{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mida talle kinkida vastavalt tema tähtkujule?

Iga aasta sama mure enne suuri pühi. Mida kinkida, mis ole...


Iga aasta sama mure enne suuri pühi. Mida kinkida, mis oleks see, mis teeks rõõmu? Ja ikkagi on nii lõpuks, et ideedest tuleb puudu. Kui ka sina tunned ennast nii, siis tuleb astroloogia sulle siin appi.


1. JÄÄR

Jäär on elujõuline, energiline, visa ja sportlase vaimuga. Et Jäärale head üllatust teha, siis tee talle kingitus, mida ta proovida ja katsetada saab. Ühesõnaga, unusta kõik materiaalsed kingitused ja investeeri uutesse elamustesse. Kingi talle võimalus oma adrenaliini välja elada. Midagi sellist, mille peale ta ise poleks tulnud või mida ta ise poleks saanud endale pakkuda. Langevarjuhüpe näiteks.

2. SÕNN


Tema on ehe gurmaan. Õige valik oleks hea pudel veini, kallis šokolaadikarp, midagi vajalikku kööki, kokakursused, restoraniõhtu... See peaks tegema Sõnnikesele meelehead.

3. KAKSIKUD

Midagi, mis paneks teda pead murdma. Kaksik on intelligent, ta peab oma pead kasutama. Aga mitte midagi liiga tõsist. Sest Kaksik tahab ka meelelahutust.







4. VÄHK

Midagi sentimentaalset. Et Vähile head meelt teha, peab puudutama tema hinge ja südant. Ja selle jaoks pole midagi paremat, kui ise tehtud kingitus või midagi väga isiklikku. Ära unusta siinjuures tema nostalgilist ja melanhoolset külge. Mõni raamitud foto ühistest mälestustest?

5. LÕVI


Midagi silmapaistvat. Lõvi armastab suuri ja hiilgavaid kingitusi. Nagu kõike muud elus. Ja seda parem, kui kingitus tema isikut väärtustab. Mõni kallis parfüüm, teemantidega sõrmus, stiilne kodukaunistus. Midagi, mis paneb teda ennast väärtustatuna tundma.


6. NEITSI

Midagi praktilist. See teeks talle head meelt. Ta ei talu tühje ja tähtsusetuid asju, praktilised asjad on need, mida ta tahab. Aga ole ettevaatlik, et sa ei eksi. Üldiselt kindla peale välja minnes võid sa valida mõne raamatu, köögivahendi, töövahend...

7. KAALUD

Midagi heaolu jaoks. Ta armastab enese eest hoolt kanda. Ükskõik oled sa siis Kaalude elukaaslane, pereliige või sõber, sa võid kindel olla, et teed talle head meelt kinkides spa kinkekaardi või massaažiseansi.







8. SKORPION

Temale sobib mõni kirglik kingitus. Skorpion armastab adrenaliini ja tugevaid tundeid. Ära kingi talle lihtsat mingit kingitust selle jaoks, et kinkida. Kindlasti mitte midagi liiga ära leierdatud asja. Uuri enne järgi, mis talle hetkel meeldib ja üllata teda siis millegi erilisega nagu näiteks sukeldumine.
 
 
 
 9. AMBUR

Midagi, mida katsuda ei saa. Ambur on kõige tähemärkidest kõige vähem materialist. Seega, kui sa tahad talle kinki teha, siis mõtle mõnele üritusele või tegevusele, mida ta koos lähedastega teha võib. Näiteks ümbrik tema järgmise reisi rahastamiseks või kontserdipilet on hea valik.

10. KALJUKITS

Mõni traditsiooniline kingitus. Kaljukits on oma hinges see, kes armastab vanu kombeid edasi kanda, talle meeldib lihtsus. Mõtle mõnele esemele, mida tal oma kodus võib vaja minna. Või mõni klassikaline parfüüm. Hea raamat. Või lauamäng.

11. VEEVALAJA


Midagi tehnoloogia tippsaavutustest. Veevalaja on kursis kõigega, mis puutub uuesse tehnikasse, ta armastab originaalsust ja modernsust.  Mõned head kõlarid näiteks? Või midagi ennekuulmatut ja täiesti uut, mis paneks teda end taas tundma, et tal on midagi, mida teistel veel ei ole.

12. KALAD

Midagi tema viiele meelele. Ta on hästi tundlik ja intuitiivne. Massaažiõli, lõhnaküünlad, balletipilet, teekomplekt. 


Kommentaare ei ole