{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Võta üks sulg ja vaata, milliseid üllatavaid asju see sinu kohta räägib!

Iga inimese erinev isiksuse tuleb ilmsiks kõikides tema valikutes. Tagasihoidlikud inimesed väldivad paljusid asju, teised jälle, kes s...


Iga inimese erinev isiksuse tuleb ilmsiks kõikides tema valikutes. Tagasihoidlikud inimesed väldivad paljusid asju, teised jälle, kes suhtlevad vabalt ja käituvad impulsiivselt, tegutsevad sageli ilma endale liigseid küsimusi esitamata. Alati on mingi side inimese isiksuse, intuitsiooni, käitumise ja tema otsuste vahel. Ja kuna meil kõigile on peamised iseloomujooned, mis alati kõige rohkem esile tulevad siis on võimalik neid läbi lihtsate vahendite paremini tundma õppida ja seekord on selleks vahendiks käesolev isiksusetest.

See test on eelkõige mõeldud neile, kes soovivad endast paremini aru saada. See test võimaldab ka teada saada, miks me käitume just nii nagu me seda teeme.

Vali üks sulg ja vaata, mida see sinu kohta räägib!





1. Punane sulg

Sa ei ole selline inimene, kes kipub teistega vaidlema ja kes ütleb alati otse välja seda, mida sa mõtled - sa oled pigem rahuliku meelelaadiga inimene. Sinu läbisaamine teistega on üldiselt rahuldav, inimesed hindavad sinu seltskonda, eriti sellepärast, et sa oled tuntud oma hea loomuse poolest ja lisaks on sul suur kujutlusvõime. Ent sinu liiga rahumeelne loomus lisaks sinu südameheadusele ei võimalda sul öelda ei nendel kordadel, kui sa seda tahaksid. Sa pead õppima iseennast paremini kuulama ja mitte laskma end teistest inimestest sel määral mõjutada. Ära karda alati, et sinu otsused ja sõnad teistele haiget võivad teha, sa pead mõtlema ka iseendale ja oma isiklikele vajadustele, selle asemel, et tunda end halvasti, sest sa oled sunnitud tegema asju, mida sa ei taha.



2. Pruuni-kirju sulg

Sa paistad silma oma intelligentsuse ja ülihea võime poolest kohanduda ükskõik millises olukorras. Sa januned uute teadmite järele ja võid veeta tunde üksi lihtsalt lugedes ja end harides. Su ideed on selgelt ja hästi organiseeritud. Ent kõik see ei mõju hästi sinu sotsiaalsele elule. Sa pead õppima olema avatum ja pidurdama natuke rohkem oma seda külge, mis tahab kõigile näidata "ma tean kõike ja olen tark" teistega vestlustes. Õpi ka teistelt, neil on ju sulle nii palju rääkida.

3. Tumelilla sulg

Sa oled tugeva isiksusega ja su kujutlusvõime on piiritu, sa tunned pidevalt vajadust luua ja katsetada uusi asju. Üldiselt suudad sa oma ettevõetu ka lõpule viia ja oled väga hea juht. Sa pead aga õppima paremini end ümbritsema teiste inimestega professionaalsel pinnal ja ka eraelus, sest sageli oled sa liiga hea ja teised kasutavad sinu headust lihtsalt ära. Hoia oma heaolu kallilt ja ära usalda liiga ruttu kõiki, vastasel juhul võib sind ees oodata pettumus.



4. Musta-kollase värviga sulg

Sa hoiad kindlalt kinni väärtushinnangutest ja printsiipidest. Sa oled sõnapidaja ja ootad samasugust lojaalsust ka teistelt inimestelt. Sa ümbritsed end õiglaste inimestega, keda sa usaldada võid. Isegi, kui esmapilgul võid sa paista jaheda ja eemalolevana, siis on sul väga hea süda ja sa igatsed endale häid sõpru. Sinu kõige suurem puudus on su perfektsionismijanu. Ära unusta, et mitte miski pole täiuslik mitte kunagi ja ära sea endale liiga kõrgeid ootuseid. Samamoodi pead sa õppima elu nautima rohkem ja olema vähem nõudlikum enda ja teiste vastu.

5. Lilla sulg

Oma loomult oled sa rõõmsameelne ja entusiastlik, sa särad olles heas seltskonnas. Sulle meeldivad kõik kunstialad ja sa võitled selle nimel, et inimestele jääks sõnaõigus. Ent sul jääb puudu enesekindlusest ja sa kahtled sageli omaenda võimetes ja oskustes. Selle asemel, et end alahinnata ja tunda  end süüdi, õpi end ise kiitma ja mõtlema positiivselt. Alles siis suudad sa oma unistusi täide viia.


Kommentaare ei ole