{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks vääriskivi!

1.Smaragd Smaragd on ilus vääriskivi, mida kasutatakse juba tuhandeid aastaid. Smaragd sümboliseerib renessansi ehk uuesti sündi, hea...



1.Smaragd

Smaragd on ilus vääriskivi, mida kasutatakse juba tuhandeid aastaid. Smaragd sümboliseerib renessansi ehk uuesti sündi, head õnne ja noorust. Teda iseloomustab talle omane roheline värv. Smaragdi armastav inimene on oma loomuselt introspektiivne, samal ajal tundlik ja mõtlev. Selline inimene ei tunne igavust üksi olles, vastupidiselt paljudele teistele inimestele. Ta ei armasta pealiskaudsust, ta eelistab olla pigem üksi, kui lobiseda terve õhtu mõttetutel teemadel ja teha nägu, et kõik on korras. Tema suhe sõpradega on aga teistsugune. Tal on head sõbrad, kellele ta alati loota võib. Sõprus on tema jaoks oluline, sest ta tagab hingerahu ja harmoonia tema olemuses ja eksistentsis.

2. Safiir

Legendi järgi kaitseb safiir inimest halva eest. Safiir sümboliseerib taevast ja tõmbab ligi õnnistusi. Inimene, kellele meeldib safiir, armastab vabadust ja kohustustevaba elu. Ta loob ise endale oma saatuse. Tal on kunstiannet ja ta oskab seda ära kasutada. Sageli on see suur armastus vabaduse järgi, mis paneb teda tegema asju, mida temalt ei oodata. Tema stiil on individualistlik. Ta ei järgne pimesi teistele, vastupidi, ta katsub elada omaenda seatud reeglite järgi, tal on omad ideed ja veendumused ja ta järgneb oma tõekspidamistele ka siis, kui peab selleks vastuvoolu ujuma.



3. Rubiin

Rubiin sümboliseerib tervist, tarkust, rikkust ja edu armastuses. Inimene, kellele meeldib rubiin, on elujõuline, tugeva isiksusega, hea suhtleja. Ta ei karda riskida ja võtta vastu olulisi otsuseid, kui vastutasuks saab tegeleda sellega, mis talle huvi pakub. Igapäevane rutiin võib ta hulluks ajada. See, mida ta kõige rohkem hindab, on mängida olulist rolli siin maailmas ja midagi korda saata. Ta tahab ise sündmustes osaleda. Ta on aktivist ja initsiaator.

4. Pärl

Pärl sümboliseerib headust, ustavust ja õiglust. Inimene, kellele meeldivad pärlid, on tasakaalukas, rahuliku loomusega. Talle meeldib armastus sellisena nagu ta tema unistustes on - nagu rahulikult voolav jõgi, ilma tormide ja liigsete lainetusteta. Ta hindab lihtsat elu ilma liigse luksuse ja silmapaistva hiilguseta. Inimesed, kes teda ümbritsevad, hindavad teda, sest ta teab, kuidas panna teisi ennast hästi tundma. Talle ei meeldi originaalsus ja pealiskaudsus. Ta pakub turvatunnet oma lähedastele ja sõpradele. Ta on alati elegantselt või praktiliselt riietatud.



5. Ametüst

Ametüsti peetakse puhta hinge ja vooruse sümboliks. Tema sinakas-lillakas värvust seostatakse kuningriigi võimuga. Inimene, kellele meeldib ametüst, on spetsialist, pragmaatiline, iseseisev, tal on oma elu üle kontroll, ta usaldab vähem head õnne ja rohkem tegusid. Ta lahendab probleeme lihtsal ja praktilisel moel. Tal on realistlik maailmanägemus igapäevasündmustest. Tööl on tema hoolde usaldatud vastutust nõudvad ülesanded, sest teised teavad, et sinu peale võib kindel olla. Sa katsud ka teistesse enesekindlust sisendada. Sa ei ole kunagi enne rahul, kui ei ole oma ideesid ellu rakendada saanud.

6. Topaas

Topaas sümboliseerib rõõmu ja heaolu. Inimene, kellele meeldib topaas, on rahulik, ettevaatlik, rahumeelne. Talle ei meeldi formaalsused. Tal on palju sõpru, teistega kontakti leidmine ei tekita talle probleeme. Aga ta hindab ka üksi olemist ja iseseisvust. Aeg-ajalt meeldib talle kõigist eemalduda, et leida elu mõtet ja tähendust ning olla lihtsalt õnnelik. Ta vajab palju isiklikku ruumi ja sellepärast varjub ta ilusatesse paikadesse, kus leiab tagasi kallihinnalise hingerahu. Aga ta ei ole üksik inimene. Ta on teinud rahu nii iseenda, kui teistega. Ta armastab elu ja seda, mida elul talle pakkuda on. 



 7. Opaal

Opaal inspireerib kirge ja emotsioone, tema ilu tugineb tema värvide kombineerimisel. Inimene, kellele meeldib opaal, on muretu loomusega, lõbusa meelega, rõõmsameelne. Talle meeldib vaba elu ja spontaansus. Ta tahab elu nautida, sest elatakse ju ainult üks kord. Ta on huvitatud ja avatud kõigele, mis on uus, uuendused ainult toidavad tema vaimu. Pole midagi hirmsamat, kui piirata tema vabadust. Ta vajab mitmekesisust ja üllatusi oma igapäevasesse ellu.

8. Turmaliin

Turmaliini kaitsvas võimes ei kahtle keegi. Inimene, kellele meeldib turmaliin, on romantiliselt häälestatud, unistaja ja väga emotsionaalne. Ta keeldub analüüsimast sündmusi ratsionaalsel ja loogilisel moel. Ta tahab järgneda ainult oma südame kutsele. Tal on palju unistusi. Talle ei meeldi need, kes ei talu romantismi ja elavad nagu matemaatikud lastes end juhtida kainel mõistusel. Tema elab oma emotsioonide ja hinge kaudu.

9. Akvamariin

Akvamariini kasutati meremeeste kaitseks ja samuti kaitseb see kivi oma kandjat. Inimene, kellele meeldib akvamariin, on analüüsiv, usaldusväärne, otsusekindel. Ta hindab kõike, mis on püsiv ja kõrge kvaliteediga. Talle meeldib end ümbritseda väikestest aga väärtuslikest asjadest, millest ta kõigile ei räägigi. Kultuuril on väga oluline roll tema elus. Tema stiil on klassikaline ja elegantne, kus fantaasial pole ruumi. Talle meeldivad intelligentsed inimesed, kellega tal on millest rääkida. Ta hindab harituid inimesi, kellel on sügavad mõtted. 






Kommentaare ei ole