{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - millised tähemärgid on parimad elukaaslased?

1. SÕNN Sõnnide kohta tuleb teada seda, et nad on märkimisväärselt visad ja järjekindlad. Nad on mõistlikud, armastavad tööd t...


1. SÕNN


Sõnnide kohta tuleb teada seda, et nad on märkimisväärselt visad ja järjekindlad. Nad on mõistlikud, armastavad tööd teha, vastutustundlikud, pere armastajad. Sõnn ei hakka sind kunagi oma huvide nimel ära kasutama. Sõnn saab väga hästi ise oma asjadega hakkama, tal ei ole pea pilvedes, ta teab, mida ta tahab elult ja inimestest. Ta ei reeda oma lähedasi mitte iialgi. Vastupidi, ta on alati nende jaoks olemas kaitstes nende huve. Elukaaslasena on Sõnn lojaalne aga nõudlik. Ta teab, mida ta tahab ja ei lepi kergemeelsete inimestega. Sõnn ei reeda ega peta. Ta annab endast parima, et säilitada suhtes harmooniat ja rahulolu. Sõnn on lisaks kõigele eelnevalt mainitule ka suur romantik, kes hindab head toitu. Võid kindel olla, et temaga sul rutiini juba taluda ei tule. Kui sa oskad hästi süüa teha, armastab Sõnn sind igavesti.


2. VÄHK


Vähk on kahtlemata kõige romantilisem kaaslane, keda sa endale leida võid. Tema armastus on piiritu. Armuasjades ei oska ta end tagasi hoida ja ta külvab sind üle kingituste ja lilledega. Vähk investeerib 100% oma suhtesse tehes kõik, et tema kaaslasel millestki puudust ei tule. Ta tahab kõike oma kaaslasega jagada. Vähk pingutab alati oma suhte nimel. Ta teeb kõik, mis vaja, et see suhte töötaks. Sa võid alati tema peale loota, kui sul on vaja kedagi, kes sind ära kuulaks, lohutaks, aitaks, armastaks. Ta jääb su kõrvale ja on su jaoks olemas, kui sa oled kurb ja vajad õlga, millele toetuda. Väga vähesed suudavad seda.





3. KAALUD


Kaalud on sotsiaalsed liblikad. Kaalud on tuntud, kui kõige parimad suhtlejad, armastatud, meeldivamad ja sotsiaalsemad inimesed maa peal. On raske mitte teda armastada. Ta on alati rõõmus ja heas tujus, nakatades ka teisi. Tema seltskonda hinnatakse ja teda oodatakse igale poole. Kaalud armastavad rääkida ja nad oskavad jututeemat alati põnevana hoida. Igav sul temaga ei hakka. Kaalud on targad ja teravmeelsed. Nad oskavad inimesi üllatada. Kaalud on ka romantilised, kes ei väsi flirtimast isegi peale pikaajalist kooselu. Kaalude tähemärgi all sündinu tahab ikka ja jälle sind panna endasse armuma. Hoolimata oma suurest suhtlusringkonnast on Kaalud lojaalsed.

4. AMBUR

Tead ju küll neid inimesi, kelle seltsis kõik end hästi tunnevad, kes nakatavad teisi oma hea tujuga ja panevad teisi naeratama? Tuleb ju tuttav ette? Me räägime Amburitest. Ambur on selline inimene, kellesse on nii kerge armuda. Amburiga on alati lõbus. Temaga juba igav ei hakka, sest neil on omamoodi maailmavaade. Ambur ei võta elu liiga tõsiselt ja tal ei tule oma eraelus suuri draamasid ette. Ambur on ka impulsiivne ja kirglik.

Kommentaare ei ole