{ads}

HIDE

Viimased

latest

TEST: Vali üks pilt ja vaata, mis on peidus sinu sügavamas alateadvuses!

Isiksusetestid on võimelised paljastama inimese kõige suuremaid hirme ja kartusi. Ja kõike seda läbi ühe ja ainsa pildi. Nendeks p...



Isiksusetestid on võimelised paljastama inimese kõige suuremaid hirme ja kartusi. Ja kõike seda läbi ühe ja ainsa pildi. Nendeks piltideks võivad olla joonistused, hetkepildid või abstraktsed fotod. Ja vastavalt sellele, mida inimene pildil esimesena näeb, võib see anda aimu tema isiksuse kohta. Ühes Los Angeles'e ülikoolis läbi viidud uuringu põhjal on erinevaid isiksusetüüpe olemas üheksa: perfektsionist ja mõtleja, lojaalne ja sõltuv, võistleja, kohtunik ja vaataja, lojaalne ja jõukas, entusiast ja ekstravert, individualist ja introvert, teadlane ja looja, rahutegija ja rahulik.



Tänases artiklis näitame me teile pilte, mille peal on meri ja kuu. Loomulikult on nende nelja pildi peal vähemalt üks erinev detail: kuu, mis asetseb rohkem paremal või vasakul pool, merelainetus kõrgem või madalam. Sa pead valima ühe pildi, mis sulle kõige rohkem sobib.

Pilt nr. 1




Selle pildi on valinud umbes 20% vastanutest ja tema tähendus on tõesti erakordne. 

Kuu asetseb sellel pildil paremal pool, meri aga tundub rahulik. Ja see iseloomustab ka sind: sinu loomingulised soovid on lõpmatud. Juba väikesest peast peale oled sa teadlik, et sul on väga suur kujutlusvõime. Sinu tulevikuprojektid ja -unistused. Uued soovid käivad iga päev su peast läbi. Sa ei puhka enne, kui oled suutnud oma eesmärgid täide viia ja see omakorda toob sulle kaasa suure rahulolu.

Kuigi sul on suur kujutlusvõime, oled sa väga tähelepanelik ka kõige suhtes, mis puudutab reaalset elu. Sa oled teadlik kõigest, mis puudutab sinu tulevikku ja tegutsed vastavalt sellele igas oma elu etapis. Mis puutub sõprusesse ja armastusse, siis ei meeldi sulle muutused ja seega on sul sama elukaaslane paljude aastate jooksul. Sama kehtib ka sõprade kohta, kes jäävad eranditult kogu eluks. Oma tulevikuks on sul suured plaanid ja sinu soov luua alternatiivne ettevõte võimaldab sul edu saavutada.

Pilt nr. 2


Kolm inimest kümnest valivad selle pildi!

Kuu asetseb sellel pildil paremal pool ja lained on üsna kõrged! Selline iseloomustus viitab tugevale isiksusele, mis on mõjutatud tunnete poolt. Võttes mõnda otsust vastu kuulad sa alati ka oma südame häält. Sa oled oma loomult aus, hea ja lahke, sulle meeldib end ümbritseda inimestega, kes sulle sarnanevad. Sul ei ole midagi vastu ka muutustele oma elus aga ainult siis, kui nad toovad endaga kaasa positiivseid muutusi.

Igal hommikul ärgates mõtled sa sellele, mis sind õnnelikuks teeks. Sinu elu on üsna rutiinne: sul on samad sõbrad, kindlad söögikohad, kus sulle meeldib käija; kindlad päevad, millal sa käid sugulasi vaatamas jne. Sulle meeldib inimesi naeratama panna, sest sa leiad, et positiivsus päästab aailma. Sa ei usalda pimesi inimesi, kui sa aga oled õppinud kedagi usaldama, siis on see täielik.


Pilt nr. 3



Kui sa valisid just selle pildi, siis tea, et 15% inimestest valib sama pildi!

Milline tähendus on sellel pildil? Kuu asub vasakul pool, lainetus on üsna madal. See viitab sellele, et sa oled väga intellektuaalne inimene. Sa oled alati olnud keskmisest intelligentsem ja sa oled oma intelligentsi tõstnud lugedes teaduslikke töid ja suurte kirjanike teoseid ning lahendades loogilisi probleeme. Sinu elav vaim ei jäta midagi kahe silma vahele ja su intuitsioon on aidanud sind mitmetest probleemidest välja rohkem, kui ühel korral.

Mis puutub sotsiaalsetesse suhetesse, siis on sul oma sõpradering aga tööd eelistad sa teha üksi ( sa leiad, et tulemused on palju paremad, kui keegi sind ei sega). Sa võid mõnikord tunda kadedust teiste edu suhtes ja ka vihastada, kui keegi sinust paremini teeb. Ent paremini järele mõteldes mõistad sa, et pead ise rohkem vaeva nägema selleks, et samale tasemele jõuda. Sul on annet rääkimiseks ja kõnede pidamiseks, sa suudad enesele võita iga inimese tähelepanu.

Pilt nr. 4



Me oleme jõudnud peaaegu selle artikli lõppu aga enne, kui me päriselt lõpetame, peame rääkima viimasest pildist: 35% inimesi on valinud just selle pildi!

Ja seda ka põhjusega, sest sellel pildil on väga erakordne tähendus! Sinu igapäevase elu kaks peamist aspekti on rahu ja kannatlikkus. Sa katsud alati võtta otsuseid vastu rahulikult, et iga vastuvõetud otsus oleks sulle kasulik. Sinu suurimate vooruste seas on uudishimu, sa tahad teada kõike selle kohta, mis sind ümbritseb.

Sulle meeldib koos sõpradega väljas käia ja lõbutseda. Ka kahekesi oma kallimaga väljas käimiste vastu pole sul midagi. Sul on palju energiat ja elujõudu. Ja sul on koguaeg soov midagi teha ja kuhugi minna: mägedesse matkama, rattasõit jne. Ka ekstreemsed spordialad kuuluvad sinu huvialade hulka.

Kommentaare ei ole