{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Igal mandalal on sõnum edasi anda!

 Mandalad sümboliseerib oma kujundite ja vormide poolest universumit. Igal mandalal on oma sõnum. Mandalaid kasutatakse kõikides budist...

 Mandalad sümboliseerib oma kujundite ja vormide poolest universumit. Igal mandalal on oma sõnum.

Mandalaid kasutatakse kõikides budistlikes ja hinduistlikes templites.

Igal mandalal on oma sõnum universumilt. Õige mandala valimiseks ja sõnumi vastuvõtmiseks peab vabastama oma meele ja südame.

Vali üks mandala, mis sulle kõige rohkem meeldib ning loe seejärel sõnumit, mis on peidus iga mandala sees.






Kui sa valisid...



1. Sa unistad suurelt ja oskad eristada head halvast


Sa oled ambitsioonikas ning oskad hinnata teenitud tasu ja tähelepanu. Samal ajal hoolitsed sa selle eest, et sa alati oskaksid vahet teha heal ja halval oma töö juures. Sinu arust pole midagi hullemat, kui ülemused, kes kasutavad oma positsiooni ära ja madalad teod.



2. Sa eelistad alati tõtt öelda, ka siis, kui see tõde peaks haiget tegema


Sa oled aus ja otsekohene. Ent olenevalt inimesest, see otsekohesus on kas ülesehitav või mahakiskuv. Mõnikord on parem olla taktitundelisem, sest sa teed väga paljudele inimestele haiget.

3. Sa pöörad kõigile tähelepanu


Sa oled hea kuulaja. Sa pöörad alati tähelepanu sellele, mida sulle räägitakse. Sellepärast sind hinnataksegi kõrgelt, sest sa oled väga solidaarne teistega. Eriti hinnatud oled sa ülemuste silmis. Ära muuda ennast ja ole ikka hea kõigi vastu.



4. Sinu teine eesnimi on karisma


Kõike seda, mida sa teed, hakatakse järgi tegema mõne aja pärast. Sind fännatakse kõikjal. Sul on lihtsalt selline isiksus, mis kõiki ligi tõmbab ja teisi sind imetlema paneb. Ära lase end ainult meelitajatel ära kasutada. Sest populaarsus ei jää kestma.



5. Sa võitled lõpuni


Sa oled julge inimene, sa oled alati seda olnud. Sa ei anna kunagi alla ja tänu oma julgusele, tuled sa alati olukordadest võitjana välja. Ja see kehtib ka võitluste kohta mida sa pead oma lähedaste nimel. Universum kummardab sinu ees.

6. Sa oled sõber



Sa oled selline sõber, kes on alati olemas, kui pilved taevasse ilmuvad ja ilm tormiseks minema hakkab. Sa oled tähelepanelik ja kannatlik oma lähedaste vastu ja alati olemas, kui nad sind vajavad. Ära kasuta ainult seda olukorda enda kasuks ära, jää ikka oma südames heaks inimeseks.

Kommentaare ei ole