{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millega sa teistele närvidele käid?

JÄÄR  Sina usud kaljukindlalt, et saatusel on sinuga suured plaanid ja sina oled selleks, et neid ellu viia. Sa oled üleni motivatsi...


JÄÄR 

Sina usud kaljukindlalt, et saatusel on sinuga suured plaanid ja sina oled selleks, et neid ellu viia. Sa oled üleni motivatsiooni täis, kindel oma edus ja kuulsuses ja ei näe, et teistele meeldiks, kui sa vähem iseennast kummardaksid.

Sa oled alati võitlusvalmis, teiste inimeste jaoks pole see mitte ainult tüütu vaid see paneb neid end tundma tihti tähtsusetuna. Sa unustad täiesti, et võiksid olla rohkem meelestatud  meeskonnatööks, teistel on raske sinusugusega koostööd teha. Sa oled see, kellega teised ei julge ühiseid projekte teha, sest sa tahad alati, et kõik oleks tehtud sinu tahtmist mööda.

Sa oled alati tegutsemisvalmis ja ei anna iialgi alla, sellepärast suhtud sa tihti põlgusega teiste tunnetesse, mõtetesse ja arvamustesse.

Sinu suur soov tegutseda ja kiiresti otsuseid vastu võtta toob enesega aga kaasa mõtlematuid tegutsemisi. Sa oled jonnakas ja kangekaelne, sa teed seda, mida sa tahad ja kuidas sa tahad. Mitte keegi ei saa sind mõjutada ja sulle dikteerida, mida sa tegema peaksid. Sa oled impulsiivne, sa ei mõtle kaks korda enne, kui sa juba tegutsed.

Sa oled väga enesekeskne ja keskendunud omaenda isiksusele. Maailma keerleb sinu ümber, teiste edu pole kunagi nii suur, kui sinu oma. Teiste probleemid pole kunagi nii suured, kui sinu probleemid. Sa tekitad sellise tunde teistele inimestele, et nad ei saa sinuga rääkida ilma, et sa hakkaksid jälle iseendast rääkima.

Sa ärritud liiga ruttu ja asjade pärast, millel puudub mõte ja kõige hullem sinu juures ongi see, et sa oled nagu hellitatud laps, kes jonnib.



SÕNN


Sa tead ise ka, et oled väga kangekaelne. Sul on maailma kohta omad ideed ja arvamused, mida sa ei muuda. Ja neid arvamusi sa ei muuda mitte iialgi mitte mingi hinna eest.

Neid arvamusi on näha sinu näost. Sa üritad neid teistele peale suruda. Aga sul ei ole alati õigus ja teised inimesed võivad mõtelda teistmoodi, kui sina. Mitte sellepärast, et sina nii mõtled, arvad ja tunned, ei tähenda, et teised eksivad.

Sa oled väga praktilise meelega ja ei lähe riski peale välja, teiste jaoks on see sageli igav ja tüütu. Aga sa ei tea, kuidas teha teistmoodi ja harva katsetad sa midagi uut. Sa ütled tihti viimasel minutil ära ja eelistad veeta rohkem aega üksi omaette, see võib olla sinu jaoks hea, sest sa jätad kõik teised välja oma elust.

Sa teed palju tööd aga võid samal ajal olla ka laisk ja mugav, sest sa otsid alati ennekõike mugavust ja oled enda vastu heatahtlik, jätte mulje nagu sul polekski motivatsiooni. Tõuse diivanilt püsti ja tee aken lahti, tee midagi teistmoodi täna, kui sa seda tavaliselt eed.

Sulle ei meeldi kaubelda, sa teed seda väga harva ja sa ei tunnista iialgi, et sa eksid. On sul natukenegi aimu, kui palju meelehärmi sa sellega teistele tekitad? Sinu pidev leitmotiiv "Kas kõik või mitte midagi!" paneb teisi silmi taeva poole tõstma sinu selja taga ja tõesti, ausalt öeldes peaksid sa õppima mõnikord vabandama. Sinu jaoks on nii raske neelata oma uhkust alla ja vabandada aga tegelikult on nii tüütu, kui sa mitte iialgi alla ei anna.



KAKSIKUD


Kas sa võiksid nüüd oma suu kinni panna? Päriselt ka.

Sa oled väga hea suhtleja ja enamikul ajast on see tore, mõnikord aga oled sa lihtsalt tüütu lobamokk. Sa räägid koguaeg samadest asjadest, ikka ja jälle, libised ühelt teemalt teisele, see on nii väsitav, rääkimata sellest, et sa ei lase ju teistel üldse rääkida. Lisaks sellele ei kuula sa teisi ju üldse, ometigi, kõik, mida sa tegema peaksid, on panna vahest suu kinni ja lasta teistel rääkida. Või siis lihtsalt olla vait. Ja kõik. Sa oled suur lobamokk.

Sul on liiga palju energiat ja elurõõmu, mõnikord teist sooviksid, et sa natukenegi maha rahuneksid. Mõnikord inimesed eelistaksid lihtsalt juua rahulikult oma kohvi hommikul ilma, et sa juba ringi keerleksid nagu üleskeeratud tibu. Sa oled sotsiaalne liblikas ja tahad alati, et sul oleks  midagi teha arvestamata sellega, et teised sooviksid lihtsalt kodus rahulikult aega veeta ja olla üksi. Sa võid muutuda tüütuks veendes pidevalt oma sõpru, et nad peaksid rohkem sinuga välja tulema. Seda kutsutakse pingete tekitamiseks.

Sa oled üsna kapriisne. Ja püsimatu vaim. Sa ei võta kunagi ühtegi otsust lõplikult vastu. Aga niimoodi tundub nagu oleksid sa liiga pealiskaudne.

Kõik armastavad sind, kallis Kaksik (ja sinu iseloomu erinevaid vorme ka sealjuures) aga isegi, kui sa ei taha, et see nii tunduks, tundub ikkagi nagu sa oleksid silmakirjalik ja kritiseeriksid kõiki ning räägiksid teistest selja taga halba. Sa tahad kõike teada, kõigi kohta ja kõigest, iga kell ja sellepärast tundub nagu sa oleksid klatšimoor.



VÄHK


Kallis Vähk, seda pole võimalik öelda ilma su tundeid haavamata aga sa oled liiga emotsionaalne.

Sa hädaldad alati, kui asjad ei lähe nii nagu sina tahad või kui elu paneb sind vastamisi ootamatute olukordadega, samamoodi nagu sa hädaldad siis, kui sulle midagi ei meeldi. Sa tahad alati kindel olla, et kõik teised su ümber seda teaksid ja arvesse võtaksid. Sa kaunis hädaldaja.

Ja kui sa ei hädalda sellepärast, mis täna halvasti läks, siis sellepärast, et sa oled liiga hõivatud oma mineviku mälestustega. Saa kord juba oma eksist üle. Sa oled hea ja lojaalne, see pole sinu süü, kui sa ei saa üle sellest, mis sinuga juhtunud on aga katsu siiski seda teha.

Lase oma emast ja isast ka lahti. Muidugi on see väga tore, et sa nii palju oma perest hoolid aga kord tuleb aeg, kui tuleb pesast välja lennata ja mitte enam ootama ema ja isa toetusele ja nõuannetele.

Sa oled ka kaunis tujukas. Ja sinu tujukus on täiesti ootamatu. Mis tujus sa täna oled? Mõnikord on inimestel tunne nagu nad peaksid sinu juuresolekul kõndima kikivarvul ja mõtlema koguaeg, mis sinuga täna lahti võib olla.

Kui sa ei ole just hõivatud oma emotsionaalsete probleemidega, siis oled sa tegevuses sellega, et üritada paista tugeva inimesena, kes peidab oma sisemisi tundeid. Sest sa ju ei taha, et teised näeksid, kui tundlik sa tegelikult oled. Sinu lähedased ja eelkõige su elukaaslasel on juba kõrini sellest, et olla vastamisi selle seinaga, kelleks sa end muudad sellepärast, et oma ülitundlikkust peita. Jäta see kõik ja ära peida ennast. Lase teistel enda ligi tulla.

Sul puudub enesekindlus, sest sa kardad, et sind eemale tõugatakse aga sellega sa just ajadki teisi eemale. Lõpeta see parem ära.



LÕVI


Kui sa oled lõpetanud enese peeglist imetlemise, siis leiad sa võib-olla mõne hetke, et lugeda midagi enese kohta. Sulle ju meeldib olla tähelepanu keskmes, kas pole?

Sulle meeldib olla rambivalguses ja olla õhtu täht. Tegelikult on see lausa probleem. Sinu liigne enesekindlus paneb teisi mõtlema, et sa oled lihtsalt egoist, iseendast liiga heal arvamusel ja uhke. Inimesed ei saa isegi aru, kui range sa iseenda vastu oled, sest sa oled koguaeg hõivatud sellega, et enesele korrata, kui tore ja hea sa oled.

Tegelikult oled sa lihtsalt ülbe ja teised ei talu seda välja. Uhkus on sinu domineerivam pool.

Ja sa oled liiga dramaatiline, eriti nendel kordadel, kui sa ei saa seda, mida sa tahad. Siis teed sa palju lärmi ja kaotad oma külma närvi ilma mõtlemata. Mõnikord on teistel tunne, et nad peavad kikivarvul kõndima sinuga koos olles.

Ole natuke leebem ja ära karju niipalju.

NEITSI

Sina oled tüütu, sest sinu meele järgi on raske olla. Sa pole kunagi rahul, sest sa otsid täiuslikkust.

Sinu kriitiline meel pisiasjade pärast paneb sind tihti liiga palju aega raiskama teistest vigu otsides. Sa oled pedant ja see on tüütu.

Sa oled veendunud, et kõike saab teha ainult ühtemoodi, kõige parem, kui sina seda teed, sest ainult sina tead, kuidas õieti teha. Sa tüütad inimesi oma ebaloogiliste soovidega ja kriitikaga.

Sa oled see inimene, kes teab alati kõik. Sa oled see laps, kes alati klassis esimesena käe tõstab aja alati viie saab. Sa tahad alati esimene olla.

Enne, kui sa midagi teed, tahad sa alati kõiki detaile teada. Mõnikord ei tee see halba, kui teha asju ilma läbimõtlemata või ootamatult, sa ei pea alati kõike planeerima. Sa elad oma elu nagu mängiksid malet, arvestades alati iga sammu ette. Sa peaksid õppima lõdvaks laskma ja siis saavad seda teha ka teised, kes on sinu ümber.

Sa oled üsna närviline ja teed alati pisiasjadest suure probleemi. Hinga sügavalt sisse ja õpi nägema elu teistmoodi.

KAALUD

Sina oled tüütu, sest sa ei suuda otsustada ja oled väga sõltuv teistest.

Sa oled see sõber, kes alustab uut suhet ja unustab seejuures kõik teised sõbrad. Sest sa ootad liiga palju kõikidelt teistelt ja unustad isegi seejuures iseenda. Need, kes sind ümbritsevad, on sellest kõigest väsinud. Hirmus on ju näha, kui sa ei oska end väärtustada, kui indiviid ja pead alati olema koos kellegiga. Ja sa annad endast kõik teistele. See on iseenesest hea aga ainult teatud piirini, millest edasi muutub see juba haiglaseks. Ja sinuga juhtub seda tihti. See on häiriv su sõpradele ja veel rohkem su kallimale. Mitte kellelegi ei meeldi selline lämmatav suhe.

Sa kardad üksindust ja tunda end hästi, see paneb aga teisi end halvasti tundma. Sa katsud uusi suhteid luua, sest sa kardad liiga palju, et pead üksi olema.. See on lämmatav. Mõnikord on lihtsalt kurnav sinuga koos olla.

Sa oled hajameelne ja tihti tundub, nagu tegutseksid sa mõtlematult. Sa lihtsalt ei suuda võtta vastu mingit otsust ja sellest siis kinni pidada.

Sa ei tea kunagi, millisesse gruppi sa kuulud, sest sa tahad kõikide meele järgi olla. Sa ütled seda, mida teised kuulda tahavad ja sellepärast ei tea keegi kunagi, kas sa seda ka mõtled, mida sa ütled.



SKORPION

Sa käid lihtsalt närvidele, sa oled salapärane, manipuleerija, kättemaksuhimuline ja vihastad liiga kergesti.

Sa oled keskendunud omaenda heaolule. Kõik see võib aga muutuda ruttu viha- ja raevuhooks, kui asi puudutab raha või seksuaalsust või kui sa lihtsalt ei saa seda, mida sa tahad.

Sa manipuleerid inimestega selleks, et saada seda, mida sa tahad ja kasutad tihti seksi relvana. See pole mitte ainult tüütu vaid meeleheitele ajav.

Sa võta midagi kergelt ja võtad kõike liiga südamesse. Sa muutud agressiivseks, kui sa midagi kaitsta tahad, kui sa tunned end ohus või kui sa katsud oma territooriumi märkida.

Sa ootad teistelt halvimat, sul on teiste usaldamisega suuri probleeme ja see muudab sind paranoialiseks.

Sul on kinnisideed, äärmuslikud kinnisideed ja sa oled tihti pettunud inimestes, sest nad ei vasta sinu ootustele. Sa peaksid õppima, et mitte kõik ei ela sama tuliselt nagu sina ja sellest pole midagi.

Sa oled salapärane ja ootad, et teised inimesed oleksid sinu vastu 100% ausad ja nende kavatsused läbipaistvad ja see pole õiglane. Sest sina ise pole selline. Sa hoiad oma saladusi iseendale aga mitte sellepärast, et midagi varjata vaid sellepärast, et sa lihtsalt oled selline. Kui aga keegi teine midagi sinu eest varjab, siis sa vihastad.

Sa oled intelligentne, teisi see aga häirib, sest nad tunnevad, et ei ole sinu tasemel, kuna sa pidevalt parandad seda, mida nad ütlevad. Sa usud, et aitad neid aga tegelikult võtad sa neilt enesekindlust ära.

Ja sa ise ka ei tea, kui aukartustäratav sa võid olla.

Sa oled julm vaenlane, Skorpion. Ja teised teavad seda. Sa tahad maksta kätte lihtsalt sellepärast, et enda vaatenurka peale suruda. Sa ootad lausa, et keegi söandaks sulle vastu öelda ja see ongi sinu juures tüütu, eriti sellepärast, et teised ju teavad, et hästi see ei lõppe.

AMBUR

Sa ei oska paigal olla. Sa võid täiesti ootamatult käituda ja sinu meeletu energia väsitab teisi. Sa elad selleks, et avastada uusi paiku ja seda, mida elul sulle anda on aga tihti  tundub, et sa oled täiesti püsimatu loomusega. Sageli tundub nagu sa oleksid täiesti segi.

Ja sa võid endaga kaasa tuua suuri torme.

Sa muudad arvamust, tihti ka muutub su maitse. Sa oled kursis viimase moega. Sa katsud kõiki oma sõpru veenda samuti arvamust muutma ja proovima uusi asju.

Tihti tundud sa liiga pealiskaudse ja sõltumatuna ülejäänud maailmast. Sa võid näida külma ja eemalolevana.

Sa oled lõbus aga ei pööra millelegi tõsiselt tähelepanu.

Teisi ärritad sa sellega, et ei suuda teiste arvamustega leppida. Ja kuulutad tihti oma arvamust kõva häälega. Ja see on veelgi hullem. Tundub, nagu jääks sul puudu empaatiast, sest sa ei suuda teiste probleeme tõsiselt võtta.

See aga, mis teisi sinu puhul tõsiselt ärritab, on see, et sa oled ise kindel, et sul alati õigus on.

KALJUKITS

Sa oled keskendunud ühele eesmärgile ja ei tagane mitte millegi ees, et jõuda sinna välja, kuhu sa jõuda tahad. Ja sellepärast võid sa tunduda külma, tundetu ja moraalilugejana.

Sa tüütad teisi, sest sa usud, et ainult sina tead õiget vastust. Enamikul ajast on sul õigus aga mitte alati. Sul puudub tahtejõud ja oskus nähe teiste vaatenurka, sul on kalduvus iseennast nii kõrgelt hinnata ja hoida kinni omaenda vaatenurgast isegi, kui sa peaksid eksima. Sa räägid tihti inimestega nagu oleksid nad sinu alluvad ja teistel on sellest kõrini.

Sa ei pea lugu neist, kes ei rassi tööd teha sama palju nagu sina ja sa võid pidada end teistest paremateks. Eliidiks.

Sa tüütad teisi, sest sa muretsed liiga palju iseenda reputatsiooni pärast, oma isiksuse ja pildi pärast, mis teistel sinust on, et sa unustad tihti olla sina ise.

Sa oled liiga hõivatud sellega, et oled keskendunud iseendale ja oma eesmärkidele, et sul puudub kaastunne teiste inimeste ja nende vajaduste vastu.

Sa oled niivõrd sõltumatu rahaliselt, et tihti võid tunduda ihnena ja teistel on kõrini, kui sa ühise arve maksmiseks ei raatsi üle viie euro lauale panna.




VEEVALAJA

Sa oled tüütu, sest sinuga on sageli võimatu normaalselt suhelda, pigem on tunne nagu räägiks mõne robotiga. Raske on sinuga suhelda. Sa oled kinnine ja reserveeritud. Sa oled ükskõikne ja teised arvavad, et sind ei huvita mitte miski.

Sa oled liiga hõivatud probleemida lahendamisega ja sellepärast on tundeelu sinu puhul täiesti välistatud. Sa oled liiga loogiline. Sul puudub emotsionaalne intelligentsus ja see on kurnav, samuti nagu emotsionaalne vastus kõikidele nendele, kes on sinu ümber.

Ja sa muutud kannatamatuks, kui teised ei saa sinu loogikast aru, sa võid olla väga kangekaelne.

Sa oled individualist, eriline, sind ei huvita see, mida teised mõtlevad. Tihti aga katsud sa liiga palju end teistest eristada ja teha kõik, et tunduda ükskõiksena.

KALAD

Sina oled tõesti keeruline ja võimatu.

Kohe ei teagi, mida sinu kohta öelda. Emotsionaalselt ja füüsiliselt oled sa üks suur segadus. Täielik keeristorm. Sa ei suuda asju korras hoida, eriti oma tundeid ja inimesed on väsinud sinu tagant koristamast.

Sul on iseenda vastu liiga palju kaastunnet. Sa hoolid liiga palju teiste tunnetest samal ajal, kui su enda tunded on täiesti korralageduses, miks sa siis iseendaga ei tegele?

Kõik võivad sinu peale loota rasketel aegadel, kui aga asjad puudutavad igapäevastesse pisiasjadesse, siis unustad sa ise kõik teha. Su elukaaslane teab, et pole vaja sulle meelde tuletada seda, et riidekapp on riiete jaoks ja et uks tuleb lukku panna enda tagant, sest sa lihtsalt unustad selle.

Sa oled liiga tundlik, ebaloogiliselt tundlik ja võtad liiga kiireid otsuseid vastu.

Sina ei ole pragmaatik, sa oled unistaja ja tahad oma pead pilvede seas turvaliselt hoida selle asemel, et elu kohustustest osa võtta. Ja seni, kuni sa pilvede peal hõljud, ära unusta, et sa ei tohi armuda igasse esimesse ilusasse vastutulijasse.

Mõnikord tundub, nagu sa pole üldse siin, sa oled niivõrd hõivatud oma unistustega. See on tüütu.


Kommentaare ei ole