{ads}

HIDE

Viimased

latest

HOROSKOOP: Millised on need 3 tähemärki, kelle jaoks aasta 2020 kõige rohkem õnne toob?

Iga uue aasta alguses soovitakse, et tulev aasta tuleks eelmistest parim. Millised on need 3 tähemärki, kellele aasta 2020 eriti palju õn...

Iga uue aasta alguses soovitakse, et tulev aasta tuleks eelmistest parim. Millised on need 3 tähemärki, kellele aasta 2020 eriti palju õnne toob? Vaata järele!


KAALUD


Sa oled viimasel ajal palju oma elu üle järele mõtelnud ja katsunud paljudest asjadest aru saada. 2020. aasta aitab sul ellu viia kaua oodatud unistusi ja soove. Keskendu nendele ja sa saad seda, millest oled kaua unistanud. See aasta toob sulle enesekindlust ja sisemist võlu, mis kellelegi märkamatuks ei jää. Sinust saab 2020. aasta säravam täht.

Mis puutub armastusse, siis sa leiad samuti üles oma enesekindluse ja unustad mineviku, mis tõi sulle kokkuvõttes ainult pettumust ja südamevalu. Sellel aastal näed sa eriti hea välja ja oled ise ka enesega rahul, sa tunned end noore ja vastupandamatuna. Sa oled rahul. Ja see ei jää märkamatuks. Mis puutub töösse, siis sa leiad vahendid, mille abil takistustest üle saada, mis ei lasknud sul siiamaani edasi liikuda. Kuhu sa ka ei lähe - sind saadab 2020. aastal edu.

VEEVALAJA

Sa oled oma loomult ambitsioonikas ja keskendud rohkem oma karjäärile. 2020. aasta võimaldab sul lõpetada suurelt ja korralikult kõike seda, millega sa 2019. aastal alustasid.
2020. aastal saadab sind edu ja sa leiad taas kindla pinna oma jalge all.

Armastuses saadab sind õnn, sest sa kohtud oma elu armastusega. Selleks aga et kõik hästi läheks, peaksid sa olema eriti tähelepanelik, sest sa kohtud paljude inimestega aga sa ei pööra neile piisavalt tähelepanu. Töö suhtes tuleb 2020. aasta viljakas aga katsu oma jõudu ja tervist säästa, et aasta hiilgavalt ja edukalt lõpetada.

SÕNN
2020. aastal saab sinu kannatlikkus väärilise tasu, sa lõikad seda, mida sa oled külvanud ja seda kõike positiivses valguses. Sa organiseerid oma elu uuesti, tasakaalustad seda ja leiad tee, mis toob tagasi su hingerahu.

Armastuses tuleb see aasta märkimisväärne, sest sa kohta lõpuks ometi inimest, kes suudab sind rahustada ja annab sulle tagasi usu tulevikku. Sa tunned end õnnelikuna ja oled valmis end siduma kogu eluks. Sest selliseid äratundmisi tuleb ette ainult kord elus. Töö suhtes algab aasta positiivselt ja sa võid oodata karjääritõusu. Selleks, et seda aastat hiilgavalt kroonida, peaksid sa ainult rohkem tähelepanu pöörama oma vaimsele ja füüsilisele tervisele ning tegema rohkem sporti.

Kommentaare ei ole