{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Halvad harjumused, mis rikuvad su kooselu

giphy I gal tähemärgil on oma head ja halvad küljed, mis muudabki nende isiksuse ainulaadseks. JÄÄR J ääral on kõva iseloom ja kui...

giphy
Igal tähemärgil on oma head ja halvad küljed, mis muudabki nende isiksuse ainulaadseks.

JÄÄR


Jääral on kõva iseloom ja kui ta seda kontrolli all ei hoia, siis võib see kergelt plahvatada. Tal on harjumus oma partnerit kiusata ja narritada, viimasele jälle võib selline kohtlemine vastumeelt olla. Lisaks sellele vihkab Jäär igavust ja rutiini, tema kaaslane peab sellepärast olema samamoodi energiat täis, nagu tema ise, vastasel juhul nende suhe kaua ei kesta.

SÕNN

Sõnni jonnakus ja kangekaelsus on tuntud. Kui asjad nii ei kulge, nagu tema seda ei taha, siis Sõnn vihastab. Ta tahab kõike ja kõiki oma kontrolli all hoida. Sõnn peab õppima, et ta ei pea olema täiuslik, keegi ei nõua seda temalt ja et eksimine on inimlik. Selle asemel, et oma nurgas mossitada ja salaviha pidada, peab ta teistele andestama. Õpi unustama ja elu on kohe ilusam.



KAKSIKUD


Ebakindlus ja kõhklused on sinu suurimad puudused. Otsuste tegemine võrdub sinu jaoks riskiga aga sina ju riskida ei taha. Sa ei taha tagajärgi, sa armastad ennast selleks liiga palju. Niisamuti on ka armastusega. Sul läheb tükk aega enne õige partneri valikut ja ka siis kaalud sa tükk aega, sest su enda vabadus on sulle liiga kallis. See ei mõju rahustavalt mitte ühelegi inimesele, sellepärast ongi su eraelu nii keeruline.

VÄHK

Sa oled väga emotsionaalne, sa armastad teisi nii palju, et paned nad esimesena oma prioriteetidesse. Teise inimese heaolu on sulle tähtsam isegi su enda omast. Ainult, et sa ootad oma kaaslaselt samasugust käitumist. Ja lõpetad sellega, et hakkad talle etteheiteid tegema ja süüdistad teda isekuses. Ning dikteerid talle ette, kuidas ta peaks käituma, tundma, olema - sest sina ise tunned nii. Kas pole?

LÕVI

Sina armastad kõike kontrollida ja usud, et ka armastuses on see võimalik. Aga see ei ole nii. Armastust ei saa kontrollida ega ette ennustada. Lõvi ei talu samuti oma nõrkusi teistele näidata, sest ta on kindel, et oma tunnete väljanäitamine on nõrkuse tunnus. Ta ajab oma kaaslase hoopis eemale ja näib südametu ja külmana. Lõvi vajab enda kõrvale mõistvat ja arusaavat kaaslast, kes suudab näha tema tõelist palet.

NEITSI

Neitsi on nii hea ja sõbralik teiste inimestega. Armunud Neitsi oskab armastada tõeliselt selle sõna otseses mõistes. Ent Neitsil on ka puudus, ta on väga karm iseenda vastu, ta kritiseerib pidevalt ja kujutab koguaeg halvemat ette. Su kaaslane võib lõpuks vihastada, kui sa koguaeg halba lõppu teie suhtele ette kuulutad.



KAALUD

Kaalud on sotsiaalsed liblikad, kellel on hästi palju sõpru ja kellel on vajadus olla teistest ümbritsetud, jättes oma kaaslase seejuures tihti üksi. Kui su kaaslane peaks olema oma loomult endas ebakindel ja üksik, siis toob see sulle kaasa palju pahandusi.  Kaalud ei räägi ka suurt oma tunnetest ja see ei soodusta head suhet tema ja ta kaaslase vahel.



SKORPION


Suhe Skorpioniga ei ole niisama lihtne, nagu pargis jalutamine, sest Skorpion armastab sind kogu oma hingest ja südamest. Tema lojaalsuses sul kahelda ei tule. Nad vajavad enda kõrvale mõistvat inimest, sest neil on üsna jonnakas ja kangekaelne iseloom. Skorpion mõtleb liiga palju, jõuab järeldusele, et sul on ilma temata palju parem ja et ta ei vääri sinu armastust. Samuti võib ta olla liiga armukade, isekas ja suure omanikuinstinktiga.

AMBUR


Kui Ambur on armunud, siis on ta veelgi positiivsem ja annab kogu oma armastuse oma armsamale, unustades kogu oma ülejäänud elu. Ta on muretu, nagu linnuke oksal. See jälle võib hirmutada täiesti ta kaaslase ära, kui ta näeb, et Amburi elu on üks suur lust ja lillepidu.

KALJUKITS

Kaljukits on edukas inimene, armastus on tema jaoks aga nagu töö, mida ta peab enne analüüsima ja parimat ja halvimat lõppu ette ennustama. Negatiivne arvamus toob kaasa negatiivse käitumise kaaslase suhtes, see muudab tema armastamise väga raskeks.

VEEVALAJA


Veevalaja peab õppima jätma minevikku minevikku, ning unustama kõik minevikus tehtud vead. Kui see ka juhtus, on see nüüd möödas ja ei kordu enam teist korda. Ava end uutele suhetele ja ära mõtle koguaeg, et kõik läheb halvasti, enne kui midagi alatagi on jõudnud.

KALAD

Kallid Kalad, kui sa pühid tolmu vaiba alla, siis seda ei kutsuta koristamiseks. Sama asi kehtib ka kahe inimese vahelisele suhtlemisele. Kui su suhtes on probleeme, siis peab sellest rääkima. Vastasel juhul lähevad asjad ainult halvemaks

Kommentaare ei ole