäär vihastab, siis piire ta ei tunne ja parem on mitte sellisel puhul tema teele sattuda. Ta on idealist, avatud meelega ja hästi entusiastlik. Tema juures hinnatakse kõige rohkem tema tahtejõudu, energiat ja elurõõmu.

7. Lõvi ( 22. juuli - 22. august )

Ta asub edetabeli keskel, ta on nii hea, kui halb - seda vastavalt tujule, mis tal hetkel on. Talle meeldib silma paista, eriti oma domineeriva iseloomuga. Teda hinnatakse tema õilsa iseloomu, headuse ja kuldse südame pärast.


8. Kaksikud ( 21. mai - 21. juuni ) 

Ta võib ärrituda üsna ruttu mitte millegi pärast. Oma loomult on ta intelligentne, meeldiv ja teadmistejanuline. Teda hinnatakse tema elurõõmu, paindliku loomuse ja peene taktitunde pärast.

9. Kaljukits ( 22. detsember - 19. jaanuar )

Kui talle midagi ei meeldi, siis võib ta kurjaks minna. Ta on väga uhke ja tema uhkus ei ole sageli õigel kohal. Teda hinnatakse tema ettavaatliku loomuse, realismitunnetuse ja kainuse pärast.

10. Kalad ( 20. veebruar - 20. märts ) 

Ta on ülitundlik ja peab pikka viha. Täiesti ootamatu loomusega, võib ta olla väga hea ja lahke, teistel kordadel aga tige nagu tikker. Teda hinnatakse tema siiruse, südame headuse ja pedagoogilise olemuse pärast.

11. Vähk ( 21. juuni - 22. juuli )

Ta võib olla väga mürgine, kui talle keegi haiget on teinud. Kättemaks ei ole talle võõras. Ta elab paljuski oma minevikus ja ei armasta suuri muutusi. Teda hinnatakse tema romantilise külje ja võluva olemuse poolest.

12. Skorpion ( 23. oktoober - 22. november )

Ta on egoistlik ja tal on palju negatiivseid mõtteid peas. Ta ei tunne piire ja peab oma lähedasi enda omaks. Ta vastab löögile löögiga. Teda hinnatakse tema usaldusväärsuse ja diskreetse loomuse poolest.







Kommentaare ei ole