{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Mis tähtkujus su mees sündinud on?

Kui su mees on liiga armukade, kannatamatu iseloomuga, armastab salatseda jne, siis äkki on selles kõiges süüdi tema tähemärk? Mõnikord ong...

Kui su mees on liiga armukade, kannatamatu iseloomuga, armastab salatseda jne, siis äkki on selles kõiges süüdi tema tähemärk? Mõnikord ongi parem analüüsimise eesmärgil heita pilk horoskoobile ja vaadata, kuidas teha, et teie kooselu sujuks paremini!


Sest mitte ükski naine ei saa väita, et ta saaks meestest aru. Mitte kunagi ei või kindel olla selles, mis sind järgmisena ees ootab. Selleks, et aga leida mingigi tasakaal ja olla õnnelikud, on vaja mõista ja aru saada teisest inimesest.



Kui su mees on sündinud ...



 


Jäära tähtkujus



Jäära tähtkujus sündinud mees on tugev ja jõuline. Võluv ja sümpaatne. Ta ei ole õrnade killast, pigem selline tahumatu ja järsu ütlemisega.

Tema head omadused

Temaga koos sul igav juba ei hakka. Talle meeldib elu põnevaks muuta, ta on hästi sportlik, rutiin ja igavus ei istu talle sugugi. Sa võid kogu organiseerimise tema hooleks jätta - nagunii ta muud ei tahagi, kui võtta juhtimist enese peale. Kui selline elu sulle meeldib ja sa lased tal teha, siis ootab sind elu täis värve ja üllatusi.

Tema halvad omadused

Tal on kalduvus egoismile. Ta ei kuula kunagi mitte kedagi ega võtta teiste nõuandeid arvesse. Ta ei oska olla kaastundlik ja paistab pealtnäha tundetu ja südametu inimesena. Ta ei lepi kaotuste ja nõrkustega, põlgab kõike ja kõiki, kes end niimoodi madalamaks teevad. Ta ei taha ka rutiinset elu ja vajab, et kõik oleks pidevalt muutumas, sest ta elab tulevikus.

Armastuses

Ta ei ole romantik. Ära oota suuri hingelisi kõnesid ja pisaratevalamist, see pole tema moodi. Ja sa ise saad haiget, kui ootad mingeid õrnuseavaldusi tema poolt. Aga sa võid arvestada tema kõrval äärmiselt põneva ja kiire eluga, reiside, seiklusrikaste nädalalõppude ja rohkete sõpradega. Ta on truu kaaslane ja hea südamega hoolimata oma raskest iseloomust. Lase tal  enda elu juhtida ja sa ei kahetse!


 

Sõnni tähtkujus



Ta on tugev mees, selline nagu muiste. Aga pigem väikest kasvu. Võluv ja suur võrgutaja.

Head omadused

Väga helde ja suur võrgutaja, ta oskab oma kallima eest hoolt kanda sama hästi, kui kogu pere eest. Ta on mees, kelle peale võib kindel olla, kes ei ole tuulelipp ega tuhvlialune. Sa võid tema peale alati kindel olla. Ta on truu ja alati valmis sind ja su muresid ära kuulama.

Halvad omadused

Tavaliselt on ta hästi armukade ja üsna tugeva iseloomuga. Võib olla mõnikord väga tujukas, väsitada sellega oma lähedasi, kellel on natuke raske tema tujumuutustega harjuda.

Armastuses

Veenuse juhtimise all on ta ideaalne kaaslane armastuses. Hoolimata oma harjumusest võrgutada, otsib ta ikkagi kindlat ja püsivat suhet.







Kaksikute tähtkujus


Ta on elegantne, stiilne, väljapeetud, ilus, tavaliselt pikka kasvu ja sale.

Head omadused

Ta pimestab sind oma teadmiste ja intelligentsiga. Ta on väga hea suhtleja ja armastab palju rääkida. Ta on intelligentne, elegantne, paistab alati seltskonnas silma teiste seas. Alati valmis sind ära kuulama, oskab hästi rääkida, eriti naistega.

Halvad omadused

Tema peamine halb omadus on see, et ta pole eriti truu ja armastab iseseisvust. Ta ei ole ka püsiv ja tal on raske üldse end kellegagi siduda. Võib paista üsna pealiskaudsena.

Armastuses

Teda juhib planeet Merkuur ja selle tõttu on ta püsimatu ja kerglane. Kui sinu jaoks truudus on oluline, siis mine oma teed, sest tema võib su südame murda ja panna sind kannatama. Temast ei ole lihtne aru saada ja ta vajab tõesti palju iseseisvust ja oma isiklikku ruumi.



Vähi tähtkujus



Tal on selline pilk, mis on üsna põiklev. Ta on tavaliselt keskmist kasvu ja teda peetakse üsna võluvaks.

Head omadused

Ta on hästi tundlik, alati valmis teisi ära kuulama. Kui ta armastab, siis ta on valmis kõigeks. Tema jaoks on pühad tema pere ja sõbrad. Mõned arvavad, et ta võib olla tõeline memmepoeg.

Halvad omadused

Ta on sündinud veemärgi all, kui ta tunneb end halvasti või on solvunud, tõmbub ta iseendasse ja ei räägi. Ta võib end täiesti ülejäänud maailmast eraldada ja sulguda omaenda maailma. Samuti võib ta olla liiga armukade ja domineeriv.

Armastuses

Ta on väga emotsionaalne ja sellepärast valmis kõigeks, et tema suhe toimiks hästi ja selles oleks tasakaal. Ta on truu, tema jaoks pere, eriti tema enda ema, on tema südames esimesel kohal.








Lõvi tähtkujus



Sageli on ta pikka kasvu ja jõulise kehaehitusega, külgetõmbava välimusega ja hästi võluv mees. Talle meeldib meeldida, ta teab, et ta naistele meeldib ja ta oskab oma head välimust ära kasutada.

Head omadused

Ta on tugev ja hea. Ambitsioonikas. Teab, mida ta tahab. Nakatab kõiki oma meeletu energiaga. Alati heas tujus. Talle meeldib väljas käia, reisida ja nautida elu.

Halvad omadused

Võib teinekord olla päris ülbe. Kalduvus oma arvamust peale suruda, ei võtta arvesse neid, kes temaga nõus ei ole.

Armastuses

Tema on see, kes domineerib ja kelle sõna jääb peale. Tema naisel ei jää muud üle, kui temaga nõus olla ja leppida otsustega, mis ta on vastu võtnud. Aga Lõvi võib olla ka väga hea, truu ja truu. Igavust tema kõrval tunda ei tule, ta teab, kuidas muuta elu põnevamaks.



Neitsi tähtkujus



Ta on pikka kasvu, saleda kehaehitusega, võib-olla isegi mõnikord natuke naiselik, pigem õrna loomusega. Ta on elegantne, tema jaoks kõige olulisemad inimese juures on puhtus ja hea maitse.

Head omadused

Ta on väga tark ja intelligentne, haritud ja teadlik sellest, mis teda huvitab. Ta oskab teisi inimesi ära kuulata ja näitab välja kaastundlikkust. Ta on hea psühholoog, kellel on alati hea nõu varuks, talle meeldib teisi aidata.

Halvad omadused

Kui sa otsid lõbusat inimest oma ellu, kellega sul kunagi igav ei hakka, siis ära teda vaata. Ta on pigem kodulembene, intellekt, pragmaatiline, praktilise meelega, range... Väga nõudlik iseenda ja oma kaaslase vastu, otsib kõikjalt ja kõigilt täiuslikkust.

Armastuses

Pigem tagasihoidlik ja reserveeritud olemisega. Hästi nõudlik, nurgelik, paindumatu, ei taha usaldada teisi. Võib tunduda külm, eemalehoidev, ei oska oma tundeid väljendada hästi - eriti teiste ees. Omavahel olles aga väga romantiline, hea ja lahke.






Kaalude tähtkujus



Kaalude tähtkujus sündinud mehed on väga elegantsed. Pikka kasvu ja saleda kehaehitusega, sooja pilguga.

Head omadused

Tõenäoliselt on just tema sodiaagi kõige parem elukaaslane igale naisele. Talle meeldib tohutult teiste eest hoolitseda, alati heatahtlikult ja ilma midagi vastu ootamata. Ta on hea suhtleja ja rõõmsa meelega, temaga on lihtsalt hea koos olla. Ta on stiilne ja alati elegantne.

Halvad omadused

Kuna ta on kogu aeg teiste inimestega midagi tegemas ja samas natuke tagasihoidlik ka, siis tal on raske ise midagi algatada. Tal nagu puuduks oma arvamus, igatahes ei taha ta seda välja öelda ega otsuseid vastu võtta. See aga ei muuda asju temaga kergemaks.

Armastuses

Kui sulle meeldib olla hellitatud, siis on ta sinu jaoks. Ta on õrn naiste vastu, tähelepanelik, võluv, sümpaatne, heatahtlik ja mis kõige tähtsam - romantiline. Ta teeb kõik, et sulle meeldida ja hoolitseb sinu eest paremini, kui keegi teine, et täita su pisemadki soovid.



Skorpioni tähtkujus



Ta võib paista külma ja jahedana mõnikord. Ta on sportliku kehaehitusega, keskmist kasvu.

Head omadused

Ta on ambitsioonikas, töökas ja julge. Truu ja lojaalne lähedaste vastu. Ta tahab olla tugev ja kaitsev aga varjab oma nõrku külgi teiste eest.

Halvad omadused

Oma tugeva kesta taga varjab end mees, kes tahab kõike kontrollida. Aga ta ei suuda kontrollida alati oma emotsioone ja võib olla pika vihaga. Hoolimata sellest, tahab ta paremaks muutuda selle inimese pärast, keda ta armastab.

Armastuses

Sa oled tema kullatükk! Ta vajab sind, sinu pilku ja tasakaalukust, mida sa talle kaasa tood. Ta on lahke südamega, kes ei karda investeerida täiel määral teie suhtesse.





Amburi tähtkujus



Üldiselt on Amburi tähtkujus sündinud mees pikka kasvu ja tugeva kehaehitusega. Pigem ümmarguse näoga, millel on alati heatahtlik ja siiras ilme. Tema kuninglik hoiak ei jää märkamatuks.

Head omadused

Ta on otsekohene mees. Ta ei kõhkle sulle ütlemast seda, mida ta mõtleb, on see siis hea või halb. Ta on spontaanne ja ambitsioonikas. Elujõuline, energiline ja meeletult hea huumorimeelega.

Halvad omadused

Tal on ülihea oskus olla halvast üle ja mitte näha seda, usaldab mõnikord inimesi liiga palju. Naiivne. Võib sattuda kergesti konfliktsetesse olukordadesse, kui leiab, et temalt nõutakse liiga palju.

Armastuses

Tema ausus võib teinekord haiget teha. Ilma, et sa sellest ise endale aru annaks, võib ta kasutada ebakohaseid sõnu. Ära tee sellest välja ja eriti ära solvu sellepärast, sest ta on kohmakas ja ei tee meelega.





Kaljukitse tähtkujus



Kaljukitse tähtkujus sündinud mees on pigem lühikest kasvu ja saledapoolse kehaehitusega. Tõsise ellusuhtumisega ja väärikas.

Head omadused

Ta on truu ja siiras. Suuteline võtma enda peale väga tähtsaid töökohustusi, millega ta alati hakkama saab. Ta pakub sulle turvalist ja kindlat elu. Ta on sihikindel ja töökas.

Halvad omadused

Ta on väga tagasihoidlik. Võib ruttu solvuda. Tegemist on enesekaitsega, kui ta aga tunneb sind paremini, siis muutub avatumaks. Sa pead olema väga kannatlik temaga.

Armastuses

Üks, mis on temaga kindel, on see, et tee, mida käia tuleb, on väga pikk. Ta ei ole väga demonstratiivne ja on pigem reserveeritud olemisega, sellepärast pead sina ise juhtimise enda peale võtma. Kui sa suudad aga tema tähelepanu võita, siis saab sinust tema maailma keskpunkt. Ta on kirglik mees, kelle armastus on väga tugev.


 

Veevalaja tähtkujus


Ta paistab silma oma pika kasvu ja soliidse kehaehituse poolest. Ta on selline ehtne mehelik mees.

Head omadused

Ta kiindub üsna ruttu. Talle meeldib luua, leiutada ja ei jää kunagi loorberipärjale puhkama.

Halvad omadused

Ta on liiga uhke. Ta tahab tunda end teistest üle, olla imetletud või isegi jumaldatud. Ta ei oska hästi kuulata ega austada teisi inimesi.

Armastuses

Ta on hästi nõudlik, otsib eelkõige naist, kes oleks tema naine, tema ema, tema sõber ja tema armuke. Ta on armunud ja kirglik mees. Ta on uhke loomusega, armastus ja sõprus on tema elus olulisel kohal.



Kalade tähtkujus



Üldiselt on Kalade tähtkujus sündinud mehed väikest kasvu ja natuke ülekaalulised. Tema välimus ei ole tema kõige suurem trump, iseloomult on ta pigem introvertne.

Head omadused

Ta on hästi lahke aga ainult siis, kui ta on usaldama kedagi hakanud. Ta on loominguline inimene, kes ei taha väljendada end ainult läbi sõnade: läbi kunsti või kirjutamise näiteks.

Halvad omadused

Ta on introvert, väga tagasihoidlik ja tahab olla palju üksi selleks, et mõtelda. Talle on kerge muljet avaldada ja veel lihtsam on teda endast välja viia.

Armastuses

Sa pead looma usaldusliku õhkkonna, sest tema tagasihoidlikkus võib pidurdada teie suhet. Ta on salapärane inimene, nõudlik, kes vajab, et sa talle tõestad pidevalt oma armastust. 























Kommentaare ei ole