{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: See, mida sa esimesena pildil näed, võib kirjeldada üht osa sinu isiksusest!

Mõnikord tuleb elus ette olukordi, kus me ei tea enam ise ka, kuhu poole tuleks õieti minna. Mis muudab inimest õnnetuks? Või siis tei...



Mõnikord tuleb elus ette olukordi, kus me ei tea enam ise ka, kuhu poole tuleks õieti minna. Mis muudab inimest õnnetuks? Või siis teist jälle õnnelikuks?

Milline inimene sina oled? Oled sa introvert või ekstravert? Kas sa hoiad oma saladusi pigem enda teada või suhtled vabalt kõikide inimestega?

Kui hästi sa ennast tunned?

Vaata allolevat pilti ja ütle, mis sulle esimesena silma jääb!



Pilt on tehtud tausta ja kuju poolest psühholoog Gestalt'i testide järele, pildil on kujutatud kaks erinevat kuju, mis moodustavad ühe terviku. Pildi eesmärk on aga täiesti teistsugune. Vastavalt sellele siis, mida sina pildil esimesena näed, võib see anda aimu sinu iseloomujoonetest.

Tulemused

1. Kui sa nägid puud



Kui puu oli esimene asi, mis sulle silma jäi, siis tähendab see, et sa toetud liiga palju loogikale ja kainele mõistusele. Sa tood alati näiteid tõestatud ja läbiproovitud teadustöödest. Sinu jaoks on need ainsad usaldusväärsed allikad. Sa ei lase end mõjutada oma tunnetest või instinktist, vaid eelkõige sellest, mis sinu silmis on õige ja paikapidav.

Sul on olemas kõik head omadused, et olla suur juht. Aga sul puudub oskus panna end teiste inimestega samale tasemele. Sul jääb puudu tunnetest ja oskusest südamega kuulata. Paljud inimesed peavad sind pealtnäha külmaks, mõnikord südametuks ja palju on neid, kes ei oska sind õigel määral hinnata. Kui sa tahad seda muuta, pead sa õppima suuremat tundlikkust nende suhtes, kes ei ole sama kõva kestaga nagu sina ja olema armastusväärsem.

2. Kui sa nägid gorillat



Kui sa nägid esimesena gorillat, siis viitab see sellele, et töö on sinu elus olulisel kohal. Sa ei looda teiste peale ja tahad teha asju oma äranägemise järgi. Sa oled väga iseseisev ja sõltumatu, sulle ei meeldi lihtsalt olla ja mitte midagi teha.

Teiste sõnadega, sa pead olema kogu aeg tegevuses. Ent sulle ei meeldi, kui su arvamusi ja harjumusi teistele peale surutakse. Sa usaldad piisavalt teisi selleks, et lased neil võtta vastu oma isiklikke ostuseid.

3. Kui sa nägid lõvi


Sa oled väga mõjuvõimas inimene, kellele meeldib teha asju vanal kindlal traditsioonilisel moel. Sa oled väga julge, vähe on neid inimesi, kes sulle sarnanevad. Sa oled ainulaadne, keda teised austavad ja kellest lugu peetakse. Sind määratakse sageli vaikimis juhiks.

Teisest küljest oled sa väga ambitsioonikas ja võid jalge alla tallata oma valeuhkuse pärast mõned nõrgema iseloomuga inimesed. Sa peaksid hoolikam olema oma sõnade ja tegudega järgmisel korral ja aru saama, et maailm ei tiirle ainult sinu ümber.

4. Kui sa nägid kalu



Sa elad praeguses ja käesolevas hetkes. Tulevik ja sellega kaasnevad mured ei muuda sind rahutuks, selle tõttu oledki sa oma loomult pigem rahulik inimene.

Sulle ei meeldi vaidlused ja sul on kalduvus alati minema minna enne, kui olukord tõsisema pöörde võtab. Teisest küljest peaksid sa õppima teisi inimesi rohkem usaldama ja looma usalduslikumaid ja selgemaid suhteid teistega. 


Kommentaare ei ole