{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Ole ettevaatlik nende kolme tähemärgiga

Ärgem unustagem enne alloleva nimekirja lugemist, et tegemist on meelelahutusega ja horoskoobi näol ei ole tegemist täpse teadusega....


Ärgem unustagem enne alloleva nimekirja lugemist, et tegemist on meelelahutusega ja horoskoobi näol ei ole tegemist täpse teadusega. Samad iseloomujooned, mis on all ära toodud, võivad esineda ka teiste tähemärkide juures.





KAKSIKUD


Kaksikutel on kahepalgeline loomus. Kaksiku tuju muutub vastavalt olukorrale. Ta võib ärrituda täiesti mõttetust asjast. Ta on sotsiaalne kameeleon, kes muudab oma arvamust ja juttu vastavalt sellele, kellega ta räägib. Tema uudishimulik loomus on nagu kaheteraline mõõk, mida ta kasutab vastavalt tujule kas hea või halva tegemiseks. Ta ei näita mitte kunagi välja oma nõrkusi. Ta murrab tihti lubadusi ja peab ennekõike silmas omaenda huvisid.




KAALUD


Tal on kalduvus kõike analüüsida ja arvutada rahas. Ta võib olla hästi strateegiline ja osav selles valdkonnas, kui asi puutub inimestega manipuleerimisse ja omaenda huvide kaitsmisesse. Ta on uhke, agressiivne ja egoistlik. Ka see ei loe, et ta otsib alati harmooniat, sest millegipärast tõmbab teda kõige rohkem segadus. Hoolimata kõigest sellest on ta siiski kõigiti austusväärne, taktitundeline ja teise vastu hea.


JÄÄR


Jäär on üldjuhul iseendast alati heal arvamusel, talle meeldib olla tähelepanu keskmes ja kui ta tunneb, et teda on hooletuse jäetud, annab ta sellest ruttu teada valimata vahendeid ega sõnu. Kui ta on endale midagi pähe võtnud, siis võib ta olla märkimisväärselt visa ja võimeline kõik teised oma teelt minema pühkima. Oma ingelliku välimuse taga varjab ta alati mingit plaani, sest ta tahab igast olukorrast kasu saada. Temaga suhe on nagu lotomäng: kui läheb hästi, siis on ta sinu vastu hea, kui aga ei vea, siis on vaja külma närvi, et teda välja taluda.

Kommentaare ei ole