{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vali üks kass ja vaata, mida see sinu kohta räägib

Sul on võimalus valida üks kassidest, mis sulle kõige rohkem meeldib. Seejärel vaata alt vastuseid! Kui sa valisid esimese kassi ...



Sul on võimalus valida üks kassidest, mis sulle kõige rohkem meeldib. Seejärel vaata alt vastuseid!



Kui sa valisid esimese kassi

Ilmselt oled sa introvertne inimene, reserveeritud olemisega, kellele ei meeldi osaleda suurtel seltskonnaüritustel. Sul on omad sõbad ja sa eelistad veeta nende seas oma aega. Sa oled alati valmis teisi aitama. Sa oled rahuliku iseloomuga, väga kannatlik ja oskad näha probleemidest kaugemale ning ei piira oma elu mõttetult.

Kui sa valisid teise kassi

Sul on kalduvus perfektsionismile kõikides eluvaldkondades. Sa tahad alati anda endast parima ja nõuad ka teistelt sama. Ent sa unustad sageli, et kõik inimesed ei ole sellised nagu sina, kui sa tahad häid suhteid teiste inimestega alal hoida, siis ei tohiks sa seda unustada.


Kui sa valisid kolmanda kassi

Sa elad paljuski läbi oma emotsioonide ja lased end nendest juhtida. Et mitte lasta end aga oma tundlikul loomusel kaasa viia ja tunda end liiga sageli õnnetuna, peaksid sa õppima väljendama oma tundeid läbi kunsti, see aitaks sind paljuski edasi ja tunda end paremini.

Kui sa valisid neljanda kassi

Sa oled lõbus oma loomuselt. Sa oled see, kes oskab muuta teiste elu paremaks. Eriti muidugi oma lähedaste. Sa aitad inimestel näha maailma läbi positiivsema ja tänulikuma pilgu. Sa mõtled iga päev, kuidas muuta maailma paremaks paigaks.



Kui sa valisid viienda kassi

Sa oled väga hea vaatleja. Sa analüüsid pidevalt oma ümbrust ja inimesi, kes sind ümbritsevad. Sa mõtled enne, kui avaldad oma arvamuse. Sinu vaatlusoskus ja keskendumisvõime on sulle mitu korda kasulikuks osutunud ning aidanud lahendada ka kõige keerulisemaid probleeme. 

Kui sa valisid kuuenda kassi

Sa oled hea keskendumisvõimega inimene, kes on motiveeritud elus oma eesmärkide täitmisele. Sa ei karda tööd, sa ei ole laisk ja ei hoia kokku energiat, et õppida juurde kogu aeg seda, mis sulle kasu võib tuua. Soov edu saavutada paneb sind rohkem keskmisest rohkem töötama aga sageli unustad sa selles kõiges iseenda ja oma heaolu. Ning loomulikult käesoleva hetke.

Kommentaare ei ole