{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks alfanaine on ideaalne kaaslane?

Sest neid omadusi, mida on alfanaistel, kõikidel naistel ei ole. Alfanaine on kõigepealt tugeva isiksusega, iseseisev naine, intellige...


Sest neid omadusi, mida on alfanaistel, kõikidel naistel ei ole.

Alfanaine on kõigepealt tugeva isiksusega, iseseisev naine, intelligentne naine, kes ei lase mitte kellelgi oma elu juhtida ega seada ja kes suudab suu kinni panna kõigil neil, kes usuvad ikka veel, et ühiskond on ainult meeste valitseda. Alfanaine tõestab vastupidist ehitades ise oma elu üles ja kusjuures ta saab sellega suurepäraselt hakkama - ta teeb karjääri alal, mille ta ise on endale valinus ja ta lahendab oma probleeme liigselt muretsemata.

Alfanaine oskab oma lähedaste eest hoolt kanda ja on alati valmis teisi aitama. Ta ei karda ka elada üksi ja tunnistada oma süüd vajaduse korral. Ta teeb iseenda kallal kõvasti tööd ja tahab saada paremaks igas valdkonnas.

Alfanaine võib paista esmapilgul aukartustäratavana, ometi on ta pealtnäha kõva ja tundetu kesta all väga õrn ja naiselik. Ta jätab mulje endast, nagu ei suudaks mitte miski teda puudutada aga seda üksnes selleks, et kaitsta oma südant halbade inimeste eest.

Alfanaise isiksus on aga palju keerulisem, kui see esimesel pilgul paista võib. Ta ei ole mitte ainult tugeva isiksusega ja iseseisev aga ta on varustatud ka erakordsete iseloomujoontega, mis muudavad ta vastassoo silmis külgetõmbavaks.



1. Ta võib teha esimese sammu ilma kõhklemata

Ta on kirglik naine. Intiimsus ei ole tema jaoks võõras ja ta on valmis alati initsiatiivi enese kätte võtma. Mõnikord peale väsitavat tööpäeva ta ei taha muud, kui veeta kogu õhtupoolik kallima embuses.

Temaga koos ei tea kunagi ja alati tasub üllatusteks valmis olla. Üks on kindel, igavusel pole nende kodus kohta.

2. Alfanaine valib endale mehe siis, kui ta seda tahab, mitte vajaduse pärast

Ta ei vaja meest, kes rahuldaks tema vajadusi. Ta töötab ja teenib ise endale elatist. Kui ta endale valib mehe, siis ainult sellepärast, et ta seda tahab. Ta ei karda üksi elada ja ei taha mehest mingit kasu lõigata.

Pole midagi paremat naisest, kes oskab elada ja edu saavutada ka ilma mehe abita. Tema elukaaslane on tema jaoks koostööpartner ja mitte rahaallikas, kelle poole rasketel aegadel pöörduda.



3. Ta ei hakka mehe kallal näägutama, kui too midagi unustanud on

Ta ei hakka raiskama oma aega mehe kallal näägutamise peale ega pane teda ennast süüdi tundma. Selle asemel leiab alfanaine ise võimaluse, kuidas probleemid ära lahendada.

Tema jaoks on palju olulisemaid asju teha, kui raisata aega mehe kasvatamise peale. Peale kõike on ta iseseisev ja ei karda ise asjadega tegeleda. Lisaks kõigele saab ta kindlasti oma mehest paremini hakkama sellega.

4. Ta ei langeta käsi ja ei anna alla, kui miski tal hinge peal on

Ta ei jaluta esimeste probleemide korral minema. Lisaks sellele ei karda ta raskusi. Ta saab elus ettetulevate väljakutsetega väga hästi hakkama. Ta leiab lahendusi maa alt ja maa pealt. Ta on valmis võitlema oma suhte ja armastuse pärast.

5. Tema pärast ei ole vaja muretseda

Tema jalad on kindlalt maa peal ja ta pea ei hõlju pilvedes. Kui ta läheb sõbrannadega välja või peab töö pärast ära sõitma - ei pea ta mees tema pärast muret tundma, sest ta ei mässi end segastesse või ohtlikesse lugudesse. Ta mees ei pea teda päästma tõttama.

Alfanaine on naine, mitte mingi printsess, kes abi vajab. Ta oskab enda eest hoolt kanda ja end kaitsta. Ta on piisavalt elukogenenud, et teab, kuidas erinevates olukordades käituda.

6. Alfanaine paneb oma mehe väljakutsete ette, et teda paremaks muuta.

Kui tema mees peaks töötama mõne projekti kallal, siis aitab alfanaine tal veelgi rohkem pingutada, et paremaid tulemusi saada. Ta tahab, et ta mees edu saavutaks ja oma unistusi ellu viiks selleks, et nende suhe oleks veelgi tugevam.

Ta ei karda oma mehe edu pärast, vastupidi, ta toetab teda igal võimalikul moel. Alfanaisega elades peab mees ise seda arvesse võtma ja soovima ka ise olla parem. Mees, kes laseb endal täiesti minna ja kellel pole grammigi ambitsioonikust, ei ole alfanaise jaoks loodud.



7. Ta jääb alati enda vastu ausaks

Alfanaisega ei ole vaja karta, et ta hakkaks maski kandma. Ta on selline nagu ta on, ehtne, autentne, siiras ja aus. Teiste arvamus temast ei loe talle.

Ta vajab meest, kes võtab teda sellisena nagu ta seda on. Ta on piisavalt uhke ja ei pea jätma endast muljet kui kellestki, kes ta ei ole. Kui mehele ei meeldi selline naine nagu ta seda on, siis pole ka midagi lahti.

8. Alfanaine hoolitseb alati enda eest

Ta tahab olla hoolitsetud, korralik, täiuslik. Tema jaoks on olulised tema karjäär, tervis ja välimus. Tema mees ei pea muretsema sellepärast, et ta naine hoolitsemata välja näeks. Ta ei hakka kunagi kandma mustaks läinud riideid ega lähe välja kammimata juustega. Muidugi, nagu kõik naised, võib ka tema kanda mõnel nädalavahetusel ainult dresse aga kogu ülejäänud aja on ta väga nõudlik iseenda vastu.

Ta tahab olla iseenda parim versioon, ta näeb tõesti vaeva, et tunda end hästi ja jätta endast hea mulje. Ta ei tee seda üksnes teiste pärast, ta tahab ka ise end hästi tunda ja olla enda üle uhke.

9. Tal on väga kiire elu ja talle meeldib see

Ta kasutab oma elu iga hetke ära. Tööst vabal ajal töötab ta iseenda kallal. Oma enesearengu kallal, sest ta tahab tõesti olla parim versioon iseendast. Ja ta oskab ka lõbutseda.

Ta ei hakka diivanil niisama telekat vaatama, ta tahab minna välja sõpradega, läheb matkama ja tegeleb põnevate asjadega. Mees, kes vajab introvertset naist, ei peaks kindlasti vaatama alfanaist.

10. Alfanaine on alati lojaalne oma lähedastele

Kui ta on armunud, kaitseb ta oma kallimat ja jääb alati tema kõrvale. Ta aitab tal saada paremaks meheks ja saavutada edu igas valdkonnas.

Ta tahab, et ta suhe toimiks. Ta investeerib palju energiat ja aega selle jaoks, ta ei taha rahulduda keskpärasega. Ta tahab, et tema suhe sarnaneks talle endale. Kui ta valib endale mehe, siis peab see mees olema suurepärane iga taseme pealt.

Kommentaare ei ole