{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 5 tähemärki, kes kõnnivad pigem omapead ja üksi

Üksildust peetakse harjumuseks, mille kaudu inimesel on soov olla omapead ja end teistest eraldada. Ent üksildus ei ole halb, sest paljud...

Üksildust peetakse harjumuseks, mille kaudu inimesel on soov olla omapead ja end teistest eraldada. Ent üksildus ei ole halb, sest paljud väga targad ja intelligentsed inimesed on muutunud harjumuseks olla palju ja sageli üksi selleks, et iseennast selles stressi- ja pingeterohkes maailmas üles leida. Samas üksindusel võib olla ka halb mõju vaimsele tervisele.

Inimene on loodud koos teistega elama. See on tema loomulik soov ja püüdlus. Samas on inimesi, kellele jälle meeldib olla ühel või teisel põhjusel üksi.

Millised on need 5 tähemärki, kes eelistavad pigem kõndida nagu kassid, omapead?

1. Veevalaja


Veevalajad on kõige enesekindlamad kõikidest sodiaagimärkidest. Nad on liiga uhked, et vajaksid teisi enese ümber üksindust peletama. Pealegi on üksi olemisel omad võlud. Veevalajal on oma mõttemaailm, millest kõik aru ei saa. Miks peakski? Kõik inimesed on erinevad ju. Veevalaja ei taha olla nagu üks lammas karja seast, ta tahab olla juht, kes näeb kaugele.

2. Jäär






Jäära mõttemaailmas ei peagi kõik aru saama, isegi temal endal on sellest raske aru saada. Ta tahaks olla nagu teised mõnikord aga ikka lipsab mõni terav sõna üle huulte ja alles hiljem tekib kahetsus. Ta pulbitseb energiast ja on väga tark. Sellise intelligentsustasemega ja läbinägelikke inimesi on vähe, tema aga oma väärtuslikku aega ei taha raisata nendega, kes niisama lobisemise peale aega kulutavad ja kelle tegusid kunagi näha ei ole. Mõni ime siis, et ta nii üksi on. Kui ta endale väärilisi mõttekaaslasi ei leia.



3. Kaljukits



Kaljukits ei kingi oma sõprust igale ühele. Ta võib olla töökaaslane, sugulane, hea tuttav aga oma hinge ta kõigile ei ava. Ta ei usalda kõiki inimesi. Ja valib väga hoolega, kellele mida rääkida. 


4. Neitsi

Neitsi on tore ja hea inimene kõikide vastu. Aga kuna tal on enesekindlusest puudu, siis võib tal tekkida suuri probleeme inimestega suhtlemisel. Lisaks sellele ta on üsna nõudlik ja ärritub sageli nähes teiste korralagedust ja organiseerimata elu.

5. Sõnn

Ta on väga kangekaelne ja jonnakas, raske on tema nõudliku iseloomuga harjuda. Ta ise eelistab ka olla rohkem üksi, kui teistega, kelle öeldud sõnade pärast ta hiljem magamata öid peab veetma.


Kommentaare ei ole