{ads}

HIDE

Viimased

latest

Test: Vali üks puuleht ja vaata järele, mida see sinu isiksuse kohta räägib!

Pildil olevad puulehed on pärit 6 erinevalt puult. Vali üks leht ja vaata, mida see sinu kohta räägib. Kui sa valisid A: saarepuu l...



Pildil olevad puulehed on pärit 6 erinevalt puult. Vali üks leht ja vaata, mida see sinu kohta räägib.


Kui sa valisid A: saarepuu leht

Sa oled hea inimene, kellel on oma kindlad põhimõtted. Sa tahad olla iga päev parem inimene, sul ei jää puudu ambitsioonikusest ja sul on kõrged ootused. Suhted teistega ei ole just sinu kõige tugevam külg. Kõige raskem ja keerulisem suhe, mis sul on - on aga sinu suhe iseendaga. Sa teed palju tööd oma elus aga mitte egoismi pärast, vaid selleks, et muuta maailma paremaks paigaks. Sa armastad tingimusteta ja inimesed meeldivad sulle. Muidugi, kui just keegi sulle halba ei soovi. Vähesed inimesed oskavad hinnata seda, mida  sa teed.


Kui sa valisid B: tammepuu leht

Sa oled meeldiv inimene, kellel on palju energiat. Pigem lõbusa loomusega, armastad sa teisi naerma ajada. Sa tahad oma ellu hingerahu ja harmooniat. Sa unistad sellest, et kõik läheks alati hästi. Sa oled oma loomult pigem otsekohene ja entusiastlik. Uutele seiklustele sa kunagi ära ei ütle. Sageli ei saa teised inimesed sinust ära ja sinu teod võivad neid üllatada. Aga sa ei saa sinna midagi parata, sa oled juba kord selline ja ei oska elada teistmoodi. Sul on laiad huvialad, kui mingi valdkond peaks sinu huvi äratama, siis tahad sa endale selle korralikult selgeks teha. Paljud inimesed kadestavad sind.

Kui sa valisid C: vahtraleht

Vahtraleht sümboliseerib ambitsiooni, esindades jõukat ja soliidset inimest. Vahtraleht tuletab meelde, et kõiki kingitusi - ka kõige väiksemaid - tuleb osata hinnata. Need kingitused võivad võtta teiste aitamise kuju, tänamise jne. Oluline on osata neid vastu võtta, sest kui me ei oska hinnata väikeseid asju, mida elu meile pakub, siis ei oska me ka hinnata suuremaid kingitusi. Õppides õnnelik olema väikeste asjadega elus, tulevad välja ka suuremad ja seni peidus olnud kingitused, mida elu meile pakkuda tahab.

Kui sa valisid D: kaseleht

Sa oled oma loomult hea ja tundlik. Sa leiad kergelt ühise keele teiste inimestega, selle tõttu on sul palju sõpru, kelle seltsis sulle meeldib aega veeta. Teistele meeldib sinuga koos olla, sest sa oskad panna teisi inimesi end hästi tundma. Sa tahad ise ka olla iga päev parem inimene. Sa vajad palju armastust, rohkem, kui teised inimesed. Ja hindad alati kõiki inimesi, ka neid, kes sulle ei sarnane.



Kui sa valisid E: pöögipuu leht

Sa oled suur mõtleja, väga intelligentne ja tähelepanelik. Sulle meeldib, kui su mõtted lähevad uitama uute teooriate ja ideede radadel. Sa oled pigem introvertne ja tunned end hästi ainult nende seltskonnas, kes sulle sarnanevad oma mõtteviisi poolt. Sa oled teadmitejanune. Kindlasti ei ole sa pealiskaudne inimene. Sa mõtled palju oma tegude tagajärgedele ja oma eluviisi üle. Sa tahad alati teha seda, mis on õige, isegi, kui enamik ühiskonnast seda nii ei arva.

Kui sa valisid F: viirpuu leht

Sa oled väga tark inimene, filosoofilise kalduvusega. Väga eriline inimene, kellel on ainulaadne hing, mis teistele ei sarnane. Mitte keegi ei sarnane sulle. Paljud inimesed ei mõista sind ja sa kannatad selle pärast. Sul on vaja palju isiklikku ruumi, et sa saaksid oma loomingulisust kasutada. Sa oled väga emotsionaalne ja oskad vahet teha heal ja halval.

Kommentaare ei ole