{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 märki, mis viitavad sellele, et su kallim sind petab

Te olete juba nii kaua koos olnud, et sa tunned oma meest väga hästi. Ja sellepärast ongi sulle hakanud viimasel ajal tunduma, et kõik ...


Te olete juba nii kaua koos olnud, et sa tunned oma meest väga hästi. Ja sellepärast ongi sulle hakanud viimasel ajal tunduma, et kõik ei ole enam nii nagu enne. Mees on hakanud imelikult käituma ja annab põhjust kahtlusteks, et tal võib olla kõrvalsuhe. Aga sul pole mitte ühtegi tõendit.
Siin on ära toodud mõned märgid, mis viitavad sellele, et su kallimal võib olla suhe kellegi teisega.



1. Muutused voodis


Tavaliselt on nii, et kui mehel on keegi teine, siis pole ta enam sinuga voodis nii nagu enne. Kui ta kellegi teisega magab, siis ei taha ta enam sind või siis tahab just rohkem. Võib juhtuda, et ta tahab proovida uusi asendeid jne. Muidugi võib juhtuda, et su kaaslasel lihtsalt niisama korraga on libiidotõus aga kui need muutused leiavad aset korraga ja äkki, siis on need ikka fantaasiad, mida ta kellegi teisega on üritanud teha.

2. Ta varjab kiivalt oma telefoni ja arvutit


Kui tavaliselt ei tekitanud see talle probleemi jätta oma telefon lauale vedelema, siis nüüd on hakanud ta seda valvama erilise hoolega. Ta on vahetanud ära salasõnad. Ta helistab päris palju aga ei räägi kunagi sinu juuresolekul vaid läheb teise tuppa.

3. Ta pöörab palju tähelepanu oma välimusele

Enne oli tal ükskõik milline ta välja näeb, nüüd aga võib ta tund aega veeta peegli ees. Tavaliselt käis ta juuksuri juures mõnikord harva, nüüd aga iga kuu regulaarselt ja katsetab erinevaid lõikuseid. Ta on muutnud oma lõhnaeelistusi hoolimata sinu arvamusest. Samuti viib ta auto palju tihedamini pesulasse, kui varem.



4. Ta veedab palju rohkem aega üksi

Enne veetsite te palju aega koos, nüüd on aga tal koguaeg midagi teha, mille tõttu ta sinuga olla ei saa. Isegi nädalavahetustel on ta hõivatud.

5. Ta on sageli tööga hõivatud

Vanasti kiirustas ta alati töölt koju ja kurtis liigse koormuse üle. Nüüd korraga see teda enam ei häiri, töökaaslastest on saanud head sõbrad ja tal on nii palju kohustusi, mille tõttu ta alati hilja koju tuleb.

Sõltuvast truudusetusest võib nimekiri olla pikem või lühem. Mõned need märgid võivad olla juhuslikud mõningatel puhkudel, kui aga märke on mitu võib see olla märgiks, et su kallimal on kõrvalsuhe.

Kommentaare ei ole