{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks sulg, mis sind kõige rohkem köidab ja vaata, mida sa sooviksid oma ellu!

Inimese isiksuse ja tema soovide kohta võib teada saada ka läbi valikute ja otsuste, mida ta langetab. Selle testi pildil on kujuta...





Inimese isiksuse ja tema soovide kohta võib teada saada ka läbi valikute ja otsuste, mida ta langetab.

Selle testi pildil on kujutatud 5 sulge. Vali üks, mis sinu pilku kõige rohkem köidab. Ära kaalu liiga kaua, vali esimene, mis sulle silma hakkab. Ja seejärel loe, mida sa praegu kõige rohkem vajaksid.









Vastused


Esimene sulg



Sa vajad stabiilsust ja kindlustunnet. Sul on tunne, et kõik läheb liiga ruttu, sa teed küll palju tööd aga sulle tundub, et su pingutused ei leia väärilist tasu. Sa tunned ise ka, et viimasel ajal oled sa kogu aeg pinges ja stress on muutunud juba igapäevaseks asjaks. Sa ei tea, mida homne päev sulle toob ja vajad väga oma ellu kindlustunnet.


Teine sulg



Sa vajad rohkem värve oma ellu.

Kui sa valisid selle sule, siis tähendab see seda, et sa oled emotsionaalsel pinnal natuke kurnatud ja kannatad stressi all. Sulle tundub, et su elu on liiga üksluine ja hall ning lisaks kõigele leidub seal liiga palju negatiivset. Kui sa selle sule valisid, siis peegeldab see su sisemist soovi lisada oma ellu natuke rohkem värve. Sa vajad uudsust ja loomingulisust. See, mis su pilku köitis selle sule juures, oligi värvide mäng. Sa soovid, et kõik halvad ja mürgised inimesed sinu elust eemalduksid.


Kolmas sulg




Sa vajad oma ellu rohkem lihtsust.

Kui su pilku köitis just see sulg, siis tundub, et sa oled elanud oma elu liiga keeruliseks. Sinu elus juhtub liiga palju asju ja sa tunned, et see kõik muutub sinu jaoks koormavaks. Sa igatsed lihtsama elu järele. Kui sa selle sule valisid, siis viitab see sellele, et sa ei hakka kunagi teiste inimeste tunnetega mängima. Sa tahad leida tagasi ainult hingerahu ja muretut meelt.




Neljas sulg



 Sa soovid oskust paremini keskenduda.

Kui sind köitis just see sulg, siis on su meeled hetkel hajevil mitme erineva asjaga ja sa ei suuda keskenduda asjadele, mis sinu jaoks olulised on ja millega sa tegeleda tahaksid. Sa alustad õhinal uute projektidega aga sa kaotad mõne aja pärast huvi sellega edasi tegeleda. Su mõtted on laiali ja sa tunned ruttu igavust. Sa tahaksid osata paremini keskenduda ja tegeleda asjadega lõpuni.



Viies sulg





Sa vajad rohkem vaheldust.

Kui sa valisid selle sule, siis viitab see sellele, et sa tunned nagu ei muutuks su elus mitte midagi. Sa elad päev-päevalt sama elu nagu kõikidel eelnevatel aastatel ja mitte midagi ei muutu. Sa tahaksid rohkem vaheldust ja uuendusi oma ellu.

Kommentaare ei ole