{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: 4 astroloogilist tähemärki, kellega sul ei maksa üldse tüli norima hakata

giphy       Väg...

giphy
 
 
 
Väga raske on öelda, millisel tähemärgil on kõige tugevam isiksus. Nad kõik on tugevad, igaüks omal moel.

Mõned neist pole sellest ise teadlikud, kuni selle hetkeni, mil neil ei jää enam muud võimalust üle, kui tõestada oma tugevust ja jõudu.

On aga 4 tähemärki, kellel on tõesti väga tugev isiksus ja teistel võib nendega raske olla. See on neil veres. Nad saavad hakkama kõikide elus ette tulevate raskustega ja oskavad ikka hoolimata kõigest ka elu nautida.

Neil on mingi sisemine jõud, mis neid elus edasi aitab. Alati. Isegi, kui elu surub nad vastu maad, leiavad nad võimaluse, kuidas taas ja veelgi tugevamana üles tõusta. Nagu fööniks tuhast. Elu on elamiseks, mitte enese haletsemiseks. 
 
 

Nad on iseseisvad ja neil on oma kindlad veendumused. Oma arvamust ei muuda nad kunagi. Nad ei lase teistel öelda, mida nad tegema peavad ja mida mitte.


1. Jäär
 

Üks tema tugevamatest külgedest on sihikindlus ja jonnakus.

Jäära jaoks võimatuid asju olemas ei ole. Tema ise läheb viib kõik oma eesmärgid ellu ning liigub alati seatud sihtide suunas ega anna kunagi alla. 

Ta ei hakka lootma saatuse ja hea õnne peale, mis kõik tema probleemid ära lahendaks, ta haarab ise härjal sarvist ja tegeleb oma probleemidega.

Ta tahab ise valida. Ta tahab ise kontrollida oma elu ega lase kellelgi teisel seda teha. 

Sellepärast ei meeldigi talle, kui keegi peaks oma nina tema asjadesse toppima. Ta on tormaja ja on valmis võitlema oma õnne nimel.
 
 

2. Vähk
 

Vähi tähemärk on küll sodiaagi kõige emotsionaalsematest märkidest aga see ei tähenda sugugi nagu oleks ta sellepärast kõige õrnem ja nõrgem. Tegelikult on Vähk üks sodiaagi tugevamaid tähemärke.

Ta ei saa mitte ainult hakkama oma isiklike probleemidega, vaid aitab ka teiste probleeme lahendada.

Ja ilmselt sellepärast tekibki tal mõnikord tunne, nagu peaks ta kandma kogu maailma raskust oma õlgadel.

Ükskõik, kui raske tal ka ei ole elus, ta suudab kõigest hoolimata korjata kokku oma elu ja unistuste purunenud kildude tükid ning ehitama oma elu uuesti üles. Kui teised jäävadki maha lamama, siis tema saab alati raskustest üle ja loob endale uue ja ilusa elu.

Mis puutub teiste inimestega suhtlemisse, siis on ta aga heatahtlik ja mõistev. Kui keegi peaks aga üle piiri minema, siis võib ta väga halvasti reageerida.



3. Skorpion
 

Seda ei tea kunagi, mis ühel Skorpionil hetkel mõtetes mõlkuda võib. Tema tõelisi mõtteid varjab saladuseloor ja selle tõttu ei teagi keegi õieti, kui tugev võib Skorpion tegelikult olla.

Skorpion saab ise oma eluga hakkama, tal ei ole isegi sellist harjumust, et paluda teistelt abi.

Ta on saanud hakkama minevikus ja saab väga hästi oma eluga hakkama ka edaspidi. Talle ei meeldi, kui keegi tema isiklikesse asjadesse oma nina topib.

Talle ei meeldi silmakirjalikud inimesed. Oma sõpruse kingib ta ainult neile, kes seda väärt on.
 
 

4. Lõvi
 
 
  Lõvil on kahtlemate kõige tugevam iseloom. Ja seda tänu enesekindlusele. Mis saab olla võimsam, kui usk iseendasse ja oma võimetesse.

Lõvi eesmärk on viia oma unistusi ellu ja ehitada endale just sellise elu, nagu ta seda tahab. Ta viib oma plaanid ellu ja ei lase mitte kellelgi end seejuures takistada.

Temast ei ole alati kerge aru saada, sest ta ei usalda kõiki. Kui ta aga peaks tundma, et keegi talle haiget tahab teha, siis kaitseb ta end ilma ainsagi kõhkluseta. .

Kommentaare ei ole